Ajutoor!!!!Stralucirea parului

Ajutoor!!!!Stralucirea parului | Autor: tudormiha

Link direct la acest mesaj

ce produse sau sampoane imi recomandati?
Exista ceva ca m-am saturat de parul asta plus ca imi cade dar asta am vazut ca ati gasit ceva solutii si produse.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

eu nu prea stiu ce produse te-ar ajuta, iti pot da insa cateva sugestii...
in primul rand, parul blond, indiferent de cat de bine ar fi intretinut, in veci nu va avea stralucirea unui par negru, roscat, inchis la culoare.
apoi...un jet de apa rece, la final, dupa ultima clatire, te-ar ajuta(inchide porii) sa obtii un plus de stralucire.
poti adauga in sampon(care ar trebui sa fie special ptr tipul tau de par) o fiola de vit E SI O LINGURITA DE MIERE, samponezi, stai 5 minute asa, dupa care clatesti parul obisnuit(e f imp.sa nu ramana resturi de sampon in par, deci trebuie clatit f bine)
http://www.formula-as.ro/reviste_659117cafeaua.html...citeste sia ici ceva trucuri.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si mie imi cadea, dar am folosit o masca pe baza de placenta de la Kallos. Ca sampon si balsam folosesc Nutri-Gloss de la L`oreal si este la fel de lucios si stralucitor ca in reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

V iti multumesc de sfat.Am incercat masca de la Kalos dar dupa ce am terminat tratamentul a inceput sa-mi cada mai mult par a fost buna cat timp am urmat un tratament.Dar samponul tau nu face matreata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu stiam de otet sau zeama de lamaie in apa la clatit

P.s. nu lasa miros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

a aparut la Pantene un sampon pentru stralucit Ice Shine ii zice,nu l-am incercat dar la reclama arata super!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu fac matreata. Sa vedem cum va fi peste 2-3 luni
ca asa se intampla de obicei cu un sampon nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

spuneti-mi fetelor dar uleiul de ricin ptr. ce este bun????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu am auzit ca foarte bune ar fi produsele Kerastase Bain Reflexions, dar se pare ca se gasesc numai in saloanele de coafura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Mihaela: eu zic ca nu trebuie sa cauti doar un sampon bun , ci trebuie sa iei si ceva vitamine, minerale pe cale orala. Eu si sora mea am incercat cu succes "Harmony Line - Beauty hair".Se gasesc in farmcaii E o cura de 50 de zile cu minerale, care si-au facut treaba.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

pentru mine cele mai bune sampoane sunt cele din gama tony & guy care au aparut de cateva luni doar in farmaciile sensiblu. Vezi ce au special si pentru stralucire, ca eu am folosit pana acum doar pentru volum si par uscat. Sunt vreo 300 si ceva de mii. Si balsamul e superr !

Mergi la inceput