Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
danonique spune:
CHATONEL am scos majoretele numai la incalzire sa se mentina in forma si le voi scoate iarasi atunci cand ne vei da semnalul.Cat despre nasteri eu am o amintiri foarte placute.Am nascut destul de usor si repede(5 si 3 ore de travaliu )dar cu dureri foarte intense.Sper sa fie la fel si acum.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Despre acest mesaj vroiam si eu sa scriu, da lucram la listutza, am adaugat ghioceii noi .Se pare ca ne trimite la amndoua mesaje Gina..sa-ti traiasca ghiocelul, l-am adaugat la lista Poze |
E bine ca suntem amandoua pe faza, mai ales ca eu am reactionat cu intarziere la nasterea fetitei lui Novus
38+ cu
ionica spune:
Fetelor,
Am burta foarte tare de azi dimineata,parca ar fi un pietroi si trage in jos.
Ma doare forte tare cicatricea de la cezariana,sper sa mai rezist pana pe 26martie cand voi face cezariana.
Am cerut Nospa si s-a uitat la mine doctora parca i-as fi aruncat sare in ochi,mi-a spus ca pot lua DOAR magneziu pt.contractii ,nu a mai luat in calcul durerea de uter.
O sa ma credeti nebuna ,dar eu nu stiu ce inseamna o contractie,in prima sarcina nu am cunoscut asa ceva.
acum,am dureri foarte mari im mai multe locuri ale abdomenului,explicatimi si mie va rog ce este durerea de contractie.
Nu am scgimbat semnatura ca nu pot sta mult in fund ,ma doare de mor..
am 36saptamani.
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Ayla21 spune:
Gina felicitari!
Dyana, da, aici am sa va scriu. Alex s-a ridicat azi din pat. Primii pasii, ii invata iar. Eu intru in depresie postnatala, asa ca nu mi-o lua in nume de rau, nu stiu cat e locul sa scriu aici. S-a sprijinit pe mine si mi-a zis ca ma iubeste si pt iubirea asta vrea sa traiasca.
Luana e fericita acasa, e linistita. Eu incerc sa dorm, dar Clau mi-a facut capul calendar. Motai cateva minute, si fantastic, visez. Apoi iar vine si-mi povesteste cate ceva. Mai mult pe mine m-a dorit decat pe sor-sa. dar i-am explicat ca e mica sa o lase sa doarma, sa creasca mare, sa se poata juca cu ea.
_
I love you so much my tiny princess
Ayla21 spune:
Ne pregatim de baita si apoi o sa punem poze, ok?
Cu recuperatul, imi cer scuze, nu am timp, ma iertati.
Pupici la toate!
_
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Bine v-am regasit fetele! Am o veste mareata: AM NASCUT pe 3.03, cu 2 zile mai devreme. Bebe CALIN a avut 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8. Ieri am venit acasa. Cezariana a fost ok desi am plecat de acasa la 5 dimineata dupa ce mi se rupsesera membranele iar la 6 au inceput niste contractii de toata frumusetea. La 10.30 am intrat in operatie, cu niste contractii de imi venea sa ma dau cu capul de pereti... Dar... totul a fost ok pana la urma, bebe e bine sanatos. Am o singura MARE problema: nu am lapte inca. E colostru, insa laptele nu a venit. Si deja simt ca ma paste o mare depresie... Rog fetele care au acces sa ma treaca si pe mine in listuta: 3.03, bebe CALIN, 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8, cezariana, Spitalul Municipal. Felicitari mamicilor care au nascut intre timp!!!! Gina 2008 de CALIN NICHOLAS |
Felicitari Gina! Cel mai dospit cozonacel de pana acum! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Sa ai o viata minunata Calin Nicholas!
Gina nu te mai stresa in legatura cu lapticul. Stresul e printre altele responsabil si de intarzierea/oprirea lactatiei! Continua cu ceaiurile si pastilutele, incearca si spirulina, sucul de morcov, pune puiul la san cat mai des si desi pare utopic...multa odihna! Dar pana la urma o sa vezi ca lapticul va veni!
