Ajutoor!!!!Stralucirea parului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by tudormiha

spuneti-mi fetelor dar uleiul de ricin ptr. ce este bun????

Mihaela

Uleiul de ricin este folosit in cosmetica pentru regenerarea/indesirea parului.
De ex. daca iti ungi genele sau sprancenele cu ulei de ricin, acestea cresc si se indesesc, rezultatele se vad cam intr-o luna.
Interen:este purgativ,se administreaza in cazul unei grave constipatii...e ceva de genul soc treatment!

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

off topic..nikole, am intrat putin sa vad albumele tale, ..ireale,de vis....si tu...la fel...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by katalina

off topic..nikole, am intrat putin sa vad albumele tale, ..ireale,de vis....si tu...la fel...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Offf...vacanta aia din Filipine a fost de vis...pacat ca e atat de departe de Romania, e un loc care merita vazut...
multumesc mult pentru compliment

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cu 2-3 ore maseaza parul cu ulei de masline...si apoi spala normal...in scurt timp va lucii si-l va intari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

tudormiha, nu ai spus ce fel de par ai (gras, uscat, normal?)
Daca ai parul uscat (de obicei asta nu are stralucire) trebuie neaparat ca in afara de sampon, sa folosesti balsam la fiecare spalare si, o data pe saptamana o masca hranitoare.
De asemenea, daca parul tau este uscat si vopsit sau facut permanent, poti folosi si un lapte hidratant pe care sa-l dai pe par, fara a mai clati, dupa fiecare spalare.
Ti-ar face foarte bine sa inghiti capsule cu extract de urzica sau capsule speciale pentru par si unghii, cu vitamine si minerale.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput