Citim impreuna (organizatorice 5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Adeluctza, hai, vii cu tema aia??

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Chiar asa ca-s curioasa, mai ales ca daca apari dupa ora 16.00 raman cu buza umflata, doar cred ca v-ati obisnuit deja ca in weekend calculatorul meu sta in sifonier.

Cat priveste premiul Nobel, o felicit si eu pe Herta Muller. Pentru mine este o surpriza ca l-a luat ea. Personal nu-mi place ce a scris si mai nou acum nu-mi mai place nici de ea.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 31+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

carmina, felicitari si spor la treaba!

Daca m-ai vedea acum chiar cu tanti aia cu mopul seman ...doar ca eu zambesc...inca mai pot.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 31+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iacata-ma, apar si io intr-un tarziu
nici n-am stiut ca-i asha de greu sa alegi tema :) in fine, dupa pendularea intre trei teme, m-am hotarat in sfarsit!

si tema ce-o propun: nuvele, proza scurta nush de ce am senzatia ca a mai fost si de e asha, nu-i bai, nu? ;)

propunerea mea in cadrul temei: www.librariabucuresti.com/Carti-Vila_de_pe_colina-3759.htm" target="_blank"> Vila de pe colina, W. Somerset Maugham

nu-i musai sa propuneti doar o nuvela, se accepta :) si colectii de nuvele

Mergi la inceput

dezamagite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

dezamagite?

Nu, deloc! :)
Tema mi se pare potrivita lecturii mele de acum, "Femeia sfasiata" de Simone de Beauvoir, care imi place teribil de mult. Sunt 3 nuvele in carticica de la Cotidianul, "Varsta discretiei", "Femeia sfasiata" (asta cred ca e mai degraba proza scurta) si "Monolog", eu le-am citit pana acum pe primele doua si sunt tulburatoare, socant de realiste si, cred eu, ar trebui citite de toate femeile.
Asa ca asta e propunerea mea si, chiar daca nu iese la vot, sa o puneti pe listuta voastra si sa o cititi candva.
Doua cronicute- aici si aici.

Mergi la inceput

propuneri/voturi
tema: nuvele, proza scurta

www.librariabucuresti.com/Carti-Vila_de_pe_colina-3759.htm" target="_blank"> Vila de pe colina, W. Somerset Maugham

Femeia sfasiata de Simone de Beauvoir 1 vot

www.scribd.com/doc/2543027/Steinbeck-John-Soareci-si-oameni" target="_blank">Soareci si oameni de John Steinbeck 2 voturi

www.scribd.com/doc/3683068/Jorge-Luis-Borges-Artificii" target="_blank"> Artificii de Jorge Luis Borges 3 voturi

www.scribd.com/doc/19599811/adolfobioy-casares-inventia-lui-morel" target="_blank"> Inventia lui Morel de Adolfo Bioy Casares

www.scribd.com/doc/11114010/Marquez-Douasprezece-Povestiri-Calatoare" target="_blank"> Douasprezece povestiri calatoare de Gabriel García Márquez 1 vot

www.humanitas.ro/humanitas/oameni-din-dublin" target="_blank">James Joyce - Oameni din Dublin

www.polirom.ro/catalog/carte/zapezile-de-pe-kilimanjaro-si-alte-povestiri-2782/" target="_blank">Zapezile de pe Kilimanjaro si alte povestiri de Ernest Hemingway

www.palestineonlinestore.com/books/meninthesun.htm" target="_blank"> Men in the Sun and Other Palestinian Stories de Ghassan Kanafani 1 vot

Mergi la inceput

Teodora mi-ai luat piatra de pe inima :)

mesajul de mai sus il voi completa pe parcurs; retineti, pagina 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mie-mi place tema... pentru ca am avea (teoretic) timp sa citim mai multe propuneri :))

Io propun www.scribd.com/doc/2543027/Steinbeck-John-Soareci-si-oameni" target="_blank">Soareci si oameni de John Steinbeck. Cred ca e una dintre cele mai bune nuvele(tte) scrise vreodata :)) Fac reclama

Mergi la inceput

lilutz, recunosc - factorul timp a avut si el un rol in alegerea temei; ideea imi place, mai stii, poate reusim - mai bine zis reusiti - sa citim toate propunerile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Wow,lil,"Of mice and men"De cand vreau s-o citesc

Adelle,e super tema(la proza scurta ce mai tin pasul si eu)!Ma gandesc si eu in seara asta la ceva.Nu suntem dezamagite,eu una nu am apuc sa intru deloc

Pana cand propunem/votam?

WE fain!

Mergi la inceput