Barbatii Scorpioni ?!

Barbatii Scorpioni ?! | Autor: Menna

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ,

am sa fiu cat mai scurt si la obiect.
Vreau sa stiu ce fel de persoana este barbatul nascut in zodia Scorpionului ! Ma intereseaza caracter,temperament,personalitate,defecte (si efecte ) despre aceste persoane masculine nascute sub acest semn zodiacal... ce-i place si ce nu-i place sa i se zica/faca.
Apelez la voi, pt ca zodiacul nu prea m-a convins.Voi, cele care convietuiti / ati convietuit alaturi de un astfel de exemplar va rog impartasiti-mi din experientele voastre.
Tatonez un teren in privinta unui scorpion si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept din partea lui .

Astept raspunsuri ...

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, pe net gasesti o tona de informatii, eu pot sa iti spun un singur lucru: la sotul meu nu se aplica!
In tinereturile mele, tot langa un scorpion statui, fo' 7 ai, nici la respectivul nu se aplica! Ambii sunt nascuti la sfarsit de octombrie, la doi ani diferenta unul de celalalt.
Ce NU se aplica: treaba cu gelozia. Adica, or fi ei in sinea lor gelosi, dar sunt prea inteligenti sa o arate.
Ce se aplica: treaba cu sexul
Ce NU se aplica: sper eu - unii spun ca toti barbatii inseala. Eu nu stiu daca e chiar asa. Astia doi cel putin, daca au facut-o vreodata, au facut-o atat de discret, incat nici umbra de banuiala nu pluteste!
Am un amic ce are o vorba: un barbat inteligent nu inseala. Un barbat si mai inteligent, daca inseala, nu te prinzi. Oricum, e bine sa ai langa tine un barbat inteligent.
Ce as mai spune despre ei: oameni de casa, le place sa te ajute la bucatarie, cu curatenia, cu copilul. Perfectionisti, pretentiosi - mai ales cu masina lor!! Vorbesc putin (norocul lor!!!). Pasionati de lucruri profunde (de exemplu, multi scorpioni invata araba sau japoneza - unul din astia doi e in Japonia de vreo 6 ani). Si DOAMNE! Au o rabdare.... Din nou spun, norocul lor
Insa nu e obligatoriu sa se intample asa cu toti scorpionii...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

menna, eu nu cred ca o sa te ajutam noi prea mult. Degeaba iti spunem ce face sau ce nu face partenerul nostru, ca mai mult ca sigur nu acelasi lucru se va intampla la tine.
Cred ca cea mai buna impresie ti-o vei face stand mai mult cu tipul respectiv, vorbind cate in luna si in stele etc.
Sincer, opiniile spuse aici te-ar putea influenta negativ, poate. daca eu ti-as spune ca sotului meu ii place sa il alint cu diminutive animale, ai risca sa faci asta cu tipul tau?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

ankalaura & denizel

Trebuie sa spun ca respectivul nu vb prea mult,dimpotriva ...ma chinui sa scot ceva din el. Eu as vb vrute si nevrute, insa uneori linistea din partea lui imi lasa impresia ca vb prea mult si ca as vb numai prostii ... nu stiu, e aiurea. eu nu sunt obisnuita cu linistea asta,mie imi place sa vorbesc cu omul despre orice ... eh

Imi vb de parca as fi cea mai cea ...si sincer nu prea-mi vine a crede ca sunt spuse in serios, ba parca ar fi spuse numai ca sa am impresioneze cu atentia lui.

Poate exagerez,poate nu ...dar patita fiind,nu mai cred in vorbe .
Hehe ... cred ca s-a nascut cu "nu" in gura. Cand il rog ceva zice "nu"... bine, ca apoi face asta e partea doua ... dar, e usor comod,imi spune de fiecare data ca nu are rabdare pt a face X lucru.

Ma alinta, cica, gasindu-mi niste apelative gen "tembelutzo", "brontozaur" si alte cele ... fiecare zi e un cu un nou "nume" .

Imi vb de parca as fi un copil mic care nu stie nimic ... ( exista o dif infima de varsta) si el este cel care le stie mai bine.

Nu stiu ... daca mai exista careva care se regaseste in descrierea de mai sus ... doresc detaliiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Mai, pe net gasesti o tona de informatii, eu pot sa iti spun un singur lucru: la sotul meu nu se aplica!
In tinereturile mele, tot langa un scorpion statui, fo' 7 ai, nici la respectivul nu se aplica! Ambii sunt nascuti la sfarsit de octombrie, la doi ani diferenta unul de celalalt.
Ce NU se aplica: treaba cu gelozia. Adica, or fi ei in sinea lor gelosi, dar sunt prea inteligenti sa o arate.
Ce se aplica: treaba cu sexul
Ce NU se aplica: sper eu - unii spun ca toti barbatii inseala. Eu nu stiu daca e chiar asa. Astia doi cel putin, daca au facut-o vreodata, au facut-o atat de discret, incat nici umbra de banuiala nu pluteste!
Am un amic ce are o vorba: un barbat inteligent nu inseala. Un barbat si mai inteligent, daca inseala, nu te prinzi. Oricum, e bine sa ai langa tine un barbat inteligent.
Ce as mai spune despre ei: oameni de casa, le place sa te ajute la bucatarie, cu curatenia, cu copilul. Perfectionisti, pretentiosi - mai ales cu masina lor!! Vorbesc putin (norocul lor!!!). Pasionati de lucruri profunde (de exemplu, multi scorpioni invata araba sau japoneza - unul din astia doi e in Japonia de vreo 6 ani). Si DOAMNE! Au o rabdare.... Din nou spun, norocul lor
Insa nu e obligatoriu sa se intample asa cu toti scorpionii...

