Imi cade parul tare de tot!

Imi cade parul tare de tot! | Autor: Andreea-Cristina

Link direct la acest mesaj

Am nascut de curand (la inceputul lui ianuarie). Cam de vre-o 2-3 saptamani imi cade parul. Asa am patit si dupa prima nastere. Problema este ca acum ma doare pielea pe scalp. De mai multi ani am o sensibilitate a acestei zone, iar parul este mai rar acolo. Spre exemplu, la coafor nu suport sa ma atinga cu difuzorul de la foen acolo. Acum, insa, ma doare aceasta portiune de piele fara sa o ating neaparat. Coafeza mea spune ca zona pare a fi mai rosie.
A mai trecut cineva prin asa ceva? Ce poate fi? Ce trebuie facut?
Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Eu am trecut dupa nastere printr-o perioada in care gaseam suvite intregi pe perna. Am fost la dermatolog (daca vrei detalii poti sa-mi dai PM), am primit tratament compatibil cu alaptatul, pentru trei luni. Nu stiu daca tratamentul a avut efect, inclin sa cred totusi ca da, sau daca a trecut de la sine problema, cert este ca in cele trei luni de tratament s-a remediat vizibil.
Oricum, prima mea masura a fost sa iau masina de tuns a sotului, sa inchid ochii si sa o pun "sa-si faca treaba". Surpriza a fost ca dupa ce m-am vazut cu parul de 1 cm in cap, mi-a placut atat de tare si m-am simtit atat de bine ca sunt hotarata sa pastrez "coafura" asta mai multa vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Buna Andreea, cel mai bine ar fi sa consulti un medic dermatolog. Am trecut si eu prin asta, imi cadea parul atat de tare ca ajunsese o obsesie, cada era plina de par, dimineata adunam un faras de par blablabla. Tratametul ce l-am primit l-am facut timp de o saptamana dupa care am renuntat la el. De ce? pentru simplul motiv ca desi imi cadea parul, era suficient de des sa nu ajunga cele 5 sau 7 pufuri cate trebuiau la radacina parului. Asa ca mi-am luat inima in colti si am bagat aparatul de tuns in par. Trec peste socul ce l-am avut cand m-am vazut aproape cheala, am plans sub dus mai bine de o jumate de oraPana la urma m-am obisnuit atat de mult cu noul meu look incat in octombrie am mai reptat odata povestea cu aparatul de tuns, ca a fost o greseala asta e alta poveste, de fapt am vrut sa-l las la cativa cm, am incurcat pieptenii si .... uita-te in album, da sa nu intrebi care e sotul si care eu

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Marami ce simpatica ai fost...iti sta bine cu parul asa scurt, se potriveste fizionomieie tale.
On topic:pe langa vizita la dermato, care probabil e cea mai indicata, ar mai fi si niste remedii naturiste, care clar vor aduce imbunatatiri, insa nu stiu cat timp vei avea la dispozitie.
Daca poti, fa-ti impachetari...amesteci ulei masline+ulei ricin+ulei migdale(toate sunt indicate in regenerarea parului) si aplici masca la radacina parului masand usor(poti sta de la 3 ore, pana la o noapte daca suporti), infasurand parul intr-un prosop, sa mentii temp. constanta.
Mai este un ampon de la FAVISAN, am auzit multe fete multumite de rezultat, il gasesti la plafar.
Insa ptr. inceput, poate un consult ar fi cea mai buna idee, intrucat pata aceea rosie de care spui poate sa fie si o alergie, si o reactie a org...numai un medic iti poate pune un diagnostic corect, si abia apoi vezi si cu trat. naturiste(care dau garantat rezultate)

26+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mie imi cade parul cand am calciu putin. La fel am probleme si cu unghiile, de se rup rau de tot.

Acuma,am patit-o de la o vopsea de par. Mi-a placut nuanta si n-amtinut cont de marca. nici nu stiu ce era. Si vad ca-mi cade parul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Din pacate, daca ai o pata rosiatica si zona o simti bine delimitata, este foarte posibil sa fie pelada...fuguta la dermatolog, nu mai amana. Se trateaza!!!!
Ah...si eu am probleme cu caderea parului in urma vopsirii lui cu o vopsea inchisa la culoare (de la blond nu patesc niciodata asa, de la saten/negru mereu) si am luat supliment de Seleniu+Zinc...il iau de 1 luna si notez o imbunatatire vizibla.
Succes!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SERIOS!??
Sa vezi ca ai dreptate!
Eu m-am facut mov inchis de tot.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Nu bag mana in foc, pt. ca nu este demonstrat stiintific, dar am constatat acest lucru pe pielea mea (parul meu )...am fost bruneta acum 3 ani...si imi cadea parul groaznic!!! Apoi am renuntat...treptat am revenit la suvite blonde....si mi-a cazut mult mai putin par...e adevarat, mi se mai rupeau fire pt. ca am parul fin si subtire si prin decolorare devine si mai fragil dar nu mai cadea in cantitati industriale, ci doar la pieptanat si spalat! In iarna asta am repetat figura dar nu m-am facut cu negru ci cu saten "Brazilia" de la L'Oreal...o nuanta superba dar iar mi-a cazut parul si imi cade in continuare. Acelasi lucru l-a patit si nasa mea care are un par superb, saten inchis spre negru natural si s-a vopsit cu negru pt. a-i da stralucire...si i-a cazut parul in smocuri intregi desi era prima data cand se vopsea, i s-au stricat onduleurile.
Mi-a spus si coafeza sa nu ma mai fac niciodata cu negru pt. ca strica parul mai rau decat blondul, este cea mai nenorocita culoare pt. par.
Asa ca....incerc sa ma abtin data viitoare!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea-Cristina spune:

[quote]Originally posted by iepumic

am fost bruneta acum 3 ani...si imi cadea parul groaznic!!! Apoi am renuntat...treptat am revenit la suvite blonde....si mi-a cazut mult mai putin par...e adevarat, mi se mai rupeau fire pt. ca am parul fin si subtire si prin decolorare devine si mai fragil dar nu mai cadea in cantitati industriale, ci doar la pieptanat si spalat!

Cred ca asta se intampla pentru ca la suvite vopseaua nu vine in contact cu pielea capului, in timp ce la vopsit... Asta este motivul pt care eu ma fac numai suvite si nu ma vopsesc la tot parul )asa m-a sfatuit si coafeza).

Azi ma duc la dermatolog! Tineti-mi pumnii!
Numai bine si.. par bogat, va doresc!

Mergi la inceput

Cu siguranta, Andreea, e si asta una din explicatii! Dar eu am fost si blonda uniform si tot nu imi cadea parul asa rau ca la negru.
Ce ai facut la dr.?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Si eu am nascut tot in ianuarie si m-am bucurat vazand ca pana acum nu mi-a cazut nici un fir de par. Insa, de vreo saptamana a-nceput sa-mi cada masiv!!!Nu m-as speria dac-as avea o claie de par in cap, dar tinand cont de faptul ca si-asa am parul foarte rar, sunt foarte speriata si eu.Am auzit ca in timpul alaptarii asa se-ntampla, dar o fi oare vreun remediu pt chestia sta? Daca a mai trecut cineva prin asta si a gasit vreo solutie, as vrea si eu s-o aflu! Va roooog!!!

mariavlad

Mergi la inceput