Sezatoarea canadiana (127)
Raspunsuri - Pagina 8
CriPOD spune:
try, cand ne vedem prima data iti desenez ce e cu nickul meu. De fapt cred c-am sa o pun pe fie-mea sa deseneze si sa pun poza pe net, multa lume ma intreaba.
simi, suntem pline povesti de-astea, haha.
nelia, cred ca tu ai avut henn gel, eu iau praf, organic, e in cutii albastre. Si pe net am gasit eu tips astea cu vopsitul. Cand faci maglavaisul ala apa trebuie sa fie fierbinte, la fierbere, ca sa scoata din planta tot, asa ca la ceai. Si ca cu cat stai mai mult cu noroiul in par, cu atat mai bine. O tipa zicea ca ea doarme noaptea cu aia in par, io nu inteleg cum, ca eu si ziua ma manjesc. Partea buna e ca e un tratament bun pt par (este si henna natural, care nu face chiar nimic decat tratamentul). Dar ai grija ca adauga volum si daca esti ca fie-mea, cu par des, s-ar putea sa fie prea mult volum. Eu sunt happy cu sistemul daca ar fi cineva sa ma vopseasca, dar cu henna nu se incurca astea de la salon, nici macar coafeza mea privata. Nu o sa obtii niciodata opacitatea de la vopseaua chimica, pt ca henna se depune pe firul de par, nu se absoarbe in el.
Cu mQQm zi-mi te rog la ce te-ai gandit, ca m-ai facut curioasa ce alta interpretare ar mai putea avea (eu am 2 pana acum).
Anunt important: inainte sa va luati catzel, cele care intentionati, nu vreti voi sa-l luati pe al meu o saptamana pana trag eu o fuga in Dominicana, sa vedeti pe incercate ce inseamna un catzel la casa omului (si inca aveti noroc, ca asta-i on the good side)? Astept raspuns!
Paaa
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
maru spune:
mzzm, cum se anunta plus 5, zic si eu prezent deocamdata, cand convine majoritatii, singura rugaminte e sa gasim loc, sa aiba loc de parcare.
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
Citat: |
ai sanse f mari ca dupa ce incepe copilul scoala sa se prinda un pic la scoala ca nu e catolic |
In ON nu e obligatoriu ca si copilul sa fie catolic. Pt acceptarea la o scoala catolica e de ajuns ca unul din parinti sa fie catolic. Asa cum si acceptarea la o scoala de franceza pura permite copilului sa nu fie vorbitor de franceza, ci doar unul din parinti sa aiba franceza ca limba materna sau scoala facuta in franceza (pt ei e important sa stie ca are cine ajuta copilul la lectii acasa). Iar in privinta religiei copilului, au ei (scoala) grija sa ti-l creasca in spirit catolic, chiar daca e ortodox copilul. Religia (atentie, nu ma refer la credinta) nu are aceeasi insemnatate pt toata lumea. De ex. pe mine ma lasa rece daca cineva imi spune ca-i ortodox sau catolic (in fond impartirea pe catolici si ortodoxi e doar o simpla formalitate, la baza ambele s-au tras din aceeasi religie), mai presus decat asta pt mine conteaza ideile moralo-religioase care guverneaza viatza acelui cineva. Ce inseamna sa fii un bun ortodox sau un bun catolic? Se bat cap in cap cele doua notiuni? Un bun ortodox in opinia mea are toate sansele sa fie un bun catolic si viceversa. Pacalesti biserica tranzitand de la o religie la alta conform intereselor personale? Istoria religiilor abunda de exemple in care biserica a mani****t multimea conform intereselor personale ale capilor bisericesti.
Diferentele dintre ortodoxi si catolici dupa parerea mea se rezuma la diferente de forma, nu de fond. Normal ca-ntr-o mie de ani de separare apar diferente, dar sunt ele importante? Pt unii da, pt unii nu. Pt mine nu sunt.
Nelia, asa stiam si eu ca se sta cu treaba aia in cap, cam 4 ore. Eu m-am facut cu henna in tinerete si in perioada cand m-am facut bruneta, si-n perioada cand eram roscata. Aveam dati cand dormeam cu ea in cap toata noaptea ca prindea culoarea mai bine. Pt ca nu se folosesc chimicale, colorarea e mai lenta. In plus, la Henna colorarea se produce prin depunerea unui strat de culoare in jurul firului de par (coating cum ii spun astia aici) pe cand la vopselurile de par obisnuite, colorarea se face prin schimbare pigmentului firului de par. De-aia la henna se duce culoarea definitiv dupa o perioada, pe cand la colorarile pe baza de chimicale, culoarea dispare doar prin taierea parului, acolo unde a fost vopsit culoarea ramane (se estompeaza, dar nu se duce definitiv).
Hai mai, daiopri, ca nu mai am eu rabdare de cat cu nascutul asta al tau. Asteptam o mutrita schimonosita de bebelus de o zi... off ca scumpi mai sunt. Care sta pe langa mine si are un bebe mic sa ma lase si pe mine sa mai pun mana pe-un pui de-asta mic-mic de om.
Cit de cit privacy poate cerem ca forumul sa fie vazut numai de utilizatorii inregistrati ai forumului in general. |
Asta nu-ti ofera nici cea mai mica privacy. Pt ca oricine se poate inscrie pe forum, administratorii nu pot controla ce fel de persoana esti, daca ai intentii bune sau rele.
Simi, pai ai baiat mare, na! De asteptat, zic io. Si bine ca se simte confortabil sa faca asta acasa si nu se fereste de voi si ajunge prin cine stie ce locuri obscure.
Simi, altadata sa nu mai pleci mai devreme de la serviciu. |
Io zic sa arunci buzduganu’ inainte sa ajungi tu acasa
Marule, pai nici mie-mi place prea mult cum ies in poze? Doar ca nu insist pe langa om sa repete figura, io le las asa cum sunt ca sti uca scot poza aia la inaintare doar de cateva ori pe an (in cel mai fericit caz) si ma bazez ca nenea ala de-o studiaza a vazut mai urati si mai nefotogenici la viatza lui.
Ktrinel, ai fost mortala cu cearcanele tale.
Mqqm, se vede taica ca esti It-st. Ai gasit imediat metoda sa iasa “programul” ca daca nu murea in papusoi.
Deci votez si eu si preiau lista ca sa adaug votul meu.
Poate asa e cel mai usor.
Cand:
1. Vineri dinner - ||||||
2. Sambata pe la 2 - ||||
3. Sambata dinner - |
Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |||
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - ||||||||||
3. Symposium (creperie cu mancare) - ||||||
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||||||
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor (grills) -|||
Cine:
1. LauraJr
2. Khristin
3. mQQm (votat)
4. Denisam
5. Ritah
6. Maru
7.Magdone
8.Mi-ro
9.CataD
10. Donia
11. Try (votat)
12. Mona
Pt cine nu a inteles sistemul de votare: la categoria Cand, prima preferinta primeste 3 liniute, a doua preferinta primeste 2 liniute si a treia preferinta primeste o liniuta. Daca aveti doar o preferinta, puneti 3 liniute si apoi nu adaugati nimic la restul.
La categoria Unde: adaugati 5 liniute la prima preferinta apoi 4, apoi 3 si tot asa. La locatiile unde e exclus sa puteti participa, nu adaugati deloc liniute.
Acuma, daca preluati listita ca mine si o postati pe mesajul vostru si nu stiti de unde sa faceti rost de liniute (ca nici io nu stiu de unde le-a luat Mqqm, poate din symbols din word), copy/paste o liniuta existenta. Nu uitati sa adauga in paranteza in dreptul numelui vostru ca ati votat.
