Omleta la cuptor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Dar de ce nu se pune sare in omleta? Eu pun de cand ma stiu...
Si in loc sa ungi cratita cu unt si faina nu-i mai ok sa pui o folie de copt?





Probabil e mai bine cu folia .. insa mie nu mi-ar place sa jupoi omleta de folie inainte sa o rastorn in farfurie ... din cratita mea aluneca frumos direct pe farfurie fara sa trebuiasca sa o intorc ( eu nu intorc omleta niciodata nici cind o fac in tigaie ).
Sarea se pune pe farfurie pt ca oul /omleta "isi ia" cita sare e necesar si nu va fi nici prea sarata nici fara sare ...
Aici asa se face , si eu cind eram in Romania puneam sare in omleta .. acum fac asa si e muilt mai gustoasa. Dar depinde de preferintele fiecaruia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, care faceti omleta in cuptor, cum va iese voua, inalta si pufoasa? Ca eu am incercat o data si mi s-a inaltat frumos, iar cind am scos-o, s-a pleostit si a devenit ca o clatita.


------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

a mea iese inlata si pufoasa dar numai cind bat ouale cu mixerul ala vertical ( minipimerul sau in blender ) si le rastorn in tava ca o spuma ... Altfel iese normala nu f inalta ( dar fac in vas de 26 cm diametru si doar din 3 oua )... Natalie masoara tava ta si numara ouale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, am si mixer vertical (te referi la blenderul cu care toci direct in vas?), am si tigaie de 26 cm, gasesc si 3 oua. Merci, poate incerc si eu omleta, dar deja intr-o alta zi, ca pe azi si miine am mincare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Dar, oare daca pun niste praf de copt iese mai pufoasa? ma gandesc ca ar putea creste asa. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Eu fac asa si ne place foarte mult: se face o pasta din 5 oua, 5 lg de faina, 1 cana cu lapte.Se pune in tava unsa bine si se da la cuptor pt. 15-20 min.; se rade deasupra cascaval si se mai lasa 2 min la cutor!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by antosit

Eu fac asa si ne place foarte mult: se face o pasta din 5 oua, 5 lg de faina, 1 cana cu lapte.Se pune in tava unsa bine si se da la cuptor pt. 15-20 min.; se rade deasupra cascaval si se mai lasa 2 min la cuptor!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"



Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Am facut o omleta adaptata de mine si a iesit foarte buna, am facut-o in forma de chec si a iesit ca un soufleu. Am facut un piure de cartofi cu mult unt, pe care l-am amestecat cu 3 oua batute cu mixerul si cu smantana. Pe deasupra am pus parmezan ras. A iesit demential!!! Si a mancat si piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Cea cu mazare pe care am scris-o mai sus ramane ca un blat de tort si nu se lipeste absolut deloc de hartia de copt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eu am facut azi la cuptor, dupa ce am citit la voi aici pe forum. niciodata nu am mancat asa. mi-a placut foarte mult.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput