vichy normaderm

vichy normaderm | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

a incercat cineva, are efectele vizibile asupra tenului?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am cumparat (setul cu crema, lotiune astringenta si demachiant parca). A avut efect pe termen scurt si apoi.. nimic.

Dar eu cred ca am nevoie de o vizita la dermatolog, ca vad ca nu prea gasesc nimic care sa aiba grija 100% de acneea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

nu, niciun efect!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nici la mine nici un efect.Eu una zic ca nu-simerita banii mai ales ca apoi iti lasa o fata asa de uscata.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Si mie mi-a uscat tenul. Dar am o cunostinta care se impaca de minune cu crema asta, nu foloseste altceva. Poate la tine o sa functioneze. Inainte de a o cumpara nu poti cere niste mostre din farmacie? Stiu ca mie mi-au dat mostra la Vichy Miokine, deci poate au si la Normaderm. Aaa, si n-am testat Normaderm de noapte, doar cea de zi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

E varza. Cel putin pentru mine si din cate vad si pentru celelalte. Mai bine Ducray Keracnyl, nu usuca decat acneea.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu sunt multumita de crema asta. Am ten gras si acneic. Dupa nastere s-a mai reglat insa.Nu mai am asa de multe cosuri pe fata. Am incercat crema si am fost multumita, cu efecte vizibile. Dar trebuie s-o folosesti 14 zile ca sa se vada ceva. Si tenul sa fie curatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floralya spune:

eu le folosesc pe amandoua , si de zi si de noapte. sunt multumita de ele si la pret mi se par ok.am avut probleme dintotdeauna cu tenul ( cosi, pete si pori dilatati)dar de cand folosesc normaderm s-au mai atenuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

La mine niciun efect si am folosit 2 tuburi de crema impreuna cu demachiant si lotiune tonica din aceeasi gama. Du-te la farmacia din Cora ca acolo mai fac teste dermatologice cei de la Vichy. Mie mi-au dat si esantioane, dar deja stiam ca nu-mi sunt utile.

Are o textura foarte fina, insa mie nu mi-a curatat tenul deloc.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Este foarte fina,cremosa,intra repede in piele,iti catifeleaza fata pe moment,dar o reducere vizibila a acneei,nope!Cel putin la mine!
Acum vreau sa-mi iau de la ivatherm,sa vad cum o fi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

am citit numai laude despre aceeasi marca de fond de ten, a incercat cineva? sunt foarte curioasa, mai ales ca mi se termina fondul de ten actual si ma gandeam sa il schimb, va rog, ce imi recomandati?

Mergi la inceput