Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (79) | Autor: Andra_

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

aveti continuarea de aici

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
10 iunie David si mami Amarantina cu Irena
13 iunie Denisa si mami Calina73 cu
13 iunie Vlad si mami Martta cu Alexia Maria
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Andi Tudor si mami Bobi
24 iunie Tudi si mami Pitzinuca
25 iunie Luca si mami Andra cu
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi cu Ianis
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa cu Rares Cristian
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio cu Eva Victoria
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
19 iulie Calin si mami Maadi
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta cu
21 iulie Alex si mami nma
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi cu Theodor Matei
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
30 iulie Ian si mami Iona
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

M-am gindit sa incep eu subiectul ca sa va aduceti aminte de mine in saptaminile viitoare cit voi lipsi...ptr. ca va trebui sa stau si eu la pat (din ciclul ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intimple): marti la control doctorul mi-a zis ca s-a scurtat colul si e intredeschis, azi fusei la eco unde intr-adevar s-a dovedit ca s-a scurtat "nu dramatic" cum a zis madam Chitescu, dar de la 45 mm acum 2 saptamini la 33 astazi, so...ma asteapta citeva saptamini de liniste si televizor. In rest totul e bine si, sper eu, daca stau cuminte citeva saptamini lucrurile vor reveni la normal. Incerc sa va tin la curent cind mai prind un laptop al consortului pe-acasa, in rest: tineti-ne pumnii.

pup u,
Andra (AMR 15)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

andra, imi pare rau pt tintuirea ta la pat! dar te si indiviez, asa, putin!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andra - multa sanatate si ai grija de tine...las ca un pic de odihna nu strica nimanui...ca doar nu iti ridicau aia statuie la serviciu!
pupici la burtici, mamici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Gio felicitari! Sanatate multa tie si fetelor! De abia astept sa ne cunoastem!

Crisa, frumos rau si Rares! Tot cu tati seamana. Ce mai spune Tudor de bb? La noi, Tibi e in faza de "hai sa facem schimb de jucarii" cu Theo si ii trebuie toate minunile zdranganitoare ale lui, de le spal intr-o veselie.

Andra, ai grija mai! Nu e nevoie de cerclaj, nu? O sa-ti prinda bine odihna. Va tinem pumnii sa fie bine!

Nma, Alinuta, Amik, sarcini usoare in continuare!

Mai fetelor, nu gasesc deloc Havrix junior pt Tibi. Pe 12 ianuarie trebuia sa-i fac rapel si de la sf lui decembrie tot il caut. Am dat nspe telefoane, am sunat si la depozite....nu-i. Stiti daca e vreo problema daca trece mai mult timp de la data la care trebuia facut rapelul? Daca aveti informatii spuneti-mi si mie.

Maadi, pe 13 ianuarie ne-am intalnit in Tineretului cu copilasii. Cand se mai incalzeste ne vedem cu siguranta.

Nu l-am cantarit pe Tibi dar tot in categoria "usoara" se iscrie. Cam 1 m si vreo 15 kg. La gradi e printre cei mai mici si mai slabuti... Dar la cata energie are, nici nu-i de mirare ca nu se pune.

Romana, multumim de intrebare, suntem bine cu totii.
Tibi are 3 saptamani de cand merge la gradi fara sa raceasca. Iar Theo e copilul model, doarme toata noaptea fara sa se trezeasca pt papa, doarme muult, adoarme singur cand il punem in patut, sta singurel destul timp cu jucarelele lui, rade mult mai ales la Tibi... as putea continua mult si bine.

Amarantina, ti-am vazut puiutii la bblusi de sept-oct, sunt foarte frumosi iar David cred ca face ravagii printre fete.

Magdone, sanatate lui Razvan!

Madishor frumoase activitati sportive aveti! Io zic sa nu-ti faci probleme cu nevorbitul lui Matei, e o reactie normala la mediul asta nou. O sa fie bine!

Cornelia, cumplit prin ce treceti cu spartul casei! E a treia oara, nu? Cunosc senzatia cu pierdutul pozelor, dar chiar de 2 ani... Poate reusiti sa-l recuperati.

Ioana Sora, felicitari pentru casutza! Cum mai e cu proiectul gradinitei? Acuma nu mai stiu daca ai mai scris despre asta sau nu... Cum ii place Catalinei la noua gradi?

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Mergi la inceput

bychi - havrixul se poate face intre 6 luni si 1 an de la prima doza.asa ca mai e timp...stai linistita.
pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

in primul rind, felicitari mamicilor: Crisa si Gio, va imbratisez cu tare mult drag si va urez din toata inima numai bine voua si copilasilor! sa va creasca mari si frumosi, sa va umple inimile de bucurie si sa aveti doar bucurii din partea lor! crisa, frumosi baieti ai!
a mea din burtica e mai mult pasarica de noapte sa zic asa, mai fetelor, asa niste suturi imi trage daca cumva ma prinde dormind pe partea dreapta, de nu stiu zau ce-i cu ea. de crescut creste, eu odata cu ea, gafai ca o mamaita si abia daca mai reusesc sa-mi pun o pereche de sosete, ca suflu de parca as muta mobila. bine ca sintem bine, sper sa ma tina binele asta pina la sfirsit (andra, aici ma gindesc la tine si-ti tin pumnii strins-strins, ai grija de tine).

Alex e bine, de 3 saptamani a inceput un curs de dans si ma baleteaza si-acasa de sa-mi ajunga. n-ar fi nici o problema, mi-e drag de mor s-o vad asa dibace, problema e ca tine musai sa-si puna costumul de balet si pantofii de tap-dance! si da-i dantuiala pe podelele casei, ca pe covor nu simte ritmul. 'geaba incerc eu sa-i explic fromos si civilizat ca ma doare creierul uneori, zuza mi-o reteaza scurt: "mami, trebuie sa intelegi - miss Schona (profesoara) a spus sa dansam si acasa!" asadar, nu pot sa spun decit ca o iubesc si ador pe miss schona!

are multe expresii pe dinsa, pe care nu se sfieste sa le utilizeze, si-mi place duduia pentru ca devine foarte serioasa cind ne "esplica" cite-o chestiune, gesticulind gingas dar extrem de convingator. din ciclul "ce lucruri bune invata copilul meu la gradinita", va relatez citeva exemple: "mami, trebuie sa stii (deja cind il aud pe trebuie ciulesc urechile pentru ca e o "pilda de viata" pe care mi-o ofera si e musai sa fiu atenta) ca pe president il cheama george w. bush si are o casa mare alba in care sta el acolo." bun, bagat la bibilica!
gradinita la care merge e o "christian school" - adicatelea invata cite ceva si despre religie, tin sarbatorile crestine (ceea ce din pacate in america zilelor noastre a devenit motiv de discordie intre religii)si in plus, inainte de fiecare gustare, miss spune "grace". toate bune si frumoase, doar ca mai nou, inainte de fiecare masa, zuza isi impreuneaza minutele, ma priveste intr-un anumit fel, si ma asteapta sa zic "asa ca miss". prima oara am privit-o oarecum stinghera, ca zau nu stiam ce vrea, apoi am inceput sa bajbai ceva in semn de multumire, ca sa vada copilu' ca stiu si io ce-i aia si cu ce se maninca.
iar ultima treaba care mi-a "bucurat" teribil mindria de mama: am fost catalogata drept "silly goose" - si asta in timp ce ma chinuiam sa nimeresc in soseaua aglomerata o adresa, luind claxoane si impartind prin parbriz zimbete nevinovate, maimutarindu-ma in acelasi timp ca sa "entertain" copilu' care sedea de mai bine de juma' de ora in scaunelul de masina si incepuse sa bata discret din piciorus, "you silly goose". mai mult de atit, ce mi-as putea dori? fireste ca nu m-am apucat de tinut speech-uri atunci si pe loc, pentru ca pe moment a sunat tare amuzant, dar realizind ca de fapt eu eram personajul cu pricina, amuzamentul mi-a pierit brusc si deodata. asa ca spre seara, am avut sedinta cu zuza. sa vedem ce rezultate o sa am.

altfel, la noi e primavara, a fost o saptamina mai friguroasa cind se plingeau californienii de frig mai ceva ca cei din alaska (e-adevarat ca au inghetat portocalele pe ramurica), dar cum noi sintem trecuti prin ierni adevarate, nu puteam decit sa-i privim asa cu oaresicare parere de rau, gindindu-ne pe de alta parte ce-ar face astia cu nametii la portita.

