Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

danonique, n-ar fi rau ar fi o ghiocica magnolioasa

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Va multumesc mult de tot pt urari si pt fiecare cate un si o .

Felicit si eu prospetele mamici Pisigri si Floric si va doresc la toate ghiocei sanatosi si nasteri usoare.

Noi suntem bine pana acum, obosesc tare si recunosc ca in ultimele zile nu prea am stat in pat, sper sa fie bine pana la capat.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Chatonel ..parca ai zis ca te-ai deranjat si la burtica..asta e semn Scoatem la incalzire doar.
Sa ne tii la curent

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

merci adirys :) puneti-le sa topaie ca si cind le-o apuca alergatu... tre sa fie in forma :))
inca ma curat la stomac pesemne dureaza

J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CHATONEL eu la Albert am inceput sa pierd din dop si dupa jumatate de ora mi s-a rupt apa.Dupa nici 3 ore eram cu puiul in brate.La Vanessa au venit mai intai contractiile iar dopul si apa le-am pierdut la spital.Eu cred ca la voi se apropie momentul.CHATONEL

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

danonique, cu agitatele de-acu hmmm, riscati sa le tineti dansind cam mult :)
lasa numa sa faca incalzirea, c-apoi obosesc

am impresia ca tu ai nascut tare usor, asa e?

J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bine v-am regasit fetele! Am o veste mareata: AM NASCUT pe 3.03, cu 2 zile mai devreme. Bebe CALIN a avut 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8.
Ieri am venit acasa. Cezariana a fost ok desi am plecat de acasa la 5 dimineata dupa ce mi se rupsesera membranele iar la 6 au inceput niste contractii de toata frumusetea. La 10.30 am intrat in operatie, cu niste contractii de imi venea sa ma dau cu capul de pereti... Dar... totul a fost ok pana la urma, bebe e bine sanatos. Am o singura MARE problema: nu am lapte inca. E colostru, insa laptele nu a venit. Si deja simt ca ma paste o mare depresie...

Rog fetele care au acces sa ma treaca si pe mine in listuta: 3.03, bebe CALIN, 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8, cezariana, Spitalul Municipal.

Felicitari mamicilor care au nascut intre timp!!!!

Gina 2008 de CALIN NICHOLAS

Felicitari Gina, bine ai venit bb Calin!!!!!!1

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor, vesti proaspete de la Monvas, l-a alaptat pe printisor deja!!!!!!!!!!!!!

E o mamica fericita!!!!!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Fetelor, vesti proaspete de la Monvas, l-a alaptat pe printisor deja!!!!!!!!!!!!!

E o mamica fericita!!!!!

38+ cu

Despre acest mesaj vroiam si eu sa scriu, da lucram la listutza, am adaugat ghioceii noi .Se pare ca ne trimite la amndoua mesaje
Gina..sa-ti traiasca ghiocelul, l-am adaugat la lista

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Gina, nu te stresa, laptele vine uneori mai tarziu, bea ceiuturile si dragaleste-l pe bebe, sa vezi cum se regleaza lucrurile!

Chatonel simpatico, tinem pumnii, azi-maine sau pe .... 11 (parca atunci vroiai tu, nu? era ceva cu luna plina, dar asta fusese o discutie mai veche, nu cea de astazi cu influenta lunii) va decurge totul excelent, esti o tipa cool si nasterea va fi pe masura dorintelor tale!

38+ cu

Mergi la inceput