bulz - cum se face?

bulz - cum se face? | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

vreau sa gatesc diseara bulz. am cumparat branza de burduf dar nu stiu exact cum si cand trebuie sa o amestec cu mamaliga si daca se mai pune si altceva.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Eu nu am facut dar reteta suna bine, poate te ajuta:http://retete.phg.ro/view.php?id=4571

Pofta buna!

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

faci o mamaliga mai vartoasa,ungi un vas yena cu unt si torni mamaliga in el si o intinzi in vas apoi pui branza burduf intinsa in strat cam de 1-2 cm pe mamaliga si pui iar unt...o dai la cuptor vreo 10-15 min ...se serveste cald

pofta mare...mi-ai facut si mie pofta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bunica ii zice la asta mamaliga toponita. Fac si eu, dar nu cu branza de burduf, ci cu o combinatie de telemea si cascaval, iar deasupra ii pun un ou-doua batute. O tin la cuptor pana se incheaga oul si o mancam cu smantana... e foarte buna...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am mancat in tinerete bulzi in munti, bulzi facuti de ciobani. Erau deliciosi...bulzii, evident.
Daca imi amintesc bine erau niste bulgari de mamaliga coapta pe jar si in centru era o combinatie de branza de burduf cu smantana. Infiorator de buni. Am incercat sa reproduc acasa da' tare departe am fost de gustul acela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc pt.retete. va spun maine ce a iesit.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am facut si a iesit delicios am facut in mamaliga si 2 gauri nu foarte mari si am pus in fiecare cate un ou crud dupa care am introdus la cuptor. a iesit o minune!

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput