Mi-e rusine sa va spun si sa intreb..:(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ei candida am avut si eu,stai linistita e posibil sa o fi luat de pe toaletele publibe,de obicei e foarte usor de luat.o pot face si fetitele,de aceea va zic,mare atentie la toaletele publice,trageti apa inainte de a le folosii,pt ca prin aburii ce se ridica de la urina se poate instala boala(mi-a spus-o un doctor).
Stai linistita intr-o saptamana esti ca noua!Numai ca trebuie sa ti tratamentul impreuna cu partenerul.

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

In primul rand trebuie sa consulti medicul ginecolog. Dupa descriere si eu cred ca ai candida. Candidoza este o micoza, adica o afectiune ce apare din cauza unei ciuperci microscopice numita candida albicans. Tratamentul este simplu prin introducerea in vagin de ovule antifungice si extern prin aplicarea unei creme antifungice. Bineinteles ca tratamentul ti-l recomanda medicul ginecolog. Sa ne spui daca ai fost la medic. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

du-te la medic sa faci analiza secretiei, ca sa stai linistita!

eu am patit si una si alta, adica am zis ca asa oi fi eu si am trecut cu vederea, de fapt secretia resp era foarte acida (fara sa fie vreo boala in sine) si pana la urma am ajuns sa-mi faca o rana pe col, care atrebuit cauterizata. dupa aceea am facut un tratament cu ceva ovule si mi-a trecut.

la ceva timp, a aparut din nou. m-am dus repede la dr, ca eram patita de-acum. mi-a zis ca e ok, asa sunt eu, mai 'uda'... dar ca totusi imi recomanda sa ma duc periodic la control, sa nu apara ceva intre timp!

asa ca fugutza la medic, dar nu fii foarte stesata de asta!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Sa mergi la medic este cea mai sfanta solutie. E mai bine sa previi decat sa tratezi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si fara rusine cand e vorba de probleme din sfera genitala; mergi sa-ti ia o lama, sa-i faca analize si sa te lamuresti...pot fii nenumarate cauze...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Poate fi vorba de asa numita "glera cervicala", secretie a colului uterin parca, dar n-as putea sa spun exact
daca nu are culoare si miros, poate fi o simpla dereglare hormonala (daca asta e simpla...)
cel mai bine - doctor! iti face lama, vede el
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

incerc sa gasesc putin timp sa ajung la doctor. azi am avut examen, maine am la engleza, luni la franceza..sper sa ajung luni mai pe seara...
vroiam sa va intreb...te speli inainte sa-ti faca secretia?

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Na ca iar am ajuns la "a te spala sau a nu te spala".Te speli normal, exterior, pentru ca interior nu e recomandat sub nici o forma decat atunci cand medicul iti da aceasta indicatie pentru tratamente cu spalaturi vaginale cu ceaiuri. Deci te speli ca un om normal exterior doar.Uite aici discutia cu spalatul:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43778mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Micul meu Picasso - mai 2005Liviu de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

merci mult. am intrebat deoarece o prietena de-a mea s-a dus la un control si i-a spus dr ca pentru secretie sa nu se spele in seara dinainte de programare(avea programare a doua zi dimineata)....

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai greseala e ca nu se specifica. Poate doctorul si-a imaginat ca sunt destule femei care se spala intravaginal desi nu e indicat si poate la asta s-a referit: nu spalaturi intravaginale, nu contact sexual.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Micul meu Picasso - mai 2005Liviu de ziua lui

Mergi la inceput