reduc anticonceptionalele apetitul sexual?
Raspunsuri - Pagina 2
Gabbriela spune:
depinde de corpul fiecare femei si cum accepta ea acele anticonceptionale...
Sanatate si numai bine 
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Alynutza spune:
Stiu ca sunt putin off-topic, dar totusi e tot o intrebare legata de AC... Cele care luati de mult timp, ati facut pauza de o luna la un an de AC, sau le-ati luat fara intrerupere? Mie medicul nu mi-a recomandat nimic de genul asta, insa am tot auzit ca ar trebui... Pe de alta parte mi-e cam teama ca se vor schimba toate datele si acum imi convine de minune ca "rushii" vin in weekend si chiar daca ma simt rau nu trebuie sa ma tarasc la scarbici...
anka-maria spune:
Categoric da si am renuntat la ele. Din pacate, s-ar putea sa revin din motive de sanatate dar sper sa fie pe eprioada cat mai scurta.
just me
Annie80 spune:
eu cred ca mie mi l-a ridicat 
(cu desorelle)
si iar spun ca totul depinde de organismul fiecaruia
chiquitita spune:
Eu cat am luat DIANE 35 NU. Cat am luat Mercilon DA. Nu mai aveam chef deloc,dar deloc.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
mami.natalia spune:
DA, din pacate..si s-a accentuat cu cat am acumulat anisori...asta a fost motivul pt care am intrerupt Diane 35.
Rezultatul s-a vazut in materie de zile, in 4, 5 zile dupa intrerupere eram atat de "pofticioasa" incat ma speriam si eu
..cat despre sotior..iuhuuu ce bucurie ca mi-am intrat din nou in forma!
Cristina_C spune:
Posibila scadere/modificare a libidoului este mentionata la reactii adverse la toate anticonceptionalele, cred, asa cum sunt si cresterea in greutate, migrenele, acneea.
Totul e sa ai noroc sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca. Eu ma impac de minune cu Yasmin.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
cafelutzaro spune:
Sincer..cred ca da...pe langa multe alte efecte adverse. Ideea e ca desi eram fan anticonceptionale (cred ca am luat timp de 5 ani de zile, daca nu mai mult chiar), m-am lecuit dupa ce am luat ultima oara Diane, pt. niste chisturi ovariene. Rezultatele deloc placute: niste migrene groaznice, m-am ingrasat, m-am ales acum, dupa intreruperea lor de aproape 1/2 an, cu un exces de sebum, un par si un ten gras de toata frumusetea. Plus ca la cateva luni dupa intrerupere chisturile au reaparut. Deci, ce sa zic, sunt foarte comode ca antibebe. Dar efectele secundare...Mi-aduc aminte chiar, sora mea era studenta la Medicina si imi zicea..."Eii, tu crezi ca ei zic toate efectele adverse pe care le au anticonceptionalele..multe din ele sunt inca in continua testare".
Concluzia mea: dupa patania cu Diane, am zis ca nu voi mai lua niciodata anticonceptionale (doar daca va fi nevoie in mod expres).