reduc anticonceptionalele apetitul sexual?
Aceasta este intrebarea! se pare ca la mine raspunsul este da!
Am renuntat pentru o luna la anticonceptionale si am vazut diferenta!
voi ce parere aveti!?
Eu am luat microgynon pana acum , iau de mult de 10 ani, cu 2 intrerupere pentru ca am avut un bebe! nu am avut alte probleme! poate trebuie sa le schimb!!!
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Depinde de antionceptionale, dar raspunsul meu este: "da".
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mayarna spune:
Normal ca ele reduc, ganditi-va la ce contin si care este efectul direct asupra hormonilor sexuali si asupra organelor genitale. Se inhiba ovulatia, artificial apare menstruatia.
Schimbati decorul, pozitiile, orarul contactelor sexuale, parfumul si de ce nu alimentatia.
Sub nici o forma nu spuneti asa ceva partenerilor, iar daca ati spus reveniti si rectificati, va vor considera pe voi responsabile, iar ei vor fi frustrati si neputinciosi, se stie ca dorinta lor e direct proportionala cu a voastra!
Toate bune,
maya
szivarvany spune:
Si eu am luat Microgynon si raspunsul era un categoric "da".
Am trecut pe Desorelle, la sfatul medicului, si este muuult mai bine ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Luna75 spune:
Din pacate:da (chiar si cele cu continut redus de hormoni).
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
hristina spune:
In timpul pilulelor, nu eram buna de nimk!
Raspunsul este "DA", indiferent ca am luat Desorelle sau Logest!
Mi-am pus sterilet de trei luni si ma simt "femeie"!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Anderra spune:
Raspunsul e da si la mine.. si pe langa lipsa apetitului eram si foarte irascibila, nervoasa, imi sarea tzandara din orice tipam la oricine mai ales la cel de langa mine care orice ar fi facut nu imi era pe plac... chiar ma intreb cum ma suporta in perioada aia..
tasia spune:
Eu una nu am observat schimbari cat timp am luat anticonceptionalele (2 ani). Nu m-am ingrasat, nu eram mai nervoasa decaat in mod normal, nu aveam alte efecte ...
Cat despre apetitul sexual nici vb. mereu am fost cu un apetin ceva mai crescut
. Poate ar trebui sa le mai si schimbi, zic, parerea mea.
39 + 
pozele noastre
cataghe spune:
Progestativele din compozitia pilulelor contraceptive pot avea efect de inhibare a libidoului. Cum insa in biologie nu exista reguli foate stricte, depinde de modul in care raspunde fiecare organism. Insa raspunsul este categoric: da, pot sa reduca apetitul sexual.
ana_maria222 spune:
NU...mie nu mi s-a intamplat...dimpotrivaaaaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee