encephabol...pareri
Raspunsuri - Pagina 2

loriangi spune:
daca sticla este inceputa doar de 1 luna-2 luni poti sa-i dai,altfel cumpara alta.sa o pastrezi la loc racoros.
mult noroc,loriangi

vladhana spune:
Nadia, noi am facut aproape doua saptamani de cand ii dam si nu am observat nimic shimbat in comportamentul lui, la agitatie ma refer. E OK si somnul si tot. Doctorita i-a dat baietelului meu 3 ml pe zi, dimineata,probsbil ca sa nu-l agite seara.
Am ID pe mes dar degeaba ti-l dau, nu am mai intrat pe mes de mai bine de un an.

mihaela80 spune:
Nnadiaa de ce nu incerci cu tanakan?,Eu i-am dat fetitei mele timp de cateva luni si sa vazut rezultatul,poti sa intrebi medicul .Si noi avem acelasi diagnostic ,daca vrei putem vorbi pe messenger.Am ,ma vb eu am intrat cu stephan_oncioiu .

vladhana spune:
Nadia, ca sa completez sfatul dat de Mihaela, iti spun ca tratamentul complet pe care l-a primit baietelul meu e: Encephabol 3 ml,dimineata, Tanakan 20 picaturi (10 dimineata/10 la pranz) si Vit. B6 (1/4 de 3 ori pe zi). Ne-a sfatuit sa vorbim cu el f. mult, intr-un limbaj normal, sa-l fortam sa vorbeasca corect, dar sa nu insistam intr-atat incat sa devina frustrat pentru ca asa o sa refuze sa mai comunice cu noi, sa-l invatam cat mai multe poezii, sa-i citim povesti si sa-l incurajam sa ne povesteasca ce i-am citit ..., sa nu stea mai mult de o ora la calculator,etc.

ianusca spune:
Am si eu aceeasi problema cu baietelul meu.
A suferit la nastere, am fost la neuropsihiatrie infantila. tratament cu encefabol si glicerol.
Dupa 1 an avea intarziere de limbaj si medicul i-a schimbat tratamentul in tanakan, acid folic, glicerol, tonotil,sargenor, Are 1 an si 4 luni si nu vorbeste decat pe limba lui. Este foarte agitat cred ca si de la tratament.
Sper din toata inima sa obtinem rezultate mai bune.Oricum am obosit sa imi mai fac griji. Si am plans...

geanysan spune:
quote:
Originally posted by nnadiaa
Vladhana,mi`as dori sa vb mai mult despre copilasii nostri ca,dupa cum vad...au probleme asemanatoare.

geanysan spune:
salutari tuturor
am si eu un baietel alex si facem tratament cu encephabol de la 3 luni cand ni sa descoperit ca avem fontanela inchisa acum avem 7 lunisi in privinta asta stam bine la 6 luni avea 43cm[capusoru].acum avem alta problema din cauza tratamentului piciorusele au ramas in urma cu dezvoltatul adica am facut o raza si ii lipseste un osulet nu a crescut
daca ati mai intalnit lamuriti-ma va rog

simina2005 spune:
Geanysan, si eu sunt din Suceava...si baiatul meu mai mare a avut pr cu piciorusele pe la 6-7 luni...luxatie congenitala de sold...picioare (laba piciorului)rasucite.
M-a ajutat un batran Purice David care i-a facut masaj/bioenergie/cizmulite ortopedice...si acumbaiatul are 6 ani si alearga vesel de parca nimic nu s-a intamplat...
Acum stie si fata si cumnata dansului sa faca acest tratament...parintii sunt incantati de rezultate.
Ce diagnostic are puiul tau?
Poate iti activezi PM si comunicam mai usor.
Te invit si in grupul mamicilor din Suceava aici, avem si medici printre noi, poate te ajuta si ele cu un sfat bun:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106266&whichpage=9
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina

Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!