Cum previn / tratez pistruii aparuti de la soare?

Cum previn / tratez pistruii aparuti de la soare? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Ce ar trebui sa fac pentru a preveni aparitia pistruilor pe timpul verii?
In restul anului nu se observa nimic, dar vara imi apar pe fata. Desi nu sunt vizibili decat de la apropiere, totusi as vrea sa nu se mai vada deloc.
Stiu ca exista creme cu factor de protectie, dar pe piata sunt multe... Mi-ati putea recomanda una anume (nu foarte scumpa daca se poate)?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

orice crema de protectie solara cu spf 50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

De ex Bioderma cu factor de protectie 50 costa vreo 30 RON la Sensiblu.

Eu am mai folosit si Avene si e f buna, dar costa dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu am mari probleme in zona pometilor. Folosesc zilnic crema de protectie solara Avene 50+ ca baza de machiaj, si apoi, daca stau la soare in cursul zilei (afara cu copii, sau ies in oras, deci nu la plaja), ma mai dau inca o data la interval de 2-3 ore. Pt albire folosesc de la Bioderma White Object si se vad rezultate, doar ca iesitul la soare imi accentuaza iar petele.

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

De ex Bioderma cu factor de protectie 50 costa vreo 30 RON la Sensiblu.

Eu am mai folosit si Avene si e f buna, dar costa dublu.

Caro

Carolina, eu am luat din Remedia Avene si am dat pe ea pana in 60, si Bioderma tot din Remedia am luat, nu din Sensiblu, si a fost 88.
Dar si Bioderma este o firma foare buna.

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Crema cu factor 50 si sa eviti, atat cat poti, sa stai cu fata la soare, cum se zice sa stai cu capul la umbra...putin-putin te va prinde soarele.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu ma dau cu crema de bebelusi cu protectie 80 Aveno si ma feresc cat pot de soare.
pt albire: http://www.beauty-advices.com/how-to-treat-brown-spots-and-how-to-get-rid-of-brown-spots/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai poti folosi si fond de ten cu factor de protectie solara, acoperi si pistruii existenti, previi si aparitia unora noi...

si, daca poti si iti place, incearca sa porti o palarie de soare cu boruri suficient de largi, atunci cand esti nevoita sa te deplasezi/stai prin/in locuri insorite

atentie : anumite anticonceptionale si antibiotice au ca recomandare evitarea expunerii la soare, deoarece favorizeaza aparitia unor pete pigmentare, asemanatoare cu cele prezente in masca de sarcina

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Iar daca deja au aparut, si vrei sa-i atenuezi, sau sa dispara chiar, poti incerca sa-ti speli zilnic fata, de cateva ori chiar, cu o infuzie concentrata de patrunjel, face minuni.
Eu mai adaug si lavanda sau rozmarin.

Bulbul de crin fiert in lapte iar promite sa ne scape de pete, pistrui, semne, da luminozitate pielii, si o curata, insa eu nu am incercat, ptr ca nu am gasit un bulb netratat.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Iar daca deja au aparut, si vrei sa-i atenuezi, sau sa dispara chiar, poti incerca sa-ti speli zilnic fata, de cateva ori chiar, cu o infuzie concentrata de patrunjel, face minuni.
Eu mai adaug si lavanda sau rozmarin.

Bulbul de crin fiert in lapte iar promite sa ne scape de pete, pistrui, semne, da luminozitate pielii, si o curata, insa eu nu am incercat, ptr ca nu am gasit un bulb netratat.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

despre ce bulb de crin vorbesti Nikol, crin imperial, portocaliu sau cel alb care se gaseste in majoritatea curtilor,te rog sa explici mai bine cum se face licoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Incearca si cu remedii naturale,ceaiuri,creme.

Mergi la inceput