eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si yo cind eram la gradinita stiu ca evitam sa am preteni pe aia care nu puteau sa faca pipi la > 4 m.

Mai, tu nici acuma nu ti-ai revenit?
Te-ai diluat intre atatea ratuste, iti zic io :)). Vaz ca ai aruncat delicioasele pilule acrisoare la cos si ai inceput sa fluturi steagul si lancea intru respectarea drepturilor omului manelist :)))).
M-am suparat pe tine .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

conchita, ne-am mai certat noi pe la subiectul cu Jolie si Pit, dar pt cuvintele de mai sus ma declar fana de-a ta pe viata! Asta daca vei accepta asa ceva!

Cristi (sdcristian), multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

conchita, ne-am mai certat noi pe la subiectul cu Jolie si Pit, dar pt cuvintele de mai sus ma declar fana de-a ta pe viata! Asta daca vei accepta asa ceva!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

eu nu m-am certat cu nimeni la subiectul acela. la fel ca si aici, mi-am expus preferintele si valorile. cu pasiune, e drept. se pare ca pasiunea e o chestie lipsita de clasa, dar hei, I'm ok, nici eu nu dau doi bani pe mutrele lipsite de expresii pozitive, dar pline de pustule de la venin si dispret fata de alti oameni.

semnatura ta imi apartine, stiai? dupa semnatura ta sa ma judeci, ca aia reprezinta credinta mea. pitt si manelele sunt chestii care tin de gusturi, azi sunt, maine le iau locul altceva.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Deci nu-mi vine sa cred...Conchita, te certi cu mine degeaba. Ai spus ca manelele au o muzica buna pentru workout iar eu am facut gluma cu ridicatul de greutati. Era de ras, nu de sarit tandara...

Iar criteriile dupa care ne alegem prietenii sunt atat de subiective incat ce-mi poate parea mie important intr-o relatie, tie iti poate parea superficial/frivol si viceversa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Deci nu-mi vine sa cred...Conchita, te certi cu mine degeaba. Ai spus ca manelele au o muzica buna pentru workout iar eu am facut gluma cu ridicatul de greutati. Era de ras, nu de sarit tandara...

Iar criteriile dupa care ne alegem prietenii sunt atat de subiective incat ce-mi poate parea mie important intr-o relatie, tie iti poate parea superficial/frivol si viceversa.

draga mea, tocmai ce-mi spusesi ca eu sunt pro-manelizarea tarii si ca eu nu pot intelege nimic de la distanta. daca a fost o gluma, n-a fost buna, dovada ca n-am ras.

foarte bine ca tie ti se par importante. avem drepturi egale sa ni le expunem, eu cu ale mele frivole, mdeh.

no hard feelings, sper ca s-au lamurit lucrurile ca n-am nici o treaba cu manelele, pro sau contra, ci cu ideea de principiu sa emiteti judecati de valoare despre oamenii care le asculta, danseaza, whatever.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

conchita cred ca ai inteles gresit ce zicea anca

nu ca esti pro manelizare, ci ca nu o traiesti zi de zi ca noi, nu o simti pe pielea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Editasem mesajul anterior si nu se mai intelegea nimic.
Reiau.

N-am spus ca-mi aleg prietenii pe criterii literare ci dupa lungimea de unda. Ca e probabil ca cele doua sa nu se excluda, asta nu neg.

Doar nu-si imagineaza cineva ca programez interviuri cu teste grila si intrebari-capcana pentru potentialii prieteni.

Am prieteni despre ale caror preferinte literare/muzicale n-am habar, dar daca stau sa ma gandesc la ei, sunt 99% ca nici unul nu asculta manele.

Apoi am prieteni buni care nu citesc dar despre care stiu ca daca ar face-o, cu siguranta n-ar incepe cu romane Sandra Brown.

Sper ca acum m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

nu ca esti pro manelizare, ci ca nu o traiesti zi de zi ca noi, nu o simti pe pielea ta.

concita este si din diaspora...ea a decis si presedintele ...este si pro- manelizarea .......vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

concita este si din diaspora...ea a decis si presedintele ...este si pro- manelizarea .......vedeti.

da, capul lui conchita vrem!!!

conchita sa nu te superi cumva, pliiiiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Artistii manelisti promoveaza un anumit stil de viata.
Iar din acel stil de viata fac parte copile de 16 ani care se unduiesc pe jumatate goale in jurul lor si care ii considera niste zei pe aia care arunca in penibil si derizoriu orice sentiment uman.
Iar copilele alea de 16 ani sunt modelele copilelor de 5-6 ani, pe care le vezi unduindu-se pe orice ritm la prima petrecere cu mai multi pici la care il duci pe copilul tau.
Mai punem la socoteala nivelul televiziunilor din Ro, mai punem la socoteala ca si doamna invatatoare e si ea om si danseaza pe-o manea-doo la nunta si uite-asa, vorba Adei Milea, "sa te-ascunzi de ea nu potzi, tzi, tzi, tzi..." .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput