Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nelia si celelalte soferite in devenire...care mai erau ...cum mai stati ? cum va laudati ?

vine cineva si cu puradeii la intalnire sau e babete-exclusive ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu una nu ma laud, ca mama mea m-a invatat sa fiu modesta. Cu nimic, din pacate, dar promisiunea e promisiune, astept momentul...

Dati-ma afara din casa, ca intirzii... Paaa!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ica imi pare rau sa aud ca ai avut iar probleme, nasol ca aveai si soricelul cu tine (eu nu stiu ce as face daca as fi in situatia aia ca ai mei se pun pe urlat daca ii las singuri in masina mai mult de 2-3 minute). Sper ca nu ati patit nimic si ca masina este reparabila. Imi pare rau, nu stiu nimic legat de cum il poti verifica pe nenea chiorul care te-a busit. Poate daca suni la SAAQ si ii intrebi sau direct la asigurare (daca ai numele agentului de asigurari sigur te poate ajuta).

Legat ce CPE-ul Bois de Boulogne stiu ca nu primeau copii cu pampersi, daca stiu gresit zi-mi si mie, ca incep sa le fac vizite.

Ange welcome back . Imi pare rau sa aud ca ati fost bolnavi cu totii. Ce ai facut in zilele cand nu ai putut munci? (banuiesc ca ai inchis gradi).
Nu am nimic cu doamna de la gradi, doar ca minte, inventeaza chestii, ma face pe mine sa ma simt vinovata ca ea nu poate gera niste situatii (provocate de felul ei ascutit de a fi) de la gradinita (in timp ce eu sunt la servici ) si in general are atitudinea aceea aroganta de araboaica atot-stiutoare si care se simte foarte jignita daca iti spui si tu ca parinte parerea legat de copilul tau. (nu sunt rasista, cea mai buna amica din Canada este libaneza, dar natia asta are ceva aparte, o incapatanare si ... nu stiu, cine a avut de a face cu ei intelege ce vreau sa zic). In zona in care stau eu predomina arabii si romanii, asa ca nu gasesc prea multe gradi in mediu familial detinute de alte natii decat arabi (sunt 2-3 prin zona la romance, dar una nu este chiar ok, la cealalta am incercat de 2-3 ori si a avut alte preferinte, iar la doamna Vio unde a fost si soricelul de Ica foarte greu se elibereaza loc si eu am doi )
Nici vorba de adus copii cu muci la gradi, nu pe asta am avut noi discutii ci de exemplu discutia de aseara asistata de o tipa de la biroul coordonator al PE-ului unde a recunoscut ca copilul avea temperatura 35.6, a sunat la info sante si le-a zis ca are febra , aia nu ai intrebat-o cat si doar i-au zis sa ii dea Tempra. Pai nu primea copilul degeaba tempra? Discutia a fost lunga si obositoare, dar in final Frances de la B.C. mi-a dat dreptate mie si i-a explicat tipei cum trebuie sa trateze anumite situatii. Oricum tipa este un emotional wreck, a bufnit-o plansul cand i-am spus ca mi se pare ca ii vorbeste negativ pe copii de fata cu ei cand o intreb la sfarsitul zilei cum a mers si ca eu incerc sa accentuez faptele bune si ea face exact contrariul.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Monicutza, cineva mi-a zis, ca ar primi si semi-propre, adica sa aiba chiloti de antrenament si sa ceara cand le vine, incerca totusi

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ica, ai avut incident cu masina ?..offf..mey, ce curaj imi dati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Oana, baietii sunt bine, multumim de intrebare , tocmai am terminat o tura de muci la Marc si cam atat ...

Try, nu e cazul sa fie catolici nici parintii si nici copiii in exemplul mentionat in capitolul anterior ... nu ma bag acuma in polemici ca nu le vad rostul, eu am zis cum vad eu lucrurile ... nu prea imi plac situatiile in care se aplica proverbul "interesul poarta fesul", mai ales cand e vorba de religie ...

Chiar asa, mai vine cineva cu pruncii/pruncul la intalnire vineri? Poate ajung si eu un pic . . dar l-as lua si pe Marc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ange, nasol ce spui tu acolo, inseamna ca eu am avut doar o joaca de gripa, bine ca sunteti ok!!!

Ktrinel, sper ca nu te-ai suparat raspunsul meu fugitiv, sunt la scirbici si intru si ies cu viteza luminii de pe dc sau mail.

am citit iar un raspuns la topicul spre canada si m-am zburlit; mey, ce arta e de-a da cu parul intr-o tara dupa o vizita fugitiva cind unii vad tot si stiu tot si caracterizeaza tot; eu dupa sase ani aici am 90% necunoscuta Canada in intregul ei, dar altii au o viziunee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helloo,
mai eu nu am chef sa scriu dar ma gandeesc la DAIOPRI- oare naste si noi nu o incurajam deloc...ca e a 2-a nastere si are due date already,corect?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

try, mersi ca ai explicat ce si cum, ai intuitie buna rau! Io ma joc ca am vreme...

maru, tu cu ce votezi? Am inteles ca tu n-ai preferinte nici cand, nici unde? Si ca vii. Da?

Denisam, tu ce zici?

Hai, focusati-va...

Ana, lasa-l sa moara, nu merita sa raspunzi, va degenera in vesnica bataie cu porodici. Iata ce ma bucur eu de regulila astea abzurde cu parfumul, ca ma salveaza de la a voma, nah!

magdone, au am citit prima data ca vrei s-o mutam pe 2 mai.

Pe pg 8 e ultima versiune a listei...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragele mele multi
Da nu nasc inca. Azi due date dar pisoiul sta ascuns. Si eu ma muncesc cu motanul.
Mai am nitel si ma duc cu capul, ca toata noaptea a tusit si vad stele verzi de oboseala.
Acum il am iar acasa si incerc fel si fel de variante ca sa nu mai tuseasca asa intruna.
Multumesc de sustinere. Maru prefer fustitele Da de ce are mqqm sutiene?
Motanul a aparut a doua zi dupa due date, asa ca acuma astept sa vad ce se intampla dupa amiaza.
Inca o data va multumesc de sustinere si va anuntam cand apare

PS: Eu cum o sa am 2 baieti inseamna ca nu ar trebui sa mai vin acasa:)? Oh, si eu credeam ca e greu cu virusii! si voi aveti fun adevarat...
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput