Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele m-am uitat la testul ala de ieri , si surpriza...s-a pozitivat mai tare..adik se vede mai bine si a 2-a liniuta.Uitati-va si voi aici. Am dreptate sau vad eu aiurea???

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DORANNA
MADYMAR

BEBE SThRUMF sa iti traiasca ghiocica si sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! Iar tie mami muuuult laptic!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Bravo Bebe_strumph!

Multumim Gigelica!

....................................

Povesteam mai demult pe un alt topic despre o metoda de reducere a salivatiei la copii (fiziologica la cei mici si patologica la cei mari). Ajuta ca ei sa inghita saliva si sa nu o scape.
Poate va foloseste la un moment dat sai la mamicile care au deja bbi mai mari.

Am atasat aici http://picasaweb.google.com/clara.acs/IcingAndBrushing?authkey=Gv1sRgCLz_mNqF2bGvsAE# fotografiile ajutatoare.

E nevoie de o pensula oarecare cu par mult, poate chiar de machiaj de fond de ten sau de barberit clasic si de un dispozitiv pt gheata.
Acest dispozitiv noi nu il avem, ne-am fabricat din bete de lemn de la inghetata pe bat si pahare de unica folosinta din plastic. Am pus apa in pahar la congelator si dupa o ceva timp am infipt in pahar, la mijloc, betigasul, cand deja erau sloiuri de care sa se sprijne pt a sta in verticala la mijoc.

Pt copiii mai mici e utila si o oglinda, mai ales la inceput, ca sa vada ce ii faceti.
Dupa o perioada nu mai au nevoie.

Iarasi pt cei mici e nevoie de o sesiune de acomodare cu gheata. Va puteti juca cu gheta ape incheietura mainii, pe gat, pe umeri si incet spre fata, ca sa se desensibilizeze treptat.
La fel si cu pensula.

Si pt mici si pt mari nu strica sa aveti la indemana o recompensa preferata de ei, ca sa simta ca nu fac degeaba. Dar i se ofera numai cand termina.... si sa nu fie mancare sau dulciuri, ca efectul exercitiului sa nu se strice cu salivatia care apare.

Se freaca portiunile fetei alternativ cu gheata de 7-10 ori dus-intors in ordinea de pe figura si apoi tot de 7-8 ori cu pensula , cu o pauza de cateva secunde intre zone.
Se repeta toata gama de exercitii de 3-5 ori, depinde cat are copilul rabdare.

Alternanta intre cald si rece face muschii fetei sa se contracte si sa de dilate prin urmare si deglutitia este influentata, copii invata senzatia de gura inchisa si deschisa, la un moment dat pot singuri controla asta.

Efectele pot apare dupa 3-5 sedinte, la unii si mai tarziu, dar pt efecte de lunga durata repetati macar o luna zilnic.
Se poate transforma intr-o joaca despre cald si rece, despre anotimpuri - la cei mari, eventual cu imagini de obiecte calde si reci.
Vedeti voi.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

BEBE SHTRUMF, sa-ti traiasca ghiocica, sa fie cuminte si papacioasa, sa va fericiasca viata!!

Cind ai timp, te rog, daca vrei si poti sa ne spui si noua povestea nasterii. Vorbeai de dureri insuportabile. Nu ti-a prins anestezia?

Multu'

Gina 35+
Sper sa ajung cu bine in sapt. 37

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

SIMINA ne pui pe jar???????? Este parolat. Nu pot vedea nimic
Oricum eu sunt sigura ca-i bebe. Daca se vedea si aseara....este clar!
SIMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

SIMINA FELICITARI!!!

37+
poze

AMR 17 de zile

Mergi la inceput

MONNVAS

Mergi la inceput

SI ii era teama ca va naste peste termen.......sau pe 8 martie....Hai MONNVAS!!!!!!!!!!!! Sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce de motive de bucurie azi

Monnvas

Nastere Usoara

37+
poze

AMR 17 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele m-am uitat la testul ala de ieri , si surpriza...s-a pozitivat mai tare..adik se vede mai bine si a 2-a liniuta.Uitativa si voi aici. Am dreptate sau vad eu aiurea???

Poze

Simina, eu am facut un singur test si sa stii ca a doua liniuta nu a fost mai pronuntata decat ai tu...poate chiar mai putin.
Imi pare rau ca nu am poze sa-ti arat.
Parerea mea....e de bine!!!!

Manu 35+[baietel Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput