dragostea...moare????!!!!!
Daca va treziti intr-o dimineata si va dati seama ca nu mai simtiti nimic fata de partener.Ce faceti?Plecati singuri pe alt drum sa intalniti o alta dragoste sau continuati sa ramaneti cu el si sa traiti in monotonie?Tare curioasa sunt sa aflu ce ati face voi, prieteni dragi.
Raspunsuri
Aurelia spune:
Depinde de circumstante,Karol,si de fiecare dintre noi ,eu un a zic (nu sint sigura 100%)ca ramin in continuare si stii de ce?pentru ca eu sint o tipa foarte comoda si lenesa si nu-mi plac schimbarile de situatie bruste si in care sa fac pe cineva sa sufere,de obicei prefer sa sufar eu daca stiu ca pot face fericti pe altii,asa sint eu!!!!
AuraGalerne
Oana_B spune:
Parerea mea este ca dragostea moare numai daca o lasam noi sa moara, nimic nu se intampla de la sine. Se vorbeste foarte mult de comunicare in relatia dintre soti si nu cred ca este un lucru exagerat, cred ca este de datoria amandorura sa intretina relatia. Din punctul meu de vedere, daca as ajunge intr-un asemenea moment, sa o iau pe aratura ar fi ultimul lucru pe care l-as face. Pentru mine rutina nu este un lucru rau, dar daca ar fi ceva fara sens as incerca sa pun lucrurile in miscare cumva, nu imi place sa stau cu bratele incrucisate cand stiu ca as putea face ceva.
Oana_B
I'm smarter than the average bear - Anonymous
parpalak spune:
Si ce te faci daca te trezesti intr-o *alta* dimineata si-ti dai seama ca, hei, totusi mai simti ceva fata de partener???...
Lauraa spune:
Daca ma trezesc si imi dau seama ca nu-l mai iubesc, ma culc la loc.
Glumesc, desigur
Serios vorbind, as mai sta o bucata, sa vad daca ma tine sentimentu´ asta, as sta sa ma gandesc bine, si n-as pleca, pana la aparitia altei iubiri. Atunci m-as duce
LAURA
camelia-daniela spune:
heiii Laura....asta nu prea e corect!!!...asta nu inseamnä cä nu-l mai iubesti, inseamnä cä nici nu-l mai respecti!!!....eu una, dacä as fi intr-o situatie ca asta, m-as gindi care au fost cauzele care m-au determinat sä ajung intr-o astfel de situatie si i-as spune foarte sincer ce am pe suflet, incercind astfel sä gäsim totusi o solutie impreunä ( mai dä-i dragostei o sansä!!!)...sä nu mai iubesti pe cineva, are la bazä o serie de nemultumiri, care se adunä in timp, dar care nu sint discutate la timpul necesar, iar cind se adunä...e de multe ori prea tirziu...eu nu as putea sä fac asa ceva...eu sint pentru confruntare imediatä, deoarece nu-mi plac situatiile neclare!!!...e vorba in fond de viata mea si nu vreau sä mi-o petrec aläturi de o persoanä care nu mä iubeste, sau nu mä respectä etc...
Karol, de ce monotonie???
E adevärat cä dupä mai multi ani, cäsnicia pare ca o monotonie, dar nu trebuie sä uiti cä ai numai o viatä, deci numai o sansä, de care trebuie sä te bucuri in fiecare zi!!! Eu sint o fire spontanä si cam nebunä, incit sotul meu nu reuseste sä se plictiseascä!!!!...si el e spontan si zäpäcit, cu toate cä simtem mai copti, dar nici o idee nu ni s-a pärut pinä acum nerealizabilä...important era cä sintem impreunä si cä putem sä ne bazäm unul pe altul si sä ne sfätuim.
Dacä stau si mä gindesc bine, imi dau seama cit de mult il iubesc pe omul ästa, chiar si dupä 19 ani...
Mä gindesc la toate evenimentele bune si rele prin care am trecut impreunä si pot sä-ti spun cä mi se umple inima de bucurie.... inelele noastre s-au "sudat " in timp, cu toate cä acum nici nu le mai purtäm...nu asta e important, ci faptul cä ne purtäm unul pe altul in adincul inimii....
Un alt bärbat nu ar mai avea loc in viata mea; nu datoritä faptului cä nu as accepta ca un alt bärbat sä fie "tatäl" copiilor mei ( ceea ce mi se pare deplasat ), ci datoritä faptului, cä dacä as da gres cu actualul, nici cä mi-ar mai trebui un altul ca sä o iau iar de la inceput....mi-as face viata frumoasä impreunä cu copilasii mei, apoi cu nepoteii, färä compromisuri sau certuri ( enumär numai pärtile proaste!!!) Mie una, mi-a fost tare greu la inceput sä iau decizii impreunä cu el ( mä gindeam: acum a apärut si ästa, ca sä-mi spunä mie ce am de fäcut, ce e bine si ce e räu, parcä eu n-as sti!!!), dar cu timpul am invätat cä asta se intelege de la sine intr-o cäsnicie...si am invätat sä fac si compromisuri...Dragostea e ca o floare frumoasä, care trebuie udatä ca sä infloreascä!!!
Nu stiu ce substrat are tema pusä de tine....dar sper totusi sä fii numai curioasä...
aniem spune:
Bravo Camelia-Daniela! MI-a pläcut mult räspunsul täu; si eu gändesc la fel. eu sunt doar de un an märitatä, dar am inteles intre timp cä un rol foarte important joacä intr-adevär comunicarea si daca ai ceva pe suflet trebuie imediat sa vorbesti cu partenerul asa cum spui si tu
"eu sint pentru confruntare imediatä, deoarece nu-mi plac situatiile neclare!!!.."
iselin spune:
EU SUNT UN GEAMAN TIPIC.AM TRECUT PRIN SITUATIA IN CARE DUPA CATIVA ANI DE DRAGOSTE NEBUNA, FRUMOASA, TRAINICA(!, RECIPROCITATE(ZICEAM AMANDOI ATUNCI) MI-A TRECUT PUR SI SIMPLU INTR-O ZI.DOAR CA MAI ERAU CATEVA LUNI PANA SA OFICIALIZAM TOTUL.AM RUPT RELATIA, AU URMAT LUNI DE COSMAR, DE RUGAMINTI, DE DURERE, DE FRICA, DE MILA...SI ACUM MA DOARE SUFLETUL CAND MA GANDESC, MA AJUTA FAPTUL CA INTRE TIMP A PLECAT DIN TARA. DAR MI-E ATAT DE DOR SI ACUM DE EL...AU TRECUT 5 ANI, EU M-AM CASATORIT. CU O ALTFEL DE DRAGOSTE IMI IUBESC SOTUL, CU EL COMUNIC ALTFEL, DOAR CA NU O SA STIE NICIODATA CE MULT INSEAMNA INCA PENTRU MINE SILVIU, SIVI...MI-AM PROMIS CA NU O SA FAC COMPARATII INTRE EI NICICAND, NU AM FACUT, DAR AM PLANS DE MULTE ORI DUPA ANUMITE GESTURI, ANUMITE VORBE, ANUMITE TRAIRI. NU REGRET CE AM FACUT CACI ASA IL MAI PRETUIESC SI-L PASTREZ NEINTINAT IN SUFLET, ALTFEL POATE AS FI AJUNS SA-L URASC... SA NU MA JUDECATI...NU MAI SCRIU ACUM CACI MA AJUNGE PLANSUL.
Catalina spune:
Iubirea, iubirea adevarata nu cred ca moare niciodata. Insa cu siguranta are suisuri si coborasuri. Si astea din urma includ si dimineti in care te trezesti si cel de langa tine ti se pare mai putin Fat Frumos decat inainte. Din experienta mea, casatorita de 4 ani cu un OM pe care il cunosc de 11, daca ai o astfel de dimineata, gandesti de doua ori inainte sa spui ceva (intr-o astfel de stare s-ar putea sa spui ceva regretabil) si mai astepti cateva dimineti pentru a vedea daca aceste sentimente sunt ceva de moment sau ceva serios, pe care ar trebui sa incepi sa le discuti ... . Parerea mea ...
Catalina, o viitoare mamica
rachel spune:
Imi cer scuze ca postez subiectul meu aici , dar sincera sa fiu nu stiu sa trimit.
Aveti cumva idee cum se procedeaza in cazul unui divort , de comun acord ,avand in vedere ca ambele parti se afla in afara Romaniei. Se poate divorta la Consulat ? Daca nu ....se paote divorta in tara prin neprezentarea ambelor parti?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
Indra spune:
Cind ne-am cunoscut eu aveam 15 ani el 16, toti cei mari din jurul nostru ne spunea ca va trece..... si uite ca au trecut 10 ani impreuna cu bune si mai putin bune, bucurii si necazuri.
Acum sint dimineti cind o iau pe Anisia in pat linga mine, eu o tin pe ea in brate iar sotul meu pe amindoua......
Nu stiu daca nebunia adolescentiei a ramas la fel, dar sint sigura ca ceea ce am cistigatimpreuna va fi intotdeauna incomensurabil mai mult decit ceea ce am pierdut.
Dana