eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 23
anca_a spune:
Eu cred c-am inteles ce-au vrut sa spuna Guestus & Conchita si daca ar fi sa rezum postarile lor intr-o singura idee, aceasta ar fi indemnul la toleranta.
Pe de alta parte insa, e usor Conchita sa privesti manelizarea Romaniei cu detasarea pe care ti-o ofera miile de kilometri distanta. Adica e una sa faci workout in living ascultand manele (desi marturisesc ca mi-e greu sa te imaginez ridicand greutati si din sprancene si oftand cu dor).
In plus intuiesc un iz nostalgic ce leaga maneaua de finalul unui capitol frumos din viata ta.
Dar cand esti bombardat in permanenta cu mizeria asta kitchioasa, ori iti antifonezi casa, ori golesti farmaciile si-ti antifonezi urechile.
Iar atitudinea unora de a parasi petrecerea atunci cand incep manelele nu e de fitza cum sugerau unii.
Eu cred ca vine natural, ca metoda de autoaparare si de protest impotriva acestei intoxicari.
Solutii? Habar n-am. Ca maneaua n-o poti scoate in afara legii (pentru ca urmatorii pe lista ar fi posesorii de ochi albastri si pistrui). Poti insa amenda nesimtitul de la 3 atunci cand nivelul decibelilor trece de maximul admis de lege. Indiferent daca nesimtitul asculta Guta, U2 sau Vivaldi.
In ceea ce ma priveste, prieteni care citesc Sandra Brown sau asculta manele n-am.
Si nu pentru ca ma simt superioara ci pentru ca aceeasi lungime de unda e un criteriu important in alegerea prietenilor (la fel de important ca si umorul)
Ori cu un manelist/telenovelist/sandra brownist ma indoiesc ca as putea rezona.
Si daca a nu recunoaste ca asculti manele mi se pare ipocrit, atitudinea unora de la topic "e clar, girafe nu exista deci toata lumea asculta dar nu recunoaste" mi se pare suficienta si neobrazata.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Denizel, o persoana care asculta cu mare placere Queen,Pink Floyd, Dire Streets, AC//DC, Stevie Wonder,Ray Charles, Lionel Ritchie,Iris, Vama Veche dar si Bug Mafia,Puya si unele manele: cum o cataloghezi? |
Imi plac ghicitorile. Da-ne mai multe detalii. Are cumva si o motocicleta de viteza pe care umbla in pantaloni scurti, maieu cu gaurele si papuci?
accept92 spune:
citat din mesajul lui anca_a Pe de alta parte insa, e usor Conchita sa privesti manelizarea Romaniei cu detasarea pe care ti-o ofera miile de kilometri distanta. Adica e una sa faci workout in living ascultand manele (desi marturisesc ca mi-e greu sa te imaginez ridicand greutati si din sprancene si oftand cu dor). |
Ma ucideti. Deci chestia asta e for real?:)) Ieri am citit prima pagina a subiectului, azi vazui ca s-a strans de un capitol si bagai ochiul pe la sfarsit sa vaz de ce se cearta lumea. Am dat pste o postare care imi dadea de inteles ca conchita asculta manele. Nu am putut sa mai citesc nimic, am zis ca intreg subiectul e pe aratura. Si acum mi se confirma.:)) Dupa ce ieri am aflat ca priveste seara pe geam in livingul vecinilor, azi aflu ca face workuot pe manele.
Profil psihologig: feminista convinsa, crestina convinsa si 'convingatoare', mama singura adepta AP, o doamna din crestetul capului pana in calcaie, viseaza la Brad Pitt si face workuot pe manele. Ghici cine-i?
denizel spune:
Maraki, e imposibil ca unei persoane sa ii placa in egala masura Pink Floyd si manele.
Ce parere am despre o asemenea persoana?
Parerea pe care mi-o face in urma a jdemii de analize + parerea de rau (parere de rau = regret) ca ii plac manelele :)).
blackgirl0 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Ma ucideti. Deci chestia asta e for real?:)) Ieri am citit prima pagina a subiectului, azi vazui ca s-a strans de un capitol si bagai ochiul pe la sfarsit sa vaz de ce se cearta lumea. Am dat pste o postare care imi dadea de inteles ca conchita asculta manele. Nu am putut sa mai citesc nimic, am zis ca intreg subiectul e pe aratura. Si acum mi se confirma.:)) Dupa ce ieri am aflat ca priveste seara pe geam in livingul vecinilor, azi aflu ca face workuot pe manele. Profil psihologig: feminista convinsa, crestina convinsa si 'convingatoare', mama singura adepta AP, o doamna din crestetul capului pana in calcaie, viseaza la Brad Pitt si face workuot pe manele. Ghici cine-i? |
Tu ai ceva personal de impartit cu conchita? Sau...? Iar off topic, ca se pare ca on topic nu mai am nimic de spus.
sdcristian spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blackgirl0
Tu ai ceva personal de impartit cu conchita? Sau...? Iar off topic, ca se pare ca on topic nu mai am nimic de spus. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
da, are
si ca sa ma explic cu discriminarea manelistilor
daca de azi accept promite ca asculta doar muzica clasica si tu continui sa asculti manele, eu tot pe tine te-as alege ca prietena.
