Imi cade parul tare de tot!
Raspunsuri - Pagina 2
Andreea-Cristina spune:
Maricar, am citit undeva, nu mai stiu unde, urmatoarele: in timpul sarcinii, datorita hormonilor de sarcina, parul care moare, nu cade. In schimb aceasta se intampla dupa ce hormonii respectivi nu mai actioneaza. Si cum dupa nastere "actioneaza" din plin stresul, oboseala etc... Voila! Am mai citit ca firul de par cade la 2 luni dupa ce moare.. deci asa imi explic de ce nu ne-a apucat chelirea a doua zi dupa nastere.
Am fost la prof. dr. Ioan Nedelcu si diagnosticul pus este "Alopecie difuza androgenetica". Mi-a prescris un tratament cu vitamine, minerale, un sampon si 2 produse contra caderii parului si ma mai duc la control peste 6 saptamani. M-am scuturat de o gramada de bani, dar sper sa obtin si rezultate. Deocamdata fac numai tratamentul extern, ca sa vb mai intai cu dr pediatru - nu vreau sa o afectez pe bb, pentru ca ce ar trebui sa iau trece si in lapte (la vitamine ma refer).
Sincera sa fiu, imi pun mari sperante in acest tratament... Va mai tin la curent! (sau poate ca o sa deschid un topic nou: "Mi-a crescut prea mult par pe cap! Ce sa fac, ca e prea des?")
Va pup pe toate!
Andreea
iepumic spune:
Andreea,
prof. Nedelcu este un medic exceptional (l-a ajutat pe tatal meu cu o problema foarte grava). Incearca pe cat poti sa te tii de tratamentul pe care ti l-a dat...poate chiar ni-l spui si noua.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
iarina spune:
Andreea poate ne spui si noua ce sampon si care sunt cele doua produse impotriva caderii parului.
Mercic
Andreea-Cristina spune:
Samponul se cheama Aestetico de la Deuteria, si produsele sunt Hairgrow si Foltene impotriva caderii parului pt femei. Ideea e ca trebuie sa vada un dermatolog care cauza pt care cade. Asa, produse sunt cu duiumul! Si nu e suficient numai tratamenul extern.
Andreea
iepumic spune:
Categoric, de cele mai multe ori cauza caderii este una interna: dezechilibru mineral sau vitaminic sau amandoua! Plus stress, plus hormoni etc. Si tie ti-a recomandat si ceva suplimente nutritive?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
iepumic spune:
Categoric, de cele mai multe ori cauza caderii este una interna: dezechilibru mineral sau vitaminic sau amandoua! Plus stress, plus hormoni etc. Si tie ti-a recomandat si ceva suplimente nutritive?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
Doris-Alina spune:
Fetelor, exista un subiect pe www.supereva.ro, in care am incercat sa raspund tuturor celor care se confrunta cu alopecia( caderea parului) de divesre cauze.
http://forum.supereva.ro/forumsupereva/topic.asp?TOPIC_ID=83705&whichpage=1
Va stau la dispozitie, cu tot ce stiu si pot...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
iepumic spune:

Alina, am studiat si subiectul de pe supereva
. Recunosc ca sunt dependenta de DC si imi e mai greu sa intru pe supereva.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
geniest spune:
Si eu am fost la dr cu aceeasi pb. Si m-a sfatuit sa fac o analiza pentru a vedea cantitatea de FERITINA in sange.
Este fierul care se ocupa de par. explicatia pe intelesul meu.
Intr-adevar a fost mica si m-am apucat sa iau fier 2 luni. Sper sa mearga.
Andreea-Cristina spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Da! Vit. A+D2, E, Zinc, Fier. Numai ca dozele de vitamine sunt prea mari (alaptez si trec in lapte!), asa ca nu stiu ce rezultate o sa am avand in vedere ca nu iau tot, asa cum a prescris dr! Dar sper!
Andreea