vichy normaderm
a incercat cineva, are efectele vizibile asupra tenului?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Raspunsuri
rall spune:
Eu am cumparat (setul cu crema, lotiune astringenta si demachiant parca). A avut efect pe termen scurt si apoi.. nimic.
Dar eu cred ca am nevoie de o vizita la dermatolog, ca vad ca nu prea gasesc nimic care sa aiba grija 100% de acneea mea ![]()
cait spune:
Nici la mine nici un efect.Eu una zic ca nu-simerita banii mai ales ca apoi iti lasa o fata asa de uscata.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
danielag spune:
Si mie mi-a uscat tenul. Dar am o cunostinta care se impaca de minune cu crema asta, nu foloseste altceva. Poate la tine o sa functioneze. Inainte de a o cumpara nu poti cere niste mostre din farmacie? Stiu ca mie mi-au dat mostra la Vichy Miokine, deci poate au si la Normaderm. Aaa, si n-am testat Normaderm de noapte, doar cea de zi.
Daniela
Guguluff spune:
E varza. Cel putin pentru mine si din cate vad si pentru celelalte
. Mai bine Ducray Keracnyl, nu usuca decat acneea.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
dumitrulaura spune:
Eu sunt multumita de crema asta. Am ten gras si acneic. Dupa nastere s-a mai reglat insa.Nu mai am asa de multe cosuri pe fata. Am incercat crema si am fost multumita, cu efecte vizibile. Dar trebuie s-o folosesti 14 zile ca sa se vada ceva. Si tenul sa fie curatat.
Floralya spune:
eu le folosesc pe amandoua , si de zi si de noapte. sunt multumita de ele si la pret mi se par ok.am avut probleme dintotdeauna cu tenul ( cosi, pete si pori dilatati)dar de cand folosesc normaderm s-au mai atenuat.
Steluta spune:
La mine niciun efect si am folosit 2 tuburi de crema impreuna cu demachiant si lotiune tonica din aceeasi gama. Du-te la farmacia din Cora ca acolo mai fac teste dermatologice cei de la Vichy. Mie mi-au dat si esantioane, dar deja stiam ca nu-mi sunt utile.
Are o textura foarte fina, insa mie nu mi-a curatat tenul deloc.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
valentinag spune:
Este foarte fina,cremosa,intra repede in piele,iti catifeleaza fata pe moment,dar o reducere vizibila a acneei,nope!Cel putin la mine!
Acum vreau sa-mi iau de la ivatherm,sa vad cum o fi!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
roxana1974 spune:
am citit numai laude despre aceeasi marca de fond de ten, a incercat cineva? sunt foarte curioasa, mai ales ca mi se termina fondul de ten actual si ma gandeam sa il schimb, va rog, ce imi recomandati?