Omleta la cuptor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Dar de ce nu se pune sare in omleta? Eu pun de cand ma stiu...
Si in loc sa ungi cratita cu unt si faina nu-i mai ok sa pui o folie de copt?

Probabil e mai bine cu folia .. insa mie nu mi-ar place sa jupoi omleta de folie inainte sa o rastorn in farfurie ... din cratita mea aluneca frumos direct pe farfurie fara sa trebuiasca sa o intorc ( eu nu intorc omleta niciodata nici cind o fac in tigaie ).
Sarea se pune pe farfurie pt ca oul /omleta "isi ia" cita sare e necesar si nu va fi nici prea sarata nici fara sare ...
Aici asa se face , si eu cind eram in Romania puneam sare in omleta .. acum fac asa si e muilt mai gustoasa. Dar depinde de preferintele fiecaruia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, care faceti omleta in cuptor, cum va iese voua, inalta si pufoasa? Ca eu am incercat o data si mi s-a inaltat frumos, iar cind am scos-o, s-a pleostit si a devenit ca o clatita.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

a mea iese inlata si pufoasa dar numai cind bat ouale cu mixerul ala vertical ( minipimerul sau in blender ) si le rastorn in tava ca o spuma ... Altfel iese normala nu f inalta ( dar fac in vas de 26 cm diametru si doar din 3 oua )... Natalie masoara tava ta si numara ouale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, am si mixer vertical (te referi la blenderul cu care toci direct in vas?), am si tigaie de 26 cm, gasesc si 3 oua. Merci, poate incerc si eu omleta, dar deja intr-o alta zi, ca pe azi si miine am mincare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Dar, oare daca pun niste praf de copt iese mai pufoasa? ma gandesc ca ar putea creste asa. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Eu fac asa si ne place foarte mult: se face o pasta din 5 oua, 5 lg de faina, 1 cana cu lapte.Se pune in tava unsa bine si se da la cuptor pt. 15-20 min.; se rade deasupra cascaval si se mai lasa 2 min la cutor!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by antosit

Eu fac asa si ne place foarte mult: se face o pasta din 5 oua, 5 lg de faina, 1 cana cu lapte.Se pune in tava unsa bine si se da la cuptor pt. 15-20 min.; se rade deasupra cascaval si se mai lasa 2 min la cuptor!

Anto

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Am facut o omleta adaptata de mine si a iesit foarte buna, am facut-o in forma de chec si a iesit ca un soufleu. Am facut un piure de cartofi cu mult unt, pe care l-am amestecat cu 3 oua batute cu mixerul si cu smantana. Pe deasupra am pus parmezan ras. A iesit demential!!! Si a mancat si piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Cea cu mazare pe care am scris-o mai sus ramane ca un blat de tort si nu se lipeste absolut deloc de hartia de copt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eu am facut azi la cuptor, dupa ce am citit la voi aici pe forum. niciodata nu am mancat asa. mi-a placut foarte mult.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput