encephabol...pareri
ce credeti de acest medicament,a trebuit sa dati la copii?Mie mi`a fost recomandat pt al meu pui pt un usor retard si asi vrea sa mai aflu pareri,daca ati vazut la puii vostri progrese dupa acest medicament...A,si vroiam sa stiu...am o sticla desfacuta de vreo cateva luni,e f putin consumat din ea...pot sa folosesc in continuare sau iau mai bine altul...?Multumesc si sanatate multa.
Raspunsuri
vladhana spune:
Draga mea, si eu abia astept sa aflu mai multe pareri. Si eu am inceput sa-i dau baietelului meu de cateva zile acest produs. Baietelul meu a suferit la nastere, a stat la terapie intensiva si acum vorbeste dar nu la nivelul copiilor de varsta lui. Am fost cu el la neurolog si mi-a dat Encephabol, Tanakan si Vitamina B6.
nnadiaa spune:
Vladhana,mi`as dori sa vb mai mult despre copilasii nostri ca,dupa cum vad...au probleme asemanatoare.
vladhana spune:
Nadia,mail-ul meu e vladhana@yahoo.com
Si eu as vrea sa tinem legatura, sa ne incurajam si sa ne impartasim experientele.
simina2005 spune:
ENCEPHABOL
Facea parte dintr-o schema de tratament impreuna cu Tanakan.
Cred ca a ajutat la ceva desi nu am inregistrat progrese spectaculoase ( ca de altfel cu cele mai multe dintre medicamente), cand am inceput sa-i dam encephabol,a devenit mai agitat , mai incapatanat, voia jucariile copiilor din parc,cand trebuia sa le dam inapoi se tavalea pe jos,la fel cand trebuia sa iesim din magazin,sa-i facem baie etc.
A fost o saptamana de cosmar,dupa care am renuntat la tratament.
Vreo imbunatatire a performantelor n-am observat,doctorita zicea ca se vor vedea pe termen lung.
In ultimul timp a fost interzis in SUA.
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
POZE CU NOI
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
geliza spune:
eu i-am dat Marei cand avea 7 luni, Encephabol si Tanakan vreo 6 luni si poot sa zic ca s-a vazut ....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
loriangi spune:
si eu i-am dat fetitei mele ENCEPHABOL vreun an de zile .pe la varsta de 1 an a cazut si s-a lovit la cap destul de rau.dupa multe investigatii la Spitalul Bagdasar,s-a dovedit ca nu are nimic neurologic dar trebuie sa o ia in evidenta un medic de psihiatrie infantila pentru a nu aparea pe parcurs diferite probleme.Medicul psihiatru i-a dat ENCEPHABOL o lingurita pe zi si am observat ca a ajutat-o foarte mult in dezvoltarea psihica(abia incepea sa vorbeasca -avea doar un an).un alt medic mi-a spus ca acest medicament agita putin copilul.Oricum fetita mea este agitata de felul ei,are multa energie.
loriangi,mama Iarinei
aaa
nnadiaa spune:
mamici,va multumesc tare mult pt raspunsurile voastre.Am sa incep sa ii dau de luni.Dar am niste emotii....agitatie in plus din partea lui imi mai lipsea...
...oricum,el e de felul lui f agitat si nebunatic![]()