Guestus spune:
Si yo cind eram la gradinita stiu ca evitam sa am preteni pe aia care nu puteau sa faca pipi la > 4 m.
marius spune:
citat din mesajul lui blackpanterro LadyJ, daaaaa, talentul timisean da pe dinafara :))), cica "mercedesu-i 1, restul sunt masini!" :))) Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Whow! Ascult (cu mare placere - defapt gust cu mare placere) prima parte a listei. A doua parte insa... manele, puya .... nu merge de nicio culoare. Nu la mine.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
conchita spune:
citat din mesajul lui anca_a Eu cred c-am inteles ce-au vrut sa spuna Guestus & Conchita si daca ar fi sa rezum postarile lor intr-o singura idee, aceasta ar fi indemnul la toleranta. Pe de alta parte insa, e usor Conchita sa privesti manelizarea Romaniei cu detasarea pe care ti-o ofera miile de kilometri distanta. Adica e una sa faci workout in living ascultand manele (desi marturisesc ca mi-e greu sa te imaginez ridicand greutati si din sprancene si oftand cu dor). In plus intuiesc un iz nostalgic ce leaga maneaua de finalul unui capitol frumos din viata ta. Dar cand esti bombardat in permanenta cu mizeria asta kitchioasa, ori iti antifonezi casa, ori golesti farmaciile si-ti antifonezi urechile. |
scuza-ma, dar tu cu cine te certi aici? am vorbit eu despre manelizarea romaniei?! tu intelegi ce spun eu despre principii si toleranta la fel cum intelegi ce inseamna cuvantul workout, bag de seama. am spus CARDIO, asta nu e ridicare de greutati. dansul e cardio. am intrebat pe-aici daca aia e manea, singura pe care o stiam. era necesar tot circul dupa, doar pentru ca gandesc diferit si-am prezentat argumente? reactia nu e nici macar manelista, este de mahala.
oamenii de calitate nu se judeca nici dupa culoarea pielii, nici dupa ce muzica asculta, nici dupa ce lecturi au. nu am nici o fitza de pipitza sa dau mana cu un homeless care n-a mai facut dush de un an de zile si sa-i vorbesc omeneste, indiferent ce trecut are sau ce friggin' preferinte muzicale, atata vreme cat este om si se comporta omeneste, proportional conditiei sale. idem cu un "manelist", simplitatea intelectuala nu ma sperie si nici nu ma face sa "vomez" -ca sa citez din oameni cu pretentii de la topic. dupa care sa discut o noapte intreaga cu andrei plesu, la nivelul lui, daca am chef, caci de putut pot la nivelul fiecaruia. intelegi acum? nu e nostalgia, este spiritul de justitie. nu poti judeca un om dupa chestii frivole. adica poti - caz in care nu esti sigur pe lista prietenilor mei. ma intereseaza un domeniu? ma duc la clubul fanilor respectivi si discut pana lesin. dar prietenie? voi stiti macar despre ce vorbiti aici? prieten e ala pe care te poti baza ca rade cu toata fiinta atunci cand razi si tu, nu ranjeste invidios. cand plange cu tine, cand iti doreste numai binele, nu cu sapte fetze si care te-ar lasa in urmatoarea secunda cand n-ati avea aceleasi identice si la fel gusturi, idei, nr. la pantofi. ca daca vreti clone, atunci imprieteniti-va cu oglinzile. despre kant am cu cine sa vorbesc, dar o inima buna si-un spirit pur - asta e rar. si nu-mi voi refuza niciodata privilegiul sa intalnesc un asa om inchizandu-mi singura usile pe motive infantile ca asta - ce citeste, ce muzica asculta. pe mine ma intereseaza in ce crede. ceea ce va doresc si dvs.
abdominabila
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Ma ucideti. Deci chestia asta e for real?:)) Ieri am citit prima pagina a subiectului, azi vazui ca s-a strans de un capitol si bagai ochiul pe la sfarsit sa vaz de ce se cearta lumea. Am dat pste o postare care imi dadea de inteles ca conchita asculta manele. Nu am putut sa mai citesc nimic, am zis ca intreg subiectul e pe aratura. Si acum mi se confirma.:)) Dupa ce ieri am aflat ca priveste seara pe geam in livingul vecinilor, azi aflu ca face workuot pe manele. Profil psihologig: feminista convinsa, crestina convinsa si 'convingatoare', mama singura adepta AP, o doamna din crestetul capului pana in calcaie, viseaza la Brad Pitt si face workuot pe manele. Ghici cine-i? |
Marius, ai vreo scuza ca treci pe-aici si nu bagi gunoiul asta sub pres, ca deobicei? ai vreo explicatie de ce continui sa permiti hartuirea si atacul la persoana din partea lu' accept si a lui Denizel (din ale carei 10 mesaje, 9 sunt de hartuire)? multumesc.
abdominabila