Mi-e rusine sa va spun si sa intreb..:(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Spalaturile intravaginale din cate am auzit eu prin clinica unde lucrez, nu le faci doar cand ai o problema, e recomandabil ca orice femeie "in regula" (careia nu i se contraindica acest lucru) sa faca spalaturi intravaginale de 2 ori pe saptamana, mai putin cu 48 de ore inainte de a merge la ginecolog (asta pt ca rezultatul analizei care probabil i se recolteaza acolo sa iasa cat mai aproape de adevar).
Bafta multa Ana! Sunt sigura ca nu e nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut fetelor,sa stiti ca si eu cind eram in tara,am luat tratamente peste tratamente,ma duciam o data pe luna,la control ca ma suparau ovarile si nu mai suportam durerea,de fiecare data mi se dadea o groaza de antibiotice,spalari vajinale si etc,calmante peste calmante,chiar inainte sa ma intorc la sotul meu drag tokmai terminasem un tratament,asa zis raciala eu sincer cind mi se zicea aceias tema,de fiecare data sincer nu mai credeam,pe parcursul trat,nu ma suparau ovarile dupa ce terminam tratam,ma apuca niste dureri imposibile,si ingreozitoare mise zicea sa am grija sa nu racesc si etc,eu vara inblam in sosete groase,si etc,cind mam reintors la sotul meu din nou mau apucat ovarele si am ajuns aici la un control,mi sa depistat candita si eu mai avusesim si relatie sex,cu sotul meu,faza e ca mi sa zis ca nu este ceva grav si mi sa dat un supozitor vajinal sal folosesc o data la doua saptaminsi dupa fiecare bae sa ma dau cu o crema,si atit,faza e ca mia mai revenit,dar intrebarea este,oare se poate reintoarce din nou?din cite am citit candita se face si de la stres si oboseala,din cauza ca nu ai relatii sexuale regulat,din cauza gelului intim,din cauza somnului ca nu dormi destul si etice,mai ales medicul de aici mia zis sa nu ma spal cu sapun inauntru,doar cu apa,si etc faza e ca toate cele rele le am luat eu din cite amai povestit pe alte forume,eu de mic copil am probleme cu somnul,cu stresul si etc ceia ce nu e bine,voi femeile care cunoaste mai bine ce-mi sugerati?va rog astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by elenya_m
Spalaturile intravaginale din cate am auzit eu prin clinica unde lucrez, nu le faci doar cand ai o problema, e recomandabil ca orice femeie "in regula" (careia nu i se contraindica acest lucru) sa faca spalaturi intravaginale de 2 ori pe saptamana, mai putin cu 48 de ore inainte de a merge la ginecolog (asta pt ca rezultatul analizei care probabil i se recolteaza acolo sa iasa cat mai aproape de adevar).Bafta multa Ana! Sunt sigura ca nu e nimic grav!
E ciudat ca medicii se contrazic intre ei. Ce faci cand 3 medici spun NU SPALATURI VAGINALE pentru ca distrug flora vaginala normala lasand loc microbilor sa patrunda cu usurinta in vagin, iar ati 3 medici, desi pana acum eu nu am auzit nici unul care sa recomande asa ceva, spun "da, sunt bune spalaturile si nu oricum, mai ales de 2 ori pe saptamana?"mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Liviu de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si eu stiu ca nu tb sa te speli inainte de controlul ginecologic (cel putin cd e vorba de recoltare secretie)... Si despre spalaturi intravaginale.. haaaaaaa.. si aci stiu ca nu se recomanda... da, ma rog, acu, fiecare pasare... pe limba ei

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Ana,
Eu am avut secretii f abundente imediat ce am incetat anticonceptionalele.
M-am speriat f tare pt ca erau gelatinoase, trnsparente cu vinisoare albe si f elastice de ziceai ca is ecat din material de ala din care se fac jucariile alea pt copii gen extraterestul iesit din ou.Nu am mai patit niciodata asa ceva nici pana at , nici de at incolo.
Oricum mergi la un control cand ai timp!
Cat despre candida, stai linistita E o boala f comuna pe care o au femeile si nu tb sa te panichezi.
Ciupercuta asta exista in corpul uman in mod normal, dar in anumite conditii de stress, scaderea imunitatii se inmultesc excesiv.
Dr o sa iti dea ovule si pastilute.
In fine,eu am scapat odata de candida cu medicatia data de dr, dar cand a reaparut nu am mai scapat decat cu tratam naturist.
Nu uita ca cel mai imp e sa mergi la dr sa iti faca analiza secretiei ca altfel nu stii ce ai si ce tb tratat.
Import e sa iei si tratam pt imunizareea organismului pt ca altfel revine iar si iar. Tinctura de echinaceeea e f indicata pt asta.
Daca vrei detalii, da-mi Pm
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut ,,Lucia Mirela"sunt total de acord cu tine faza e ca nu aplec urechia la medicii de aichi chiar daca ar fi cazul,faza e,,,ca mii frica daca se reintoarce acest ghen de boala sincer mii frica si de rachiala unii miau zis un proverb vechi,de ce tii frica de aia nu scapi ok,ceau mai vorbim pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

voua ce v-a dat dr pentru candida? ca mie mi se pare ciudat ce mi-a dat mie..

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mie mi-a dat crotimazol ovule si inca un medicament tot intern care am uitat cum se numeste?De ce?Ce ti-a dat?

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ampicilina 7 zile una la 12 ore si oropivalone 3 pe zi... mi se pare ciudat. voi ce ziceti???

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dark_light spune:

Ampicilina? la 12 ore? hmmm...trebuia un antifungic (o sulfamida), nu antibiotic...nu stiu ce sa zic...uite, eu ma duc maine la control si incerc sa o intreb pe doctorita mea, sa vad ce zice...miercuri o sa-ti spun ce si cum...k?

Mergi la inceput