Ginecolog bun in Bucuresti (cabinet)

Ginecolog bun in Bucuresti (cabinet) | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Va rog sa imi recomandati un medic ginecolog bun , dar sa aiba cabinet propriu, ca nu am timp sa stau prin spital dupa el/ea. Vreau sa nu fie din categoria celor nesimtiti, sa nu vb. urat, sa aiba rabdare si bineinteles sa fie profesionist.
Eu am pe cineva dar este la spital si mi-e urat sa il astept pe holuri.

Sa il ajutam pe Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Virgil Ancar - il poti gasi si la Medsana

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Radu vladareanu, e seful maternitatii de la Elias. Are cabinet particular pe str. Polona. Eu cu el am nascut si nu il schimb pe nici un alt dr Daca vrei detalii da-mi PM

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,tasia ti-am trimis un pm vreau si eu detalii despre vladareanu.iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

O doamna doctor excelenta : Cezara Bucur. Are cabinet pe b-dul Dacia la nr. 101, ap 1, MEDICAL CENTER DACIA, fix 0212115405. Este medic la Giulesti. Ti-o recomand cu caldura.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Va multumesc frumos pentru recomandari. Multumesc fetelor care mi-ati trimit PM. Ati foat foarte amabile. Am sa ma hotarasc la una dintre ele.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ti-o recomand cu caldura pe d-na doc CORINA GRIGORIU! femeie, profesionista, calda. Are cabinet la Rommed 2000, si lucreaza si la Municipal....ea m-a vazut in toata perioada sarcinii, deci am avut timp s-o cunosc; mi-a fost recomandata de 2 fosti studenti la medicina, asadar si ei au cunoscut-o bine, din fericire pt ei au castigat la Loteria Vizelor si sunt in America ...pupicei si sper sa gasesti medicul pe sufletul tau!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput