M-am operat si-mi pare rau
Raspunsuri - Pagina 2
andreea81 spune:
Eu am vazut-o cand arata foooaaarteee bine....cum vb cu ea, cum iti spun...ce mi-a placut mie a fost faptul ca prietena mea era super emotionata, si de bucurie cand si-a vazut nasucul, l-a pupat pe dr. Stan pe obraz!!! Oricam acum arata traznet!! Puup, Andreea
iarina spune:
ellys eu m-am operat la Smartclinics la dr. Antohi. A fost piperat pretul, peste tot e cam la fel, mai putin la dr. Valcu, care lucreaza mai ieftin, dar care mie nu mi-a placut. Dr.Antohi este o.k, nu prea vorbaret din fire, as fi vrut sa stea mai mult de vorba cu mine, dar eu sunt si foarte stresata de felul meu. Inca nu mi-am vazut urechile, pt. ca sunt bandajate, cred insa ca totul etse o.k. Dupa ce imi scot bandajele o sa-ti spun rezulatul. Operatia a costat 900 Euro, mai poti gasi si la 800 (Dermastyle) depinde insa si ce medic iti alegi, daca iti inspira incredere. Nu te lua dupa mine ca sunt smiorcaite acum, eu de felul meu sunt mai dificila, ipohondra si nu prea rezistenta la durere. Durerile nu sunt insuportabile, insa doare destul de rau. Iau analgezice acum. Pe mine ma cam seaca bandajul asta, eu de obicei nu prea suportam sa stau cu urechile strnse cu nimic (probabil ca fiind clapauge, in momentul in care exercitam vreo presiune asupra lor cu vreo bentita aparea disconfortul datorita pozitiei la care le obligam)si sper ca nu voi ramane cu nici un disconfort dupa. Din cate am citit (si am citi destul de multe este o operatie relativ simpla cu rezultate bune si fara urmari. Sper ca asa sa fie. Daca mai vrei detalii, scrie-mi pm.
Imi pare bine ca am deschis topicul, ma simteam tare rau dimineata, acum mi-ati mai dat curaj. Sunteti niste dragute si va pup pe toate. Si ma bucur mult ca-mi scrieti.
bebi spune:
quote:
Originally posted by andreea81
Eu am vazut-o cand arata foooaaarteee bine....cum vb cu ea, cum iti spun...ce mi-a placut mie a fost faptul ca prietena mea era super emotionata, si de bucurie cand si-a vazut nasucul, l-a pupat pe dr. Stan pe obraz!!! Oricam acum arata traznet!! Puup, Andreea
De abia astept sa-mi spui,eu am programare pe 19 noiembrie la consult. Operatia va fi pe 4 decembrie, sper.
olim spune:
e normal ca pos-operator sa fii asa, dar o sa treaca cu timpul.Si eu am patit la fel, dar acum nici nu imi aduc aminte![]()
ocupa-ti timpul cu altceva, si nu te mai gandi la asta
multi

NinaR spune:
Ai fost operata de curand si sunt normale durerile postoperatorii. Hai curaj, capul sus vei arata beton

Nina
sali spune:
Da, da, neaparat sa pui poze, din alea cu "inainte" si "dupa"!![]()
Si, ca sa nu simti ca suferi singura, gandeste-te cat n-au putut sa doarma pe burta, de durere, Zavoranca, Jojo,Delia, Sanda Ladosi, Daniela G. etc. atunci cand si-au montat silicoanele!
Dar si cand trece durerea, maaammaaa ce mandrete, si in cazul lor si in al tau!
AngeliquedeS spune:
Acum te doare, dar imagineaza-ti cine o sa poarte coc la ocazii si nu numai, si imagineaza-ti cum o sa porti vara parul prins cu mandrie in varful capului? Banuiesc ca ti-ai dorit mereu sa te poti pieptana in acest fel de vreme ce ai pomenit acest lucru. Eu nu m-am operat decat de apendicita, a fost groaznic, am avut impresia ca nu o sa imi treaca niciodata durerile, cu atat mai mult cu cat am avut complicatii si era sa mor. orice taietura doare, dar o sa treaca si te vei bucura numai de rezultat
Pupici,
Angelique 
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
iarina spune:
Asa am si eu acum senzatia, ca n-o sa-mi mai treaca niciodata durerile...si sunt putin stresata ca ma jeneaza si bandajul asta, imi apasa urechile si va trebui sa si port bentitza o perioada de vreme si mi-e frica sa nu raman cu jena asta de acum incolo. Insa imi dau seama ca e gresit cum gandesc, pt.ca jena apare din cauza apasarii, or din momentul in care nu mai pun nimic peste urechi, ar trebui sa dispara totul. Si da, aveti dreptate, abia astept sa-mi pot face o simpla coada de cal, legata sus. Nu jos, cum imi mai faceam uneori, ca sa nu fie prea vizibile urechile. Acum ma gandesc ca poate ar fi fost bine sa ma impac cu asta, cu faptul ca eram cam "urechioasa" si ca trebuie sa ne placem asa cum suntem. Pe de alta parte insa, daca poti elimina un stres/complex, de ce sa n-o faci....ooof va multumesc mult pt. incurajari, sa stiti ca-mi fac bine.
miria_cristina spune:
IARINA - Inseamna ca nu ti-ai dorit foarte mult daca acuma te plangi. Eu am facut operatie de 7 ore la sani si am facut, dupa "chinurile" anesteziei, 3 saptamani recuperare pentru ca nu-mi puteam duce mainile la gura.
Si la toata lumea ziceam, ca as mai face-o o data!
Operatia ta este una dintre cele mai usoare operatii estetice. Se face cu/si anestezie locala.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
iarina spune:
Ooof cristina, mi-am dorit-o, numai ca sunt foarte sensibila de felul meu si nu prea suport durerea. Si foarte fricoasa!!! Mi-a fost frica, desi stiam ca este o interventie simpla. Mi-ai mai dat curaj
: 3 saptamani nu ai putut sa-ti misti mainile? Te admir foarte mult si bravo! Tocmai asta spuneam si intr-o postare ulterioara: ca mi-am dorit-o, acum sunt tare necajita din cauza durerilor si a faptului ca nu prea pot sa dorm si mi-e ciuda pe mine ca acum imi pare rau, cand stiu bine ca mi-am dorit mult sa o fac.
Mama mea spune ca sunt "goanga"
, ma vait din orice. Daca as putea sa ma schimb , as face-o si incerc, dar nu-mi iese mereu.
P.S.Este si prima zi dupa operatie si eu nu prea m-am gandit la timpul de "dupa", ci mai mult la operatia in sine. Probabil ca in cateva zile o sa-mi revin, o sa scada si durerile.Stiu ca exagerez, dar nu ma pot abtine.