vreau sa gatesc diseara bulz. am cumparat branza de burduf dar nu stiu exact cum si cand trebuie sa o amestec cu mamaliga si daca se mai pune si altceva.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Eu nu am facut dar reteta suna bine, poate te ajuta:http://retete.phg.ro/view.php?id=4571
Pofta buna!
Nina
faci o mamaliga mai vartoasa,ungi un vas yena cu unt si torni mamaliga in el si o intinzi in vas apoi pui branza burduf intinsa in strat cam de 1-2 cm pe mamaliga si pui iar unt...o dai la cuptor vreo 10-15 min ...se serveste cald
pofta mare...mi-ai facut si mie pofta
INGRID
Bunica ii zice la asta mamaliga toponita. Fac si eu, dar nu cu branza de burduf, ci cu o combinatie de telemea si cascaval, iar deasupra ii pun un ou-doua batute. O tin la cuptor pana se incheaga oul si o mancam cu smantana... e foarte buna...
Am mancat in tinerete bulzi in munti, bulzi facuti de ciobani. Erau deliciosi...bulzii, evident.
Daca imi amintesc bine erau niste bulgari de mamaliga coapta pe jar si in centru era o combinatie de branza de burduf cu smantana. Infiorator de buni. Am incercat sa reproduc acasa da' tare departe am fost de gustul acela...
multumesc pt.retete. va spun maine ce a iesit.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
am facut si a iesit delicios am facut in mamaliga si 2 gauri nu foarte mari si am pus in fiecare cate un ou crud dupa care am introdus la cuptor. a iesit o minune!
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.