Cum previn / tratez pistruii aparuti de la soare?
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole infuzie concentrata de patrunjel, face minuni. |
Te rog spune-mi detaliat cum prepari infuzia.
Multumesc!
Mindy, Aveno (Avenno sau Avene) are crema cu factor 80? Exista mai mult decat 50?
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Mindy spune:
Ayla, am confundat cremele, asta ce o folosesc pt fata e Aveeno face spf 70 (continuous protection sunblock lotion). e ff buna, neuleioasa, tenul arata luminos dupa ea si neobosit dupa statul afara. o recomand, nu stiu daca se gaseste in ro.
Gama Aveeno baby are maxim 55 din cate am observat.
mai am una de bebelusi cu spf 80 un brand local, o folosesc cand merg la piscina, ma enerveaza ca e cam grasa. am vazut in magazin alte branduri si cu protectie 100, vreau sa incerc.
dar tot nu stau cu fata la soare nici dupa ce pun crema... ma acopar cu palarie si stau cat pot de mult la umbra. pe an ce trece devin tot mai intoleranta la soare si calduri mari.
am observat ca si pe brate ma pistruiez tot mai repede. :(
maraki spune:
Cand eram la liceu, am primit un compliment: fata fara pistrui, e ca cerul fara stele
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
mychydutza spune:
nu stiu daca functioneaza si la pistrui, dar eu am scapat de petele maronii de la sarcina cu o crema de depigmentare UNITONE. vara ma protejez cu www.farmaciastejara.ro/avene-solare-emulsie-fotoprotectie-spf-50-p-3110.html" target="_blank">Avene SPF 50! e scumputa insa e al doilea an de cand folosesc din acelasi tub. isi merita banii din plin!
asta e "emulsie"....au si "crema" dar cica se intinde mai greu pe fatza si se recomanda tenului uscat!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Ayla, am confundat cremele, asta ce o folosesc pt fata e Aveeno face spf 70 (continuous protection sunblock lotion). e ff buna, neuleioasa, tenul arata luminos dupa ea si neobosit dupa statul afara. o recomand, nu stiu daca se gaseste in ro. Gama Aveeno baby are maxim 55 din cate am observat. mai am una de bebelusi cu spf 80 un brand local, o folosesc cand merg la piscina, ma enerveaza ca e cam grasa. am vazut in magazin alte branduri si cu protectie 100, vreau sa incerc. dar tot nu stau cu fata la soare nici dupa ce pun crema... ma acopar cu palarie si stau cat pot de mult la umbra. pe an ce trece devin tot mai intoleranta la soare si calduri mari. am observat ca si pe brate ma pistruiez tot mai repede. :( |
Mindy, multumesc mult!
Problema mea nu e nici expunerea la soare nici pistruii, ci se pare ca fac alergie solara si ma umplu de bubite. Mi-au iesit si pistrui, multi, uniti, ca niste pete pe pometi, dar par ca se atenueaza pe zi ce trece cu Bioderma White Objective. La plaja nu am stat deloc anul acesta, si mi-e si teama sa merg la mare in concediu. Eu folosesc Avene 50+ zi de zi ca baza de machiaj, nu pt expunere la soare. Doar ca doctorita alergolog a spus ca ea stie ca 50+ e maxim, de aceea ma bucur sa aflu ca exista si mai mult. O sa caut sa vad daca exista si in Ro.
Mychydutza, pe creme spune ca sunt valabile 9 luni de la deschidere. Eu aveam anul trecut Bioderma cu 50+ si alergoloaga mi-a spus sa iau alta, ca deja era 11-12 luni de la deschidere.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Ayla21 spune:
Revin asupra subiectului, daca intereseaza pe cineva, eu am reusit sa controlez pigmentarea foarte bine cu crema www.europharmashop.com/meso-white-whitening-flash-tube-20ml-p-3302.html?language=en" target="_blank">Filorga meso white se gaseste doar in Sensiblu si costa in jur de 160 lei. Chiar m-am indragostit de aceasta gama. Am incercat si www.fadeout.com/" target="_blank">fade out si www.efarma.ro/products.php?id=1887" target="_blank">Bioderma white objective si www.skinlight.co.uk/product_260_Skincode Cool White Essence - 30ml.html" target="_blank">Skincode cool-white essence dar ma ajutau numai intr-un anumit procent. pana acum, cand suntem in concediu, nu am stat deloc la plaja, dar stateam afara, in miscare, si, desi foloseam crema de protectie solata cu 50+ de la www.bioderma.com/en/the-products/what-s-new/product/action/230.html" target="_blank">Boderma-photoderm spot (si am inteles ca mai mult de atat nu exista), totusi petele/pistuii de pe pometi mi se accentuau. Singura la care s-a vazut a fost Filorga, pe care o folosesc si acum, pt a impiedica reaccentuarea petelor.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.