nelia spune:
mQQm, uite www.everydayhenna.com/faq_henna_hair.html" target="_blank">aici un site cu citeva explicatii. Nu am avut gel, tot praf am avut, l-am facut cu apa calda, s-a dizolvat binisor, dar nu am stat decit o ora cu el, si asa am murdarit tot in jurul meu. Nu era organic, a doua oara voi cauta ceva mai bun si voi sta mai mult cu el. Acum l-a schimbat un pic, l-a revigorat si, intr-adevar, i-a dat volum. Eu am parul des, cu firul gros, si destul de voluminos, numai ca in ultimul timp se cam dusese din maretia lui, arata ca o lina spalata. Folosesc din cind in cind fiole de Bio-fen sau asa ceva, ca-mi scapa numele acum, se gasesc in farmacii, dar tot nu e suficient (sarcini, alaptat, virsta, asta e). Scriu mic, sa nu ma fac de ris... Cu nick-ul, te-am intrebat odata de unde vine si mi-ai spus ca de de doua ori mami si cu un ochi la unul si cu altul la altul, iarta-ma daca am retinut gresit, eu stiu ca mi-a placut ideea si te si vedeam de doua ori mami si cu ochii dupa copii (Q-ul si O-ul de multe ori sint stilizate ca un ochi). Si ma gindeam ca acum ar trebui sa fii mQqQm sau ceva de genul acesta... Daca bat cimpii, ignora, ca si asa Octav imi spune ca eu am memorie excelenta, dar ca tin minte numai interpretarile mintii personale sau emotiile mele, nu si ceea ce citesc/vad in realitate.
Try, pai eu in viata mea nu am avut rabdare sa stau mai mult de jumatate de ora, maxim o ora intr-un coafor. Si era musai sa ma tunda, sa ma epileze si cine stie ce sa-mi mai faca... ca altfel eram in stare sa plec asa. Asta e, sint femeie pina la coafor si la chestii din astea femeiesti, desi imi plac, dar sa nu dureze prea mult, ca ma plictisesc si ma las neterminata.
Gata, acum chiar ca plec! Si pentru fetele cu o stare mai putin buna si chiar si pentru celelalte: o dedicatie muzicala.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
try spune:
Editez: Hai ca am scris la admin, ca nu aveti cum sa rezolvati voi treaba asta (legat de asterixurile din cuvinte)...
nelia spune:
Hai, ca tocmai mi-am valsat baiatul... cred ca aici e interpretat cel mai aproape de varianta originala.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ica 1975 spune:
Pucku-le, vazut poze frumoase Ptr torticolis - are o colega de-a mea si stiu ca facea acupunctura, dupa a mers si la osteopat si se simte mult mai bine, nu se mai plange asa des de dureri ca inainte.
Oana, merci
Lorelaim, succes la lucrari si la cautarile de dupa 1 iunie, va doresc sa va iasa planurile mai bine decat va asteptati
Ange, ma bucur ca sunteti bine, stiu, de la fosta Mme la care a mers soricelul ca nu-i usor sa refuzi parintii cand copilasii sunt bonlaviori, desi eu i-am spus de multe ori ca nu-i corect ptr ceilalti care vin sanatosi la gradi. Mme este super draguta, o intelegeam intr-un fel da nu-mi convenea pe de alta parte.
Eu am inceput ziua prost, da prost tare' Iar mi-a intrat unul in spate si cand m-am dat jos incerca sa ma convinga ca a fost vina mea . Intrebarea mea este - cum sa verific ca permisul, asigurarea sau alte date sunt bune (inanite de a suna asigurarea mea), ca am completat impreuna dar eu n-am verificat datele lui pe loc, mai ales ca soricelul avea o nevoie presanta si plangea de zor.
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
monicutza_bb spune:
try asa au considerat admini ca elimina cuvantul ala rusinos de pe forum, dar arata tare hilar. De fapt si mai hilar era cand aparea "ia o pauza" de imi storceam creierii sa inteleg ce a vrut sa zica persoana respectiva (la fel si cu cuvantul m u i e )
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
ritah spune:
Cand:
1. Vineri dinner - |||||||||
2. Sambata pe la 2 - ||||||
3. Sambata dinner - ||
Unde:
1. Mandarin (chinese all u can eat) - |||||
2. Congee Dinasty (chinese clasic) - |||||||||||
3. Symposium (creperie cu mancare) - |||||||||||
4. Demetre (creperie fara mancare) - ||||||||||||
5. Kelsey, Casey's or Jack Astor (grills) -||||||
Cine:
1. LauraJr
2. Khristin
3. mQQm (votat)
4. Denisam
5. Ritah(votat)
6. Maru
7.Magdone
8.Mi-ro
9.CataD
10. Donia
11. Try (votat)
12. Mona
Magdone spune:
Mqqm, dada ai dreptate
daca va hotarati sambata pe la 2 mai pe la centru asa, poate ajung si eu
Ange, ma bucur ca sunteti mai bine, chiar vroiam sa intreb cum va mai simtiti.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."