vichy normaderm
Raspunsuri - Pagina 2
danielag spune:
Roxana, nici fondul de ten n-a mers la mine. Are o textura ff placuta, dar mie mi-a uscat tenul. Si nu am ten uscat, ci mai degraba mixt. Alt inconvenient e ca nu aveau mostre in farmacia de unde l-am cumparat, si am luat o nuanta prea deschisa pentru mine.
Daniela
maxinne spune:
fetelor, voi ati testat prin esantioane alte creme in afara de vichy? eu una am ten sensibil, alergic am aruncat o caruta de bani cumparand creme fara sa le fi incercat - deocamdata ma impac cu termal fix 2 vichy si mai imi place botega verde ceva cu vitamina c, caut acum o crema pt ochi am incercatsi nu pot sa spun ca mi-a placut vreuna -f des senzatie de usturime in zona ochilor- vichy, avene, l'oreal, garnier,elmiplant,nivea, exclus gerovital-sunt alergica- as vrea sa pot testa crema pe propria-mi fata nu pe mana in magazin mai ales cand nu e vorba de creme de 2 lei(desi e o chestie de principiu- ce-mi spune crema pt ochi testata pe mana..ca doar nu o sa o incerc pe fata in magazin, nu? sau da?) dar se pare ca nu am cum prin magazinele din bucuresti unde exista doar testerul de cantitatea unei creme obisnuite,- as vrea sa incerc clinic all abaut eys - sau lancom dar nu imi vine sa risc banii..ma intreb daca mi s-a intamplat doar mie sau cam asta e regula in ro.
Criss75 spune:
Si eu mi-am luat Normaderm, la prima vedere pare buna crema insa dupa ce am folosit tot tubul, mi-am dat seama ca nu exista nici o diferenta intre Normaderm si ceea ce folosesc eu de obicei, Aslavital sau Gerovital Plant.
mcrissa spune:
Am incercat si eu Normaderm.nu am vazut nicio schimbare, sau poate putin in rau.mi-a uscat tenul foarte tare.la cateva ore de la aplicare se usuca foarte tare pe fata si daca dai cu mana pe fata ramai cu niste chestii albicioase.plus ca mie mi s-a stricat aplicatorul la ea , am desfacut capacul si in cateva zile s-a intarit toata ca o pasta de dinti.bani aruncati degeaba.
Mcrissa in asteptarea mormolocului
miki68 spune:
Eu folosesc creme de la URIAGE (tot in farmacii se gasesc). Am ten uscat. Mie mi se potrivesc.
cristina d.
Kya spune:
Eu am fost foarte bucuroasa la primul tub de Normaderm. Functiona exact ca in reclama, ma gandeam ca am dat lovitura si am scapat de toate problemele. Din pacate al 2-lea a fost complet ineficient.
De parca s-ar fi obisnuit tenul cu el si a zis "ha, ha, ha, nu ma mai pacalesti..." ![]()
Acum dupa ce am folosit alte creme, am gandesc sa-i mai dau o sansa, sa vedem cum reactioneza dupa o lunga pauza. Imi place foarte mult cum miroase si ce textura are.

de
Mario-Fabian (25.09.2006)