Va rog sa imi recomandati un medic ginecolog bun , dar sa aiba cabinet propriu, ca nu am timp sa stau prin spital dupa el/ea. Vreau sa nu fie din categoria celor nesimtiti, sa nu vb. urat, sa aiba rabdare si bineinteles sa fie profesionist.
Eu am pe cineva dar este la spital si mi-e urat sa il astept pe holuri.
Sa il ajutam pe Alexandru
Radu vladareanu, e seful maternitatii de la Elias. Are cabinet particular pe str. Polona. Eu cu el am nascut si nu il schimb pe nici un alt dr
Daca vrei detalii da-mi PM
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
O doamna doctor excelenta : Cezara Bucur. Are cabinet pe b-dul Dacia la nr. 101, ap 1, MEDICAL CENTER DACIA, fix 0212115405. Este medic la Giulesti. Ti-o recomand cu caldura.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Va multumesc frumos pentru recomandari. Multumesc fetelor care mi-ati trimit PM. Ati foat foarte amabile. Am sa ma hotarasc la una dintre ele.
Sa il ajutam pe Alexandru
Ti-o recomand cu caldura pe d-na doc CORINA GRIGORIU! femeie, profesionista, calda. Are cabinet la Rommed 2000, si lucreaza si la Municipal....ea m-a vazut in toata perioada sarcinii, deci am avut timp s-o cunosc; mi-a fost recomandata de 2 fosti studenti la medicina, asadar si ei au cunoscut-o bine, din fericire pt ei au castigat la Loteria Vizelor si sunt in America
...pupicei si sper sa gasesti medicul pe sufletul tau!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE