IUBIRE IMPOSIBILA?!

IUBIRE IMPOSIBILA?! | Autor: enina34

Link direct la acest mesaj

....ORICUM NU A MERITAT EFORTUL..CONSIDER SUBIECTUL INCHIS SI CLASAT!...NU E PT ASTFEL DE OAMENI SI LOCURI!
SPOR LA VANATOARE!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

draga mea, ma bag pentru ca ai cerut raspunsuri, nu stiu dak sunt cea mai indicata sa iti dau un sfat dar eu iti spun parerea mea

iubirea imposibila poate fi de multe ori inselatoare...de multe ori faptul ca nu esti fericita acasa, te face sa cauti cea ce tie iti lipseste...si acum ai impresia ca ai gasit...

acum niste ani, m-am indragostit de un coleg de serv. mare dragoste pe noi, jocuri ascunse...ne tineam de mana cand nu ne vedea nimeni..trebuia sa ne ferim deoarece...era insurat! sotia lui lucra cu noi....ma credeam tare indragostita..nu ai idee ce era in sufletul meu...relatia a durat...un an de zile..un an de sarutari pe ascuns...intalnit pe la cunostinte ca sa putem fi impreuna...tot colectivul cu care lucram stia de noi..isi dadusera seama de marea noastra dragoste..numai ea nu.
odata ne-am certat...dintr-o prostie...ea nu lucra in ziua aia si i-am spus lui sa ma lase in pace pt ca dak nu o face ii spun sotiei lui de noi. nu stiu ce ma apucase...o criza..un kef de cearta...nu imi dau seama..sunt de fel si foarte impulsiva...ei bine nu stiu cum am ajuns la asta , ideea e ca am ridicat telefonul si am sunat-o, ea, banuise si avusesem o discutie pe tema asta in trecut si ne crezuse. acum am sunat-o si i-am spus ca ce banuia ea e adevarat....ea, a fost calma...si m-a chemat sa vrb....
a urmat o perioada ciudata...lucram toti impreuna. toata lumea stia ce se intamplase...dar ei erau tot impreuna...dupa un timp ea a plecat din tara sa lucreze...pana sa plece , si eu si el abia asteptam sa plece...sa fim impreuna...si totusi..in ziua cand a plecat ea...nu mi-a mai trebuit.
cea ce incerc eu sa iti spun este ca...poate doar faptul ca e dragoste interzisa te face sa iubesti si sa simti asa...si ca e posibil ca dupa ce va stricati casniciile....sa nu mai simtiti la fel. asigura-te ca nu este valabil si la tine...fi sigura de cea ce faci

in alta ordine de ideei...parerea mea este ca dak chiar e dragoste...si chiar simtit asta...incercati...nu aveti nimic de pierdut.poteti avea o relatie extraconjugala pana va dati seama ce vreti.....nu sunt de acord in a sta intr-o relatie desi iubesti pe altcineva pt ca la un moment dat vor mai fi 2 persoane care vor suferii in afara de voi. dar..mi-ar fi frica sa mai fac asta odata sa nu se repete povestea...el si acum imi reproseaza ca...i-am distrus casnicia si dupa aceea l-am parasit
nu stiu cat te poate ajuta cea ce iti spun eu acum....dar vroiam sa iti raspund

mult succes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

......

Mergi la inceput

enia...cred ca nu am explicat exact ce simteam pt el...simteam o mare dragoste..o mare caldura cand il vedeam..fluturasi in stomac...toate cele specifice iubirii..si ..ce a ramas...? nimic! decat cum ziceai tu....gustul amar...in gura lui pt ca..eu nu pierdusem nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

pune o mana de flori uscate de sunatoare sub perna dar sub cearsaf ,nu e deloc o gluma ,e experienta .gandurile tale sunt numai la el ,nu stii cine esti si nici nu poti sa respiri fara EL,incearca acest remediu .si daca nu foloseste macar te regasesti .Ai curajul sa-ti pui pe toata lumea in cap ,sa renunti la sot ,sa traiesti ascunzandu-te ,sa-ti schimbi obiceiurile si sa te imbolnavesti de nervi/gelozie fiind mai tot timpul la serviciu langa el?Fi fata desteapta si cauta-ti slabiciunile si le rezolva .n-ai copii,si ce daca!fa scoala de soferi,daca nu o ai si ai sa fii preocupata o vreme ,apuca-te de un sport -sala ,ai sa vezi ca ti se limpezeste mintea .ai sa arunci cu rosii dupa mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

De unde stii ca si el te iubeste ? Ti-a spus ? Acum ? De ce acum si nu anul trecut ?
Profesia de medic poate crea o aura deosebita celui care o practica, mai ales in domeniul asta de care noi femeile ajunge sa ne legam toate sperantele in anumite momente delicate ale vietii. Poate senzatia ca el iti cunoaste toate problemele intime si mai ales speranta ca-ti va oferi sansa sa ai un copil pe care ti-l doresti.......
Poate ca este un om bland, care a stiut sa-ti ofere si suportul moral necesar in astfel de situatii. Asta il face un profesionist foarte bun, dar oare il face asta "alesul tau" ?
Eu cred ca intimitatea pe care o creaza ceea ce face el pentru tine (partea medic-pacient), precum si propriile tale nemultumiri, pot genera tensiune sexuala.
Sa inteleg ca relatia de prietenie si sustinere pe care o ai cu sotul tau nu include intimitati (stii la ce ma refer) ?
....Nu stiu daca te-am ajutat in vreun fel, dar poate raspunzandu-ti tie la aceste intrebari vei ajunge mai aproape de intelegerea situatiei

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

El ti s-a declarat direct, sau doar banuiesti ca e indragostit din comportamentul pe care-l are fata de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by giul

pune o mana de flori uscate de sunatoare sub perna dar sub cearsaf ,nu e deloc o gluma ,e experienta

La ce foloseste?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

mai exista o vorba in care cred...
dak un barbat isi lasa iubita/nevasta pentru tine, ce te face sa crezi ca nu te va lasa si pe tine pentru alta....eu incerc sa nu mai intru in nici un fel de relatie dak tocmai am iesit din una sau dak ma aflu in ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

daca tot n-ai dat inca cu rosii ,ma intorc .asta nu seamana a iubire ci a obsesie ,nu-ti gasesti linistea nicaieri ,plecand de la faptul ca-ti doresti un copil si crezand ca esti indragostita ,acasa te gandesti la ce se intampla la serviciu ,la serviciu esti cu sufletul la gat din cauza sentimentelor .desigur ca poate sa-ti spuna fetele ,si tot ce ti se spune e pentru binele si linistea ta, ca tu obsesiv te gandesti numai la acea persoana .incearca si rupe acest cerc .si chiar daca tu ai fi gata sa lasi totul pentru EL,el ar fi gata sa lase totul pentru tine .eu iti doresc binele si deasemenea sa nu suferi si sa-ti cheltui energia in zadar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

........

Mergi la inceput