Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Asa a inceput minunata noastra odisee:
1, 2
Linkuri utile:
Calculul datei nasterii, www.visembryo.com/baby/15.html" target="_blank">Cum se dezvolta bebe, www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html" target="_blank">Greutate si centimetri in burtica la mami, www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">Diverse filmulete despre sarcina si nastere, www.materneo.com/calcul/CalcWeight.htm" target="_blank">Greutatea viitoarei mamici, www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">Sarcina- saptamana cu saptamana, Recomandari pentru gravide, www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">Intrebari si raspunsuri despre sarcina, www.voornamenboek.nl/index.html" target="_blank">Nume de fetite si baietei, www.babycenter.com.au/pregnancy/antenatalhealth/testsandcare/" target="_blank">Informatii privind testele prenatale, www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45" target="_blank"> Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase, www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank">Masuratori ecograf, www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERII, Nastere in direct cu epidurala
4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml
5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml
6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml
7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml
9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml
13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml
17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml
25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml
Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml
Adresa comuna de mail: zuzele2008@yahoo.com
CELE MAI FERICITE SI MAI ZUZE GRAVIDUTE
DECEMBRIE

IANUARIE

FEBRUARIE
Raspunsuri

gugushtiuc spune:
ce bine, ca ne aglomerasem prea tare.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

AngeliquedeS spune:
Eu sunt vinovata cu deschiderea capitolului 3 . Cine nu stie parola userului comun sa imi trimita PM.
Eu pap acum mamaliguta cu branza si smantana slaba, slaba, ca daca e mai grasa nu o suport. Am vrut si un ou fiert dar cand l-am vazut mi s-a facut rau.
Sper sa ne inmultim si curand vor apare si gravidutele de februarie!!!! Le asteptam!!
Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

irlandeza spune:
As manca si eu o mamaliguta cu branza la cuptor, si cateva jumarele, dar ma tem ca nu o s-o pot manca cand o fi gata. Poate o sa incerc cu putin lapte caldut.
Noi 2 singurei5+

gugushtiuc spune:
Cred ca in curand o sa ni se mai alture o aspiranta optimista. ELARA.
iunie 2006
GUGU 6+

gugushtiuc spune:
IRLANDEZA vad ca te impaci bine cu d'ale purcelului.
iunie 2006
GUGU 6+

AngeliquedeS spune:
Gugu, acum am citit si eu postarea Elarei de la Endometru, poate mai apare o zuza!!!
Cred ca mi s-a aplecat de la mamaliguta si nici nu am ajuns la jumatate. Deja imi e rau!
Pupici,
Angelique 7+
Mare, Munte, Flori

gugushtiuc spune:
Eu pap capsuni zdrobite cu smantana si zahar si cu mamaligutza. O bunatate. va recomand si voua.
iunie 2006
GUGU 6+

AngeliquedeS spune:
Se pare ca v-am facut pofta de mamaliguta.... Bun tare ce papi tu, Gugu
Si eu am boala pe capsuni, azi a fost a treia zi cand am mancat cate o jumatate de kg de capsuni la birou. Ce bine ca prindem perioada asta plina de fructe si legume proaspete!
Eu plec sa fac dush!
Pupici,
Angelique 7+
Mare, Munte, Flori

docdecap spune:
fetele, peste toate poftele, am si eu o intrebare:
mai e cineva cu dureri? eu parca sunt la ciclu de 3 zile, mai ales pe seara, cand ma doare burtica tare de tot. ieri a cedat la no-spa, azi am luat deja unul si parca nici n-am luat. nu inteleg bine ce se intampla, dar simt ca si cum ar fi o contractie continua in zona uterului, uneori simt ca se relaxeaza si e asaaa bineee.
din cand in cand apar si ca niste crampe, dar mai jos de zona digestiei. la ecograf am programare abia pe 19 la o doctorita buna, ma gandesc maine sa intru la primul de pe strada, poate imi spune un minim de informatii. la medicul de familie merg maine dupa-masa, dar nu stiu care dintre ei m-ar putea lamuri mai bine.
in afara de no-spa si relaxari ce as mai putea face?
pupici
Monica
Life's a beach