Urgent!! MAMA ARE FEBRA: poate alapta???
Am o prietena care are un bb de o luna jumate.A facut o gripa cu febra si se intreaba daca poate alapta in conditiile astea.
Astept raspunsurile voastre
31+ + Mimishoru'(2 ani si 8 luni)
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Da, poate alapta.
Si eu am alaptat racita fiind si bb a fost OK.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
aurelia1278 spune:
Ar fi bine sa-si puna o masca de tifon peste gura si nas, ca sa nu-i dea gripa lui bebe.
Eu asa fac, nu intotdeauna imi iese, uneori tot mai ia raceala si fie-mea (mai ales cand nu-mi dau seama la timp ca sunt racita), dar cam in 2 cazuri din 3 merge. Eu cred ca merita chinul.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
elyanne spune:
Da... eu am alaptat, cand am fost racita destul de rau.
Problema e cu medicamentele... eu am luat si medicamente, dar numai la sfatul pediatrului fetei... ca sa nu fie contraindicate in timpul alaptarii si sa-i fac rau.
Despre masca... eu n-am suportat-o... si pediatrul a spus sa stau calma... ca oricum mare lucru nu rezolv cu masca...
S-a mai nascut o stea
Cristina_C spune:
Daca suporti masca si nu se sperie copilul cand te vede cu ea pe fata (al meu avea vreo 3 luni si nu-i placea sa ma vada asa), atunci e bine s-o porti. Eu insa am alaptat fara masca si n-a luat raceala de la mine.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Yasmari spune:
Alapteaza fara grija, anticorpii se vor transmite in lapte iar bebele va fi cu mult mai bine protejat. Am observat ca atunci cind eu sint racita, fetita mea nu contacteaza virusul, in schimb e mult mai expusa daca e in prezenta unor terte persoane racite.
Sanatate!
"May you live every day of your life!"- J. Swift
lakioana spune:
Si eu sunt in aceeasi situatie!!!
Am temperatura si ma dor toti muschii.
Nu stiu ce sa fac cu fata...pentru ca o alaptez exclusiv...si in caz de antibiotice...nu papa nimic altceva.
Voua ce antibiotice v-au indicat in asemenea situatie?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
pisi_ella spune:
Si eu stiu ca se poate...dar sa ia antitermice sa scada febra, ca daca e prea mare, e si laptele prea fierbinte! Eu stiu ca pana la 38,5 e ok. INsa peste 39 nu stiu daca e prea bine...laptele are temperatura corpului si e cam fierbinte pentru bb.
Oricum antitermice (paracetamol) poate lua fara probleme. Algocalminul e si el ff bun pentru febra si poate alapta cu el.
Multa sanatate!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
ana maria spune:
Daca febra trece de 38 NU!!! Sa scada febra cu antitermice!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
elyanne spune:
Mi pediatrul nu mi-a dat nici o "interdicitie" daca temp. este peste un anumit nivel...
Despre antibiotic... stiu ca am luat Augumentin. Insa trebuie intrebat dr. obligatoriu...
Antitermice... am luat nurofen raceala si gripa, 3 / zi. La fel... trebuie intrebat dr.
Eu am considerat ca cel mai indicat este sa intreb pediatrul, ca el stie cel mai bine ce medicamente pot lua eu cat alaptez, ca sa nu-l afecteze pe bb.
A... si bb n-a racit niciodata cand am fost eu recita. Si nici in rest nu este bolnavicioasa... Mie mi-a recomandat dr. sa alaptez pt. ca in felul asta ii dau si ei anticoprii pe ce care organismul meu si-i formeaza ca sa lupte cu raceala.
S-a mai nascut o stea