cu ce se duce autobronzantul?

cu ce se duce autobronzantul? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

M-a pus naiba cred sa-mi iau un spray autobronzant,era la super-mega oferta la Yves-Rocher si am fost curioasa sa incerc si eu.De felul meu ma bronzez frumos si repede,o zi la soare si sunt aproape ca dupa concediu,de asta n-am folosit vreodata produse autobronzante,n-am fost la solar,nici creme de plaja deosebite n-am folosit.
Ok si ieri probez sprayul..ma dau frumos pe fata si decolteu..si dau..si dauDupa vreo ora repet operatiunea ca nu se vedea nimicAl naibii,nici nu scrie pe tub la cat timp isi face efectul,doar sa nu dau cu apa 3 ore
Pana la urma ma las pagubasa,aveam si ora la engleza,ma machiez frumos pe deasupra si....uit.
Dupa ora plec in oras cu eleva,fara sa ma mai uit in oglinda,ma plimb pe la magazine..mai trece un ceas...cand nu stiu cum fac si ma uit cu atentie la palmele mele..arata ca si cum m-as fi frecat cu coaja de nuca..si sprayul ala s-a scurs printre degete,deci pe dosul mainii arata ca niste zoaie
Va dati seama ca mi-a fost frica sa ma uit intr-o oglinda la fatza mea dar nu e asa grav,nu sunt maro-portocaliu,e chiar ok de la distanta,un pic mai cioara ca sa zic asa,dar mergeDoar linia parului e cam neregulata si pe un obraz pe care am incercat sprayul mai mult arata ca niste zoaie,dar,cum am zis e ok de la distanta.

Si tótusi cu ce(sau in cat timp) se duce chestia asta ca m-am frecat cu toate lotiunile si sapunurile din baie
Bine ca fatza e ok,dar e vai de mainile mele

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADRIANNA spune:

Scuze da nu ma pot abtine.Nu stiu cu ce iese dar am patit-o si eu cu crema de la dove.Am uns si fatza si mainile tot.Seara.Dimineata aveam palmele negre,printre degete se vedeau zoaie,fatza ok da urechile albe.Si aveam si termin la manichiura,nici nu vreau sa ma gindesc ce o fi gindit tipa de acolo.So..am asteptat vre-o 4 zile sa iasa la spalat bronzu.Cu burete aspru ,perie (de sarma nu am incercat:))de maini si degeaba.
Rabdare ca iese atat am vrut sa-ti spun ops

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

chiar azi am citit intamplator in Cosmo parca, sa pui niste lapte in apa de baie, ceva cu acidul lactic din lapte....Nu stiu daca merge, ca nu ma "auto-bronzez"...
De fapt, nici la soare nu ma bronzez, dar asta-i alta poveste..

P.S. o poza, ceva?

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cu demachiant si rabdare ca nu iese din prima.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

stiu ca e nostim,si eu m-as fi tavalit de ras sa fi citit asta pe forum dar cand ti se intampla tie beleaua ..razi cam manzeste
Cert e ca m-am mai frecat cu demachiant si n-a fost chiar o idee bunaAratam mai bine,mai uniform dimineata.Acum am zoaie pe toata fataparca sunt murdara si patata.Ce sa zic,naspa cat cuprinde
Maine fac sprayul pachet si il trimit inapoi-sau daca se ofera cineva sa-l rascumpere??

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANNA spune:

Mamica dulce am patit-o de asta am ras ,chiar acu o saptamana.Am luat si eu tzeapa.Stiu cum e sa stai cu zoaiele pe maini si sa nu poti face nimic.In 3 zile dispare tot.Rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

da cu lapte

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mamica dulce, esti tare.Faza e ca si eu am incercat aseara sa ma autobronzesc,dar eu eram deja la a 3-a incercare.Acum cativa ani m-a autobronzit nepoata mea,ca eu trebuia sa fiu neteda ca mergeam la o nunta,da tot a fost o mica inferfectiune pe la picioare, noroc ca aveam pantof cu bareta la spate si nu se vedea.
E greu cand te faci singur, cateva imperfectiuni am siacum la picioare, in zona calcaiului, acolo unde piele face pliuri,dar sper ca dupa inca vreo 2 aplicari sa nu se vada.Sper,fiinca duminica voiam sa ma duc la piscina,da daca nu arat bine nu ma duc, ca zic aia ca -s nespalataNasol mai e intr-adevar si pe la maini, la incheieturi, ca ar tb sa stai nemiscata, ca sa nu se stranga la pliuri creme, uf, naiba ne pune pe noi sa facem astefel de operatiuni.
Sa ne spui cum mai evoluezi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu stiam ca se duce la o baie fierbinte, prelungita... Dar daca e pe fata incearca o baie de abur... Nu te freca prea rau sa nu-ti iei pielea...

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Poti incerca si o exfoliere mai dura...malai + galbenus de ou + 2 lingurite zeama de lamaie

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

merci fetele de sfaturi-am dexis sa o iau usor,sa fac haz de necaz si sa ma apuc de calcat vreo doua zile pana mi se duc zoaiele
Pe maini si fata inca arat nespalata ,face si consortul misto de mine,dar o sa se duca pana la urma,nu???
Pe fata sunt patata,pe la ochi pe unde nu am dat asa bine sunt mai alba,in rest mai neagra si zoioasa,nasul e cel mai negru..nasol,dar daca dau cu fond de ten pot iesi in oras,fara grija ca se uita lumea lung.Urechile sunt albe si linia de la frunte e foooooarte evidenta,dar am parul lung si nu se observa.
Si gatul e nasol,liniile au ramas albe si arata cam ca un strat de jeg,dar sunt optimista ca se duce in curand
Dar mainile sunt ciudate rau-palmele negre si pe dosul mainilor sunt asa..scursori pe degete si intre,deloc uniform,in rest e alb.Contrastul e foarte puternic
Adevarul e ca nu m-am gandit nici o clipa ca o sa se prinda pe palme...deh,daca n-am folosit in viata meaAcum m-am lecuit definitiv
Nici nu m-am gandit ca dureaza asa mult pana se duce.Am si dat ca ciobanul,e clar,ca tot vedeam ca nu se schimba nimic in 10 minute,juma' de ora..am mai dat si peste o ora
Aveam o ideea preconceputa(falsa) despre cum actioneaza autobronzantele..

Aviz amatorilor!

Anca
carnaval

Mergi la inceput