LA REDOUTE -FRANTA

LA REDOUTE -FRANTA | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Dupa ce multe dintre noi s-au convins de calitatea hainutelor de la Quelle si Otto ,m-am gandit sa incerc si altceva poate de data asta vor fi mai bune calitativ si de ce nu si ca pret?Avand in vedere ca acum este perioada reducerilor 50-70% ,ieri am facut si eu o mica comanda sa vad daca am ales marimile care-mi trebuiesc si deasemeni sa vad calitatea.Puteti vedea pe site si tendintele verii 2007 si cataloage(mai multe) cu ce au la reduceri acum.
Celor interesate:www.laredoute.fr
Va doresc succes la shoping!

Monica

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

cred ca vei fi multumita. noi am comancdat de multe ori haine la ei, inca de cand era bb in burta...si nu am fost niciodata dezamagiti. chiar ieri am fost sa luam un pachet, comandat cam de multicel...dar cum de sarbatori nu prea s-a muncit pe la posta, nu ma mira.
spor la cmparaturi!Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Spune-mi te rog in afara de cei 6 euro care-i iau ei la comanda ce taxe ai mai platit in momentul in care ai primit pachetul?
Se platesc taxe vamale sau taxe in functie de greutate? spune-mi te rog si mie ca sa stiu din timp ce ma asteapta!Marimile cred ca nu se potrivesc cu marimile noastre.La quelle port 42 dar in functie de tabelul lor de masuri pentru La Redoute port 46.Ce parere ai ? Sau mai bine zis ce ma sfatuiesti?Daca ai mai comandat stii mai multe decat mine.
Te rog mult astept noutati de la tine.
Multumesc anticipat!

Monica

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai fetelor, am incercat sa imi fac cont acolo dar sa dea naiba daca nu am zapacit: ce vor sa treci la Complement d'adresse? Ca zau ca nu stiu si nu vrea sa treaca mai departe. Am incercat sa sparg adresa in 2, am copiat adresa, nu vrea. Alta adresa sa ii dau nu am, deci ce trec acolo?
Si mai pun o intrebare: faceti plata cu un card pe care aveti lei? Se trag banii in momentul comenzii si apoi astepti cu sufletul la gura sa vezi daca vine sau nu marfa? Nu am comandat nicioadata din afara tarii, nici nu am platit cu card pe net, nu vreau in mod special acum sa comand ceva dar sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna

Pai in legatura cu marimile, eu m-am luat dupa tabelul lor, cel mai usor ar fi sa te uiti pe eticheta unei bluze, fuste care are masurile pentru mai multe tari, asa iti dai seama mai bine.
Eu nu am avut probleme pana cum, mi-au venit toate lucrurile. Si la copil la fel...desi nu are decat 1 an si 3 luni, ultima data am comandat de 2 ani (86), tot in functie de tabelul lor.
Cand am primit pachetul, pe langa taxele lor de transport am mai platit vreo 20 de mii la posta. Alte taxe nu se platesc, desi iti verifica pachetul in vama de cele mai multe ori.
Aissa, in legatura cu contul, nu stiu ce sa spun. ai incercat sa bagi aceeasi adresa? sau nimic? de platit, eu platesc cu cardul si nu am avut probleme pana acum.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Aissa, trebuie sa spargi adresa in doua si s-o scrii fara virgule sau alte semne, de exemplu: Bloc A7 scara B etaj 3 sector 1

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aha, mersi croco, cred ca virgulele erau problema. Incerc acum iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce fel de card trebuie?Platiti pe net?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Card VISA am facut la BCR.Costa 10.00lei si dupa aceea il alimentezi cu lei.Cand va trebui platit in euro fac ei convesriunea.OK?


Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Cam in cat timp ajung pachetele dupa ce ati facut comanda?
Sunt tare curioasa ,chiar nu mai pot de nerabdare sa vad ce primesc!


Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Dar la mine se incarca foarte greu paginile, mai ales cele cu detalii ale produselor. La voi se intimpla la fel?

Mergi la inceput