M-am operat si-mi pare rau

M-am operat si-mi pare rau | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Fetelor poate ma ajutati voi un pic ca mi-s cam plouata. Am mai intrebat pe aici pe forum despre otoplastie (corectarea urechilor)si pana la urma m-am hotarat si mi-am facut operatia. Aveam urechile un pic clapauge, nu foarte departate de cap, dar suficient cat sa ma streseze. De cand ma stiu am evitat sa-mi fac coc sau sa-mi prind coada. In ultimele luni chiar imi doream mult sa mi le indrept. Asa ca am facut ieri operatia...ce sa zic, sunt acasa si ma dor urechile si sunt bandajate si n-am reusit sa dorm si parca-mi pare rau si-mi vine sa ma smiorcai desi sunt ditamai femeia maritata. De fapt din cauza durerilor sunt asa plouata si stand in pat, imi tot imaginez scenarii, cum ca poate raman cu disconfort la urechi dupa operatie. Desi doctorul mi-a spus ca n-a mai avut cazuri in care pacientii sa ramana cu dureri dupa vindecarea taieturii. Nu stiu de fapt ce vreau de la voi....poate doar sa-mi spuneti ca ati facut si voi operatii si ca a durut si ca ti fost curajoase.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Nu am facut operatii (in afara de cezariana si apendicita) dar sunt alaturi de tine!
Acum ti-e greu, dar gandeste-te la rezultat!
pupici!

Maria

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Mult curaj, Iarina! Daca asta ti-ai dorit cu adevarat gandeste-te ca mai e putin si trece. Poate te vor mai durea urechile o perioada dar rezultatul va fi pe masura.
Si eu sunt de felul meu o smiorcaita, dar trebuie sa trecem in viata prin toate!
Insanatosire rapida!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Iarina, nici eu nu am suferit nici o operatie (inca), dar cred ca durerile pe care le ai tu acum sunt explicabile...am o prietena care si-a indreptata nasul ( a doua oara) la clinica Dr. Stan din Bacau..la inceput avea si ochisorii rosii si o durea si operatia, dar in scurt timp i-a trecut...stiu si eu acum...o fi fost noroc, sau altceva, dar eu nu cred ca ar trebui sa te impacientezi asa devreme...Sanatate...Cred ca esti fooooaaarteee frumoasa acum. Te pup, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Hai, fi optimista. O sa arati beton dupa ce-ti trec durerile si urmele de la operatie. O sa vezi cum o sa te tunzi scurt, scurt doar ca sa-ti arati urechiusele cele noi.
Daca tot ai vrut sa-ti faci operatia, acum de ce dai inapoi????

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este absolut normal sa ai dureri. ele vor mai continua cam 2 zile..dupa care e totul ok. poti lua analgezice....si sa nu iti mai para rau. dupa ce iti trece supararea pune-ne niste poze . refacere rapida!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor sunteti niste dragute, mi-au dat lacrimile.:) Aveti dreptate,este normal sa doara, doar ca sunt nedormita si cam ipohondra din fire si abia astept sa-mi treaca. Si-mi fac ganduri sa nu raman cu disconfort in zona urechilor, desi este o operatie care se face frecvent, mai ales la copii. Si mi-e un pic ciuda pe mine ca sunt asa pleostita, mai ales ca mi-am dorit sa am urechi dragute si sa-mi pot prinde parul cum vreau. Abia asteptam sa-mi fac operatia si acum mi-e ciuda ca-mi doresc sa n-o fi facut. Stiu ca daca n-as fi facut-o, ramaneam cu gandul la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cred ca e absolut firesc sa treci printr-o stare de indoieli acum cand nici rezultatele mult dorite nu sunt vizibile si mai ai si dureri.
Dar si eu cred ca o sa fii multumita dupa ce o sa depasesti perioada asta si-o sa te bucuri ca ai facut operatia.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Lasa, Iarina, ca dupa ce-ti trec durerile, ai sa te uiti la tine in orice vitrina de pe strada....si o sa se aplice vorba: La soare te puteai uita, dar la Iarina, cu noile ei urechiuse, ba!!!!! Puuup, Andreea
P.S. Ia niste Rupan sau un antiinflamator care contine Ibuprofen (parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Iarina,

Si eu sa vrea sa fac o operatie de genul acesta.
Poti sa imi spui cat a costat cu totul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Iarina, nici eu nu am suferit nici o operatie (inca), dar cred ca durerile pe care le ai tu acum sunt explicabile...am o prietena care si-a indreptata nasul ( a doua oara) la clinica Dr. Stan din Bacau..la inceput avea si ochisorii rosii si o durea si operatia, dar in scurt timp i-a trecut...stiu si eu acum...o fi fost noroc, sau altceva, dar eu nu cred ca ar trebui sa te impacientezi asa devreme...Sanatate...Cred ca esti fooooaaarteee frumoasa acum. Te pup, Andreea

Out off topic: (ma scuzati)

Eu urmeaza sa ma operez la nas la dr Stan si sper ca-ti dai seama ca am mari emotii. Cum a fost cu prietena ta? S-a simtit rau dupa operatie? In cat timp a reusit sa se intoarca la serviciu? Cat timp a fost vanata pe fata?

Mergi la inceput