cornelia, mare necaz iar pentru voi, sint convinsa ca ti se rupe sufletul dupa poze. de ce nu incercati sa va instalati un sistem de alarma? doamne fereste, cu 2 copii mici nu e de joaca.

bychi, vreau si eu asa bebe ca al tau, papacios si somnoros. asa a fost alex, sper ca si bubulina asta mica sa fie la fel.

va pup si numai bine va doresc,

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

alinutza - pupici printesei... cat mai ai?????
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

GIO, felicitari, sa-ti traiasca fetele si voi la fel sa va bucurati de ele!

Crisa, am vazut pozele, frumosi tare baietii tai!

Cgaby, m-a pufnit risul, si al meu e tot "pui de la gostat" - vreo 96 cm si 13.800 kg. Poate ii facem "fratii Printreusi" (macar virtual...).

Romana, eu ca Anamaria, nici pomeneala sa gatesc in fiecare zi!!! Duminica - felul 1 si adesea unicul din care mincam pina marti. Uneori imi fac mincare numai mie (ex.andive gratinate... nici un altul din familie n-ar pune gura). Daca-l intreb pe barbatu-meu ce-ar vrea sa manince imi raspunde, invariabil, paste. Si zau ca nu l-ar deranja daca ar minca in toate zilele numai spaghete si cartofi.

Madishor, teribili Matei si Ana! Sa stii ca am intilnit aici copii carora parintii le vorbeau frumos romāneste (amindoi erau romāni) iar copiii le raspundeau la fel de frumos numai in franceza.

Cornelia, multumesc pentru urari! Imi pare tare rau pt ceea ce vi s-a intimplat. Nu poti sa obtii poze de la rude ca sa le copiezi?

Ioana, sa fiti fericite in nou casa!

Andra, io-s mai defazata, ce inseamna AMR 15, saptamini sau zile?

Kehleyr, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

marox - ii facem, cum sa nu???? si cu viroza asta cred ca nici 13 nu mai are acum... amr 15 se refera la saptamani.
pupici.
somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sunt clar paranoia, dar vad ca iar am inceput sa dau din una in alta. Inaint ed efaza cu hotii, intrase unul in mine cu masina, iar acum sunt copiii bolnavi. Iar eu fac tot felul de scenarii, ca in povestea cu drobul de sare .

Tusesc rau de tot - pana varsa, au febra. I-a vazut dr-ul, dar mi-a zis ca e doar o viroza. Dar cu toate cazurile din ultimul timp, inclusiv de aici de pe DC, sunt tare speriata. Cred ca o sa le fac o radiografie.

Acum sunt la birou si in loc sa imi fac treaba pierd timpul pe net si imi vin tot felul de ganduri negre .

Of, va doresc multa-multa sanatate la copilasi! Nu ii duceti in spatii aglomerate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Cornelia, nu te mai gandi la rele, ai sa vezi ca le trece, uite si Razvan exact asa a fost cu tusea cu febra, cu varsatul, doctorul a zis ca e doar o viroza la fel ca la voi si sa nu-i dam nimic si intr-adevar i-a trecut asa de la sine, ieri l-am dus si la gradinita, o fi acelasi virus si pe acolo...

Apropo de greutatea copiilor, ma gandeam intr-o zi ca vai Doamne ia Razvan proportii, ajunsese la 19 kile, dar acum cu raceala asta cred a mai scazut si el saracu. De-aia e bine sa nu te vaiti de nimic, sanatate sa-ti doresti si atat!

fetelor, eu nu mai stiu ce sa mai fac de mancare m-am saturat de toate nmancarurile posibile, nu mai am nici o idee nimic, ma duc la cumparaturi si nu-mi vine sa cumpar nimic, asa m-am saturat de toate...cred ca o sa incep vreun post ceva mai lung sa-mi treaca Mai dati-mi si mie niste idei, Madishor voi ce mai gatiti acasa?

Bychi bine ca mai scrii si tu cate ceva

Va pup si santate multa copiilor si nu numai!
Burtici va tin pumnii sa fie bine!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput