reduc anticonceptionalele apetitul sexual?
Raspunsuri - Pagina 3
RAMONELLA spune:
DAAAAAAAAAAAA!!!!!!
si lubrifierea....

Eu iau Yasmin,Inainte am luat Logest si tot asa...
Naspa....dar din decembrie nu mai iau...facem bebe...
...oare la cat timp dupa ce le las ar fii bine sa fac?????Sa mi se curete organismul....
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Alynutza spune:
Ramonella, macar 2-3 luni ar trebui sa lasi organismul sa-si revina. Vad ca si tu ai luat Logest, ceea ce iau eu acum. Eu iau Logest de 2 ani deja, insa abia acum de vreo 2 luni am observat efecte de genul asta, pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Tu cu Logest ai observat chestia asta chiar la inceput? Yasmin sunt mai bune?
mayarna spune:
Ramonella, ideal minimum 6 luni.
Nu au crescut libidoul, v-au dezinhibat !
Atentie la sterilet, distruge mucoasa uterului si creste riscul cancerului uterin ! Maximum cinci ani, apoi se schimba, 5 ani de fericire, dar cu ce risc?
Toate bune,
maya
pisik 4ever spune:
da. si am schimbat vreo 3 feluri de anticonceptionale.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
cataghe spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Naspa....dar din decembrie nu mai iau...facem bebe......oare la cat timp dupa ce le las ar fii bine sa fac?????Sa mi se curete organismul....
Ramonella, nu are de ce sa ti se "curete" organismul, contraceptivele orale combinate actioneaza pur si simplu prin inhibarea axului hipotalamo-hipofizo-ovarian, ceea ce are ca urmare inhibarea ovulatiei. In consecinta, in momentul intreruperii lor axul se dezinhiba si toata chestiunea e momentul in care se reia ovulatia. La marea majoritate a femeilor ovulatia se reia spontan in maxim 3 luni de la intrerupere. Deci, organismul are grija singur...
romana_74 spune:
Eu iau Yasmine si ma simt super naspa! Adica intradevar am libidou muuult scazut! In schimb daca nu le-as lua as avea o menstra super dureroasa, e asa dupa cele doua nasteri, si o durere de cap infioratoare! Chiar sunt curioasa ce raspunsuri dati ca habar nu am ce sa fac!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Rony spune:
ma simt mult mai bine de cand nu le mai iau, adica de luna aceasta! bineinteles ca in 11 ani am facut pauzele de rigoare apoi am ramas insarcinata- apropo- eu le-am lasat balta in ianuarie si am rams insarcinata la sfarsitul lui martie ! bebeul super bine, 3 900, fara probleme-
pentru luna viitoare adopt metoda calendarului- sotul meu este plecat si vine la sfarsitul lunii- dupa aceea nu stiu exact, sterilet cred ca va fi in final metoda de baza ; insa mai vreau un copilas repede asa ca trebuie sa ne hotaram!
poate spermicide o perioada!
nu stiuuu!
RAMONELLA spune:
Mersi fetelor pentru raspunsuri
!!!
Alinutza eu am luat vreun an si ceva Logest,nu stiu daca de la inceput au aparut problemele(cu apetitu si lubrifierea)cred ca in timp.In rest n-am avut probleme cu ingrasatu sau cu stari de rau...Dar in ultima vreme,pe la jumatatea lunii aveam niste pete maronii pe chilotel...
...(nu eram in primele luni de acomodare!!!!)si m-am dus la doctorita mea care a spus ca atunci se produce ovulatia,si nu e nici o problema.Dar eu dupa capul meu prost

,am zis hai sa schimp pastilele sa vad ce se intampla.Si am luat Yasmin de vreo 6 luni.Sunt ok,nu am reactii adverse cum am citit ca au unele fete...dar tot mai am petele maronii pe la jumatatea lunii...Nu stiu ce sa zic...
Dar cu apetitul si mai ales cu lubrifierea e groaznic 

.Nu se pune problema ca nu m-ar mai atrage sotul sau stiu eu ce...
Poate dupa ce le las o sa fie ok...
Va pup pe toate
!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
vladis spune:
DA
indiferent de care am luat, toate au avut acelasi efect, adica ioc 
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE