Omleta la cuptor?

Omleta la cuptor? | Autor: andreutarozy

Link direct la acest mesaj

Stie cineva retete de omleta la cuptor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

se amesteca ouale in mod obisnuit cu ce vrei tu(ceapa, sunca, carnati) pui si putin ulei dupa care bagi la cuptor 2-3 min, in fct de puterea cuptorului.
si un sfat ar fi sa pui un capac deasupra pt. a nu sara oul pe peretii cuptorului.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Multumesc. Crezi ca o pot face si la cuptorul cu microunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am facut in cuptorul cu microunde, dar simpla, doar ouale bature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Si cate minute ai tinut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

la microunde trebuie pus capac deasupra ca altfel sare, eu faceam asa ca sa nu mai prajesc. Dar nu imi place gustul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

La microunde nu iese cine stie ce ...
la cuptor normal eu o fac asa :

o craticioara de diam 26 cm cu peretii nu foarte inalti o ung cu unt si o presar cu faina . Separat bat ouale ( eu fac 3 oua la 2 persoane pt ca mai pun una alta in ea dar fiecare face cite vrea ) cu putin lapte. Le bat cu mixerul vertical ( minipimerul ) si iese o spuma ... adaug brinza bucati/ ardei gras taiat marunt/ bucati de cremvurst sau de sunca ... rastorn in craticioara si pun la cuptorul incalzit deja. Las la cuptor 10-15 minute la foc mediu-mare adica cam 180-200 °C . Cind e gata se dezlipeste de pe cratita fara probleme.. Nu pun sare caci in omleta nu se pune sare .. se presara sarea pe farfuria pe care rastorni omleta .

Poti pune si verdeata ( patrunjel , marar ) ...

Asa cum o fac eu nu se pune capac deasupra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dar de ce nu se pune sare in omleta? Eu pun de cand ma stiu...
Si in loc sa ungi cratita cu unt si faina nu-i mai ok sa pui o folie de copt?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Omleta la cuptor pe care o fac eu in ultimul timp:
Ingrediente: 1 ceapa, 3 linguri de ulei, cremvusti, mazare, 5 oua, sare, piper

Preparare: se prajeste un pic ceapa in ulei, impreuna cu cremvustii dupa care se adauga pentru cateva minute mazarea (eu folosesc 2 cutii). Se stinge si se lasa la racit.
Se bat ouale, se adauga un pic de sare si piper, se rastoarna peste ingredientele precedente. Se amesteca bine si se rastoarna totul intr-o forma (eu folosesc hartie de copt) si se tine la cuptor pentru circa 20 min.
E foarte buna atat calda cat si rece. Noi o preparam des pentru cand mergem la iarba verde.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreutarozy

Multumesc. Crezi ca o pot face si la cuptorul cu microunde?

Andreea

scuze, eu pt.cuptorul cu microunde ti-am spus reteta

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

si pun si sare si piper doar ca am omis sa scriu

Mari

Mergi la inceput