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Ayla21 spune:
Gina, mami, daca ai timp sa citesti. Bea multa multa apa. dar in cantitati imense. Mie imi lua sotul la sticle de 1/2 l cate 8 pe zi si mi le numara sa vada daca am baut destule. Galactogil a mers bine la mine, dar sa stii ca e bun colostrul, el vine primul si e ca un laptic cocentrat pt bebe. Si nu te stresa, se spune ca impiedica lactatia. Eu am daramat mitul ala din fericire.
Si NU RENUNTA! Sa nu renuntati, fetelor, nu lasati pe altii sa va demoralizeze, daca voi vreti, o sa reusiti. Conteaza si sa ai ajutor, sa te invete ce si cum, dar trebuie si vointa. Bebe te simte si va face tot posibilul. Si e minunat sa il simti "mufat" la san.
_
MITITICA82 spune:
fetelor eu am eliminat dopul gelatinos de aproape 3 sapt si inca nici un semn sa nasc...
vreau sa ma ajutati va rog cu un sfat, marti am fost la control si dr a zis ca e colul f deschis si e posibil sa nasc din clipa in clipa; mi-a zis sa revin peste o sapt la control cand va fi de garda si daca nu nasc pana atunci sa vin si cu bagajelul ca poate raman sa imi provoace nasterea; numai ca marti cand am fost la control bebe avea 2700 grame, peste o sapt sa zicem ca ar avea vreo 3000 zic si eu, dar e bine sa mi se provoace nasterea la 38 sapt ?adica abia luni intru sapt 38 , marti ar fi 38 sapt si 1 zi; sotul zice ca sa stau cuminte sa astepte sa nasc cand vrea bebe sa iasa nu cand e dr de garda...cum ma sfatuiti?
Felicitari noilor mamici si tie simina, o sarcina fara probleme iti urez!
37+ Cristian
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
mart.apr09 spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 fetelor eu am eliminat dopul gelatinos de aproape 3 sapt si inca nici un semn sa nasc... vreau sa ma ajutati va rog cu un sfat, marti am fost la control si dr a zis ca e colul f deschis si e posibil sa nasc din clipa in clipa; mi-a zis sa revin peste o sapt la control cand va fi de garda si daca nu nasc pana atunci sa vin si cu bagajelul ca poate raman sa imi provoace nasterea; numai ca marti cand am fost la control bebe avea 2700 grame, peste o sapt sa zicem ca ar avea vreo 3000 zic si eu, dar e bine sa mi se provoace nasterea la 38 sapt ?adica abia luni intru sapt 38 , marti ar fi 38 sapt si 1 zi; sotul zice ca sa stau cuminte sa astepte sa nasc cand vrea bebe sa iasa nu cand e dr de garda...cum ma sfatuiti? Felicitari noilor mamici si tie simina, o sarcina fara probleme iti urez! 37+ Cristian http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
MULTUMESC
EU ZIS SA-L LASI SA IASA CAND VREA , ABIA MAI CRESTE
adirys21 spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 fetelor eu am eliminat dopul gelatinos de aproape 3 sapt si inca nici un semn sa nasc... vreau sa ma ajutati va rog cu un sfat, marti am fost la control si dr a zis ca e colul f deschis si e posibil sa nasc din clipa in clipa; mi-a zis sa revin peste o sapt la control cand va fi de garda si daca nu nasc pana atunci sa vin si cu bagajelul ca poate raman sa imi provoace nasterea; numai ca marti cand am fost la control bebe avea 2700 grame, peste o sapt sa zicem ca ar avea vreo 3000 zic si eu, dar e bine sa mi se provoace nasterea la 38 sapt ?adica abia luni intru sapt 38 , marti ar fi 38 sapt si 1 zi; sotul zice ca sa stau cuminte sa astepte sa nasc cand vrea bebe sa iasa nu cand e dr de garda...cum ma sfatuiti? Felicitari noilor mamici si tie simina, o sarcina fara probleme iti urez! 37+ Cristian http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
Eu zic sa-l lasi pe bebe sa vina cand o fi pregatit..asa e cel mai bine si pt tine.. si pentru bebe. Daca iti provoaca nasterea risti sa ai un travaliu foarte lung si dureros. Asa mi-a explicat mie doctora.
39+ Andrada Teona