SUBCRIU!
Calm, vorbeste putin, oarecum timid, deloc gelos (sau nu o arata), non-violent, ironic, circumspect.
Asa era scorpionul intalnit odata de mine.

Oana si Mara 11.08.2004
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Si sotul meu e scorpion, la inceput de zodie...
Pot spune ca este gelos, nu recunoaste dar cum sa nu-mi dau seama ca este gelos pt ca atunci cand plecam in delegatie vreo 3-4 zile...ma suna mereu iar daca se intampla sa nu-i raspund imediat la telefon.....nu-mi mai vorbea ?
Este impulsiv (noroc ca reusesc sa-l mai temperez...), nu recunoaste cand greseste iar cand trebuie nu-si cere niciodata iertare.
In ceea ce priveste inselatul....ori e inteligent ori prea inteligent...ca eu nu am simtit nimic

Are si el partile lui bune mai ales ca nici eu nu sunt asa cum si-ar dori el.
Eu cred ca foarte mult conteaza mediul in care cresti(barbat sau femeie)....indiferent de zodie.Foarte greu i-am scos din meniu anumite "rasfaturi" gratuite oferite de mama lui...pana sa se insoare.Desi am foat foarte putin timp prieteni( nici o luna) imediat dupa ce ne-am casatorit i-am spus foarte clar de la inceput ca eu n-o sa ajung ca mama lui si nici n-o sa fiu mama lui.A ras cand i-am spus-o....dar eu am ras si mai bine la sfarsit
Si ce-i foarte important este ca e un familist!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Hai ca subscriu si eu unele chestii!
La al meu se verifica urmatoarele:
- vbeste putin, foarte putin chiar, ii scoti cu clestele cuvintele dar mai ales in public pentru ca in intimitate e putin mai relaxat
- timid, dar nu-i lipseste incredearea in el chiar deloc
- gelos, dar nu ar arata-o in veci(numai cine stie, cunoaste )
- harnic cand e nevoie dar destul de comod in general
- inteligent, tre sa recunosc, si in combinatie cu vorbitul putin asta mi-a placut la el...parea misterios
- cu mult bun simt....
- iubeste prin fapte nu vorbe

Si mai gasesc eu daca ma chinui dar l-am laudat cam destul !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Si sotul meu este scorpion (nascut pe 14 noiembrie)Si se manifesta c-am asa :
- are rabdare enorma ;
- cand face ceva care ii place o face cu pasiune;
- nu este timid dar nici foarte indreznet;
- nu este gelos(mai bine zis nu arata ca este);
- cand se apuca de un lucru il face pana la capat;
- este bun la suflet; credincios;
- ii place sa te intepe verbal;
- iti cauta punctele slabe ca mai tarziu sa le exploateze in favoarea lui;
Mai sunt si altele dar nu mai am timp acum.
Pa .

Criss si bb Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ankalaura, crissandrada aveti dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Auch !

asa e , ii place sa intepe verbal ...dar si eu fac la fel
gaseste pct slabe ca mai apoi sa atace - subscriu !
....

imi pare insa o pers linistita si la locul lui, insa nu inteleg de ce vrea sa lase impresia unui dur intangibil ...
e nebunic si se alinta intr-una ... este plin de sine (prea plin!) si at intervin rasp ironice din partea mea, tocmai pt al mai cobori cu picioarele pe pamant .Am obs ca-i place ca nu ma las la el, parca il incita si mai tare si intinde coarda k sa vada pana unde poate ajunge.

Insa revenind la "prea plin de sine" ...nu stiu cum sa-i scot ideile astea din cap , caci zau asa ... ma voi satura la un mom dat de ele , altfel
hehe ...

Mai ziceti ,mai ziceti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Despre ce se spunea mai sus
- cu intepatul > mai, sotul meu nu e asa. Raaara, da' rar, sa il scot eu din sarite cu vreo incapatanare de-a mea aiurea, atunci mi-o mai intoarce sau se bosumfla si ma lasa cu ale mele, dar altfel nu.
- cu figurile invatate de la mama > aici cred ca e chestie de educatie sau rasfat, nu in sensul ca lipseste educatia sau da pe afara rasfatul, nu ma intelegeti gresit. Dar sotul meu, de exemplu, au fost 4 frati, si nu prea au avut averi (a se citi ca socrii mei sunt oameni mai mult decat modesti, cu tone de bun simt, dar pensionari de tara...), asa ca au trebuit sa invete si sa munceasca mult, si numai prin eforturi cinstite au reusit, toti 4. Si asa au ajuns fiecare, de la tara de la ei, ingineri, unu' in capitala, un' un vest, unu' in nord si unu peste hotare... Asa ca depinde de cum au fost crescuti, si cred ca tot de asta depinde chestiunea cu "prea plinul" de sine.
- cu faptul ca nu vorbesc si isi exprima sentimentele prin fapte > mai, ei nu vorbesc despre ciorba de maine sau sosetele copilului. Al meu vorbeste de nu-l mai poti opri despre masini, casetofoane de masini, calculatoare, educatia copilului, filosofii.
Ideea e ca orice barbat am avea noi alaturi, indiferent de zodie - nu cred ca moare vreunul de drag sa facem concurenta... Au si ei terenul lor, pe care vor sa fie stapani. Altfel, daca ajungem la ironii reciproce, cred ca nu dureaza relatia...
Eu una asa cred, ca luand lucrurile cu incetinitorul, incercand sa il intelegi pe cel de langa tine, avem toate sansele sa construim o relatie buna si de durata.
Altfel nu ajungem decat la o continua confruntare, de ce esti tu incapatanat si eu sa nu fiu, tu vorbesti el tace, automat unul se va plictisi curand, samd...

Mergi la inceput