Anticonceptionale, sterilet sau abstinenta???!!!
Stiu ca abstinenta e cea mai sigura metoda de contraceptie... dar nici chiar asa
. Obtez intre anticonceptionale si sterilet.
As vrea sa stiu daca folositi anticonceptionale ... ce efecte au avut ele asupra organismului. Dr. mi-a recomandat Diane 35 sau Jasmine.Nu stiu daca sa le iau sau nu. Alti copii nu mai vreau... cel putin acum asa gandesc...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Raspunsuri
AnaGN spune:
De prezervativ nu ai auzit????
Diane 35 sunt fff tari, ma mir ca se mai dau inca.
Eu sunt total impotriva anticonceptionalelor, pentru ca sunt impotriva firii.
In mod normal, o femeie are un ciclu hormonal (creste un hormon, descreste altul, si asa mai departe, nu stam acum sa facem toata anatomia menstruatiei) care culmineaza cu ovulatia. Dupa care, daca ovulul nu este fecundat, patutul bebelusui din uter se rupe si se produce sangerarea.
Daca iei anticonceptionale, faci ceva impotriva propriului organism: il fortezi sa nu mai ovuleze. Si nu e normal.
Nu stiu daca fumezi sau nu, dar nu prea sunt indicate pentru fumatori.
In mod normal, anticonceptionalele ar trebui date in urma unor testari hormonale, care se fac in a-3-a, a 14-a si a-28-a zi a unui ciclu menstrual. Nimeni nu o sa dea atatia bani pe testari hormonale care sunt ffff scumpe in orice tara, si nici un sistem medical nu o sa ofere gratuitati pentru atata popor de femei.
La sterilet, iar am o retinere, pentru ca e o chestie invaziva pentru corp. Sa ma ierte doamnele care il folosesc.
Eu raman la ideea ca prezervatiul este destul de bun si de eficient, si mai e si igienic.
Basme ca nu mai simti placere, ca barbatul nu se mai simte bine, se pot contracara de educatie.
Am gasit si medici care au recunoscut in particular aceste efecte "nedorite" are pilulelor, si sunt de acord cu ideea ca fac ceva impotriva naturii, firii sau cum vrei sa o numesti.
Sa ma ierte domnii care sunt pe forum, dar nu mi se pare normal ca femeia sa se tot indoape cu chimicale, sau sa isi bage diverse chestii in ea, cand pana la urma au si barbatii o contributie aici, nu?
Oricum, decizia este a ta.
gabitaco spune:
de prezervatinv am auzit... da era sa calcam pe bec si cu el

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
AnaGN spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
de prezervatinv am auzit... da era sa calcam pe bec si cu el
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Mda, sunt de acord cu tine:)
Incearca Durex, sunt bune (desi mai scumpe). Dupa ce alegi un tip, mergi in supermarket-uri si ia-ti cutii mai mari, ca sunt mai iefine.
Amu, daca ai o mentruatie regulata, fiti si voi mai atenti in perioada aia, cu durex cu tot.
Nu vreau sa ma bag, dar banuiesc ca nu aveti timp de facut dragoste de 10 ori pe zi, ca sa zici ca nu poti sa fii atent.
Dupa mine, as interzice anticonceptionalele
Si pe alea masculine, ca sa nu zica cineva ca am ceva cu barbatii
Si iar nu sunt de acord cu avortul ca metoda contracteptiva, e si o mai mare prostie.
Dupa cum am zis, decizia e a ta.
gabitaco spune:
de facut dragoste ... nu prea avem timp... ca sta pitica cu ochii pe noi
.
Dr. mea obteaza pt anticonceptionale, ca am avut si ceva pb cu o sarcina pe care am pierdut-o ... si deocamdata nu se pune pb pt bb2.
Ceea ce vroiam eu sa stiu... ce anticonceptionale folositi si ce efecte au ele asupra organismului... ingrasat, reglerea menstruatiei, stari de disconfort,etc....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
claujro spune:
quote:
Dr. mea obteaza pt anticonceptionale,
Stie ea de ce opteaza pt anticonceptionale
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
gabitaco spune:
mai... fumatoare nu sunt, peste 35 de ani nu am, asa ca...
beau cam multa cafea cred...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
jesia spune:
quote:
mai... fumatoare nu sunt, peste 35 de ani nu am, asa ca...
beau cam multa cafea cred...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Eu personal sunt foarte incantata de, "Desorelle" pe care le iau de 3 ani si nu m-am ingrasat 1 gram , nici nu a avut alte reactii adverse
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
liliac1 spune:
Pai este greu de dat un sfat, in legatura cu ce anticonceptionale ai putea tu lua. Spun asta, pentru ca observ ca esti deja decisa pentru aceasta metoda de protectie. In primul rand trebuie facut un set de analize, de discutat cu un medic specializat in planning familial. Nu se dau asa, dupa ureche, totusi. De exemplu, eu am incercat mai multe tipuri (la recomadarea medicului) si nu le-am putut suporta. Asa ca am renuntat definitiv si sa ma gandesc la ele.
Cea mai buna metoda mi se pare tot "batranul" prezervativ. Ceea ce nu pricep, cum adica sa dea rateuri?? S-au rupt sau ce naiba?? Ca noua nu ni s-a intamplat niciodata!
La sterilet nu ma pronunt...
Iar abstinenta, e buna mai, ca doar suntem in post ![]()
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

. De la pastile mi rau 
Petra Alexandra