Pupici fetelor...
Nu am mai scris demult pe aici dar v-am tot citit ca de obicei....:) Am ajuns in 33 saptamini, burtica mare, creste vazind cu ochii.. Zilele trecute mi-am facut ultima eco -tot 3d- ca asa zise nenea doctorul... Si , pe linga faptul ca colul e cam scurt - la limita - asa a zis dr de la eco - bebita mea are 35 sapt!!!! Si placenta tot de 35 sapot e!!! si numai e data probabila 14 ian cum era ,ci 3 ianuarie!!! M-am cam sperita asa un pic... E ok sa fie bebele mai dezvoltat? Voua vi s-a intimplat? Doctorul zicea chiar ca ar trebui invers, ca fetitele se dezvolta mai greu... OFFFF!!!!!
Stai linistita e normal! Varsta sarcinii e +/- 2 saptamani! Eco e orientativa, se face o medie a masuratorilor in general! (a femurului, a craniului etc)
Poate asa faci tu bb mari!
Mie mereu mi se spunea ca bb e mai mare decat arata varsta sarcinii, iar la al 2-lea copil mi s-a spus ca va fi mare la nastere, ca va avea peste 4 kg, si am nascut-o cu 3,700...
Asa ca fi fericita ca bb e bine! Sa nasti usor si sa fiti sanatoase amandoua!
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
si la mine primul copil era cu 2 sapt mai mare ca varsta sarcinii dar in nici un caz DPN-ul nu s-a modificat.l-am nascut la fix 40sapt
.
33,KEN(1nov 2004)
Fie-mea ajunsese la un moment dat sa fie cu 3 saptamani mai dezvoltata decat varsta sarcinii dupa UM. Asta dupa masuratorile de la ecografie, care hai sa fim seriosi, sunt destul de "aproximative". S-a nascut bine-merci la 40 de saptamni fix, cu 3.400 si 50cm, deci nu cine stie ce uriesel.
Important e ca se dezvolta.