cu ce se duce autobronzantul?
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
Mamica dulce, de fal autobronzantul isi face efectul in 2 ore nu instantaneu.Aaaaa si tb inainte sa faci un peeling ca sa iasa un bronz uniform.Eu deja m-am dat de 3 ori pana acum, arat bine.
Un mic secret, ca sa nu te mai inegresti la maine,daca mai vrei sa aplici acum ca sa uniformizezi.Aplica spray-ul pe o bucatica de tampon demachiant si da pe palme, acolo unde si se pare ca esti mai alba.
Si eu ieri eram putin dungata la incheieturile mainii drepte,dar am mai aplicat asearaun strat de crema si azi sunt uniforma,nu mai sunt patata,iar acum tb sa fiu mai atenta cu mainile ca sa nu ma inegresc prea tare, ca apoi am sa devin precum mulatrele de neagra, ca eu m-am si lacomit si mi-am luat un autobronzant din ala mai maro
.Parca si vad ca dupa cateva zile o sa ma intrebe al meu ce am facut cu nevastasa
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
OlgaTarziu spune:
Se duce cu lotiune tonica pt fata si cu servetele de acelea umede de curatat fata. Eu am aflat-o intamplator si atunci chiar nu voiam sa se duca. ![]()
Si eu ma bronzez frumos si repede dar cam prin perioada asta arat ca o fantoma asa ca folosesc autobronzant. Dar unul super destept de care sunt super multumita. Deci e lotiune hidratanta cu o anumita doza de autobronzant. Iti ia vro 3-4 zile sa ajungi bronzata usor tocmai ca e concentratia mica. Nu e un contrast puternic, arata doar mai sanatos pe fata.
celor interesate e asta
http://www.jergens.com/Beauty_Breakthroughs/Natural_Glow.asp
cred ca este ceva similar si in Europa
Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg
XIO spune:
Se gaseste si la noi autobronzant light , la care se vede efectul in cateva zile , deci poti controla "patarea".
Partea buna este ca nu te patezi totusi , dar trebuie neaparat sa te speli pe maini dupa.
Pt. un efect mai bun o zi te dai cu crema ,imediat dupa aplicare aplici o crema normala de corp , a doua zi cu tot crema de corp , a treia iar autobronzant si crema de corp , si tot asa .
La noi sunt :
-Nivea summer beauty
-Johnson's ceva:PPP
-Garnier , Dove , samd.
galuscuta spune:
Salut fetelor, eu am niste nelamuriri in legatura cu autoabronzantul.L-as incerca ca acum nu am cum sa merg la mare.Deci, sunt alba ,nu chiar ca branza dar pe-aproape
.
1.Tre' sa fac peeling?Cum?ajunge sa ma frec bine cand fac dus cu ghemul ala parca-i plastic(nu stiu cun ii zice)sau ar trebui sa-mi iau ceva special?
2. Daca folosesc crema , se ia pe haine , mai ales albe?
3.daca totusi merg la mare ma bronzez daca am crema asta pe mine?
Multam fain , astept sfaturi
galuscuta
XIO spune:
Galuscuta , decat sa-ti iei autobronzant ami bine iti iei una din cremele enumerate de mine , care au acelasi efect dar cu moderatie si fara pete.
;)
Nivea summer beauty , si mai sunt autobronzante light , la care se vede efectul dupa cateva zile de utilizare la Garnier , Johnson's , Dove
anka-maria spune:
Mamica dulce, cum naiba facusi greseli d-astea ca doar toata vara avem parte de subiecte cu autobronzarea. ![]()
Tu ai incalcat toate regulile: nu se da cu substanta fara peeling/hidratare, nu se repeta operatiunea dupa 1 ora si mai ales se curata palmele de subtanta in exces.
Acu' incearca cu zeama de lamaie dar pe interiorul palmelor, nu pe fata. Am inteles ca lamaia mai curata din subst.
Si io am mai incercat si cu o rosie bine coapta si a functionat destul de bine.
---------------
Just me
alaskahere spune:
mda...asa se pare k si nivea summer beauty e mai light...cika in 5 zile ai un bronz frumos k si kum ai fi fost la mare...pe stikla arata etapele...deci eu m-am dat ieri si azi sunt deja k si kum as fi trecut la ziua a 5 a de bronz...kum e pe stikla......dupa ce k raman urme am zis sa mai dau o data sa uniformizez...bine bine...toate bune si frumoase...culoarea mai e kum e..mi s-a parut k s-a facut k-lumea..ft happy ma duk sa analizez mai bine la soare...surprize surprize parka nu as mai fi facut kontakt ku apa de cel putin 3 luni..plus k la inceput miroase a portokale kand te dai..dupa o ora se imputeste si pielea...miroase a shosete nespalate...faza naspa e k maine e luni..e skoala..si eu arat k un real nigger pe tot corpul...e groaznik..de fapt orice autobronzant e groaznik..am folosit eu si de la dior da tot degeaba...nu inteleg cum naiba mi-a trecut prin kap sa ma dau ku nivea...vba aia...pune dior langa nivea...asa..bun kam atat..fetelor mai bine asteptati vara!!!!
mamica dulce spune:
mi-a trecut dupa o saptamana si m-am lecuit definitiv![]()
quote:
Tu ai incalcat toate regulile:
Pai cum sa nu le incalc daca pana acum nu m-a interesat sa deschid macar un subiect ce avea in titlu "autobronzant"??
Eu ma innegresc urgent la soare,si foarte frumos,spre aramiu-auriu..deja am mainile ca altii dupa concediu..si cat am stat la soare anul asta?Foarte putin,pe balcon la cate o tigara.
nu's ce m-a apucat sa ma slutzesc si sa mai dau si bani pe deasupra
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
danangie spune:
Si eu am patit-o anul trecut cu o crema de la Avon. Si la fel ca si voi am patit si eu. La mine s-a mai dus cu lamaie.
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE