bebe cu 2 saptamini mai dezvoltat???

bebe cu 2 saptamini mai dezvoltat??? | Autor: gabrriella

Link direct la acest mesaj

Pupici fetelor...

Nu am mai scris demult pe aici dar v-am tot citit ca de obicei....:) Am ajuns in 33 saptamini, burtica mare, creste vazind cu ochii.. Zilele trecute mi-am facut ultima eco -tot 3d- ca asa zise nenea doctorul... Si , pe linga faptul ca colul e cam scurt - la limita - asa a zis dr de la eco - bebita mea are 35 sapt!!!! Si placenta tot de 35 sapot e!!! si numai e data probabila 14 ian cum era ,ci 3 ianuarie!!! M-am cam sperita asa un pic... E ok sa fie bebele mai dezvoltat? Voua vi s-a intimplat? Doctorul zicea chiar ca ar trebui invers, ca fetitele se dezvolta mai greu... OFFFF!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Stai linistita e normal! Varsta sarcinii e +/- 2 saptamani! Eco e orientativa, se face o medie a masuratorilor in general! (a femurului, a craniului etc)
Poate asa faci tu bb mari!
Mie mereu mi se spunea ca bb e mai mare decat arata varsta sarcinii, iar la al 2-lea copil mi s-a spus ca va fi mare la nastere, ca va avea peste 4 kg, si am nascut-o cu 3,700...
Asa ca fi fericita ca bb e bine! Sa nasti usor si sa fiti sanatoase amandoua!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si la mine primul copil era cu 2 sapt mai mare ca varsta sarcinii dar in nici un caz DPN-ul nu s-a modificat.l-am nascut la fix 40sapt.

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Fie-mea ajunsese la un moment dat sa fie cu 3 saptamani mai dezvoltata decat varsta sarcinii dupa UM. Asta dupa masuratorile de la ecografie, care hai sa fim seriosi, sunt destul de "aproximative". S-a nascut bine-merci la 40 de saptamni fix, cu 3.400 si 50cm, deci nu cine stie ce uriesel.
Important e ca se dezvolta.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput