Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
HAI MONVAS!!!!!
Doranna, Madymar
Gina 35+
Sper sa ajung cu bine in sapt. 37
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
bebe_shtrumf spune:
Salutare!
Raportam ghiocika pestoaika pe 25 februarie, orele 14.10
Atunci s-a nascut bebelina Ariana-Maria.3350 grame si 50 cm.Scor 10.Peridurala, travaliu de la 1 pana la 14.
dureri insuportabile.
5 fire scoase, mameloane in pioneze, furia lapteliu pe aproape...
intr-adevar uitam cAnd ne uitam la bb cum cresc.
avem program bun, mancam si dormim, toata noaptea dormim.suntem tare cuminti, ne tinem capul si nu mai plangem la baita.
folosim produse numai de la hipp, recomandate de neonatolog.si ceai granule pt lactatie galafor si hipp natal.
toate hainutele ne sunt mari, in afara de body si caciulite care inca ne mai vin, ne-am taiaT SI UNGHIUTELE K NE ZGARIAM.
avem ochii albastri si speram sa ne ramaNA ASA.
off, mai oftez si eu, mai ales cand ne face mami masaj sau ne schimba pampers-ul.
tot cu peridurala as naste, cezariana in niciun caz, recuperare in 7 zile. sotul de nadejde si ceilalti la baie si bucatarie...sfaturi dc le cer in rest sun dr si gata.
cam atat. ce sa zic nastere usoara, desi nu cred ca exista...eu am avut o armata pe langa mine, dc esti singur nu e bine.
acum pot sta in fund, ceaiuri de pelin si apa oxigenata, rivanol.
sanii sunt greu de tratat...dureri ingrozitoare.
am fost telegrafika, dar voiam sa va impartasesc din experienta mea.
noroc.
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IliesClara Cine intreba de zvacnirea bebelusului? Nu poate fi atunci cand sughite? Ei sughit des. De mai multe ori pe zi. Altceva de sughit am avut si eu de cateva ori si m-am temut de aceleasdi miscari spastice. Una dintre fete facea ca matza cand se uda pe labute si simte nevoia sa le scuture in ritm rapid. Pe dr nu l-am intrebat. Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator |
Clara, eu eram cu bebe-ul "zvacnitor"! Nu e sughitul ca pe asta l-am depistat usor si nu e ingrijorator ca manifestare! Acum ca ai facut asocierea cu labutele ude ale pisicii realizez ca sunt asemanatoare si miscarile bebeului meu! Probabil ca sunt manifestari normale daca se intampla mai multor bebelusi.
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
adirys21 spune:
HAI MONNVAS
Chiar ea spunea acum cateva zile ca o sa duca sarcina dupa termen ca bebe ei nu vrea sa iasa.
Bebe_shtrumf felicitari pentru Ghiocica..sa-ti traiasca
Eu plec la cumparaturi..yupiiiiiiii
39+ Andrada Teona
Timi07 spune:
bebe_shtrumf felicitari pt Ariana-Maria, sa cresteti mari,frumoase, istete, norocoase....si sa nu va chinuie colicii.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mababei spune:
Bebe_Shtrumf, felicitari mamica curajoasa!
Sa-ti traiasca printesa Ariana Maria, sa fie sanatoasa, papacioasa, necolicoasa si sa va bucure intreaga viata!
Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta!
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Raaluca spune:
MONNVAS
.................
DORANNA
MADYMAR
------------------------------
Gigelica, sunt si niste articole din codul muncii ( art. 241 pct. 1, d) si parca art. 247) unde se spune clar ca CCMUN pe 2007-2010 se aplica peste tot (privat sau stat) ...
N-are cum sa-ti spuna ca la ei nu se aplica codul muncii ...
Citeam mai devreme -nu mai stiu la cine- ca are chef sa de o tura prin Ikea.
M-as duce si eu dar nu stiu daca reusesc sa ma mobilizez.
36+ Lena
Manuela77 spune:
Hai Monvas!!!
Bebe Shtrumf, felicitari pentru ghiocica!
Manu 35+Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!