IUBIRE IMPOSIBILA?!
Raspunsuri - Pagina 2
giulia71 spune:
Hmmm
Vad ca esti super-indragostita!
Asta pana la urma nu e un lucru rau, sincer!
Am sa-ti raspund direct la dilema ta, dupa priceperea mea:
relatia voastra va dura atat cat vreti voi sa dureze, dar exista si posibilitatea ca unul din voi sa vrea mai mult si atunci...treburile se incurca ...!
Cam asa am auzit eu ca se intampla in genul asta de relatie.
Acum depinde mult si de ce vrei tu!
Adik , daca iti convine situatia asta, las-o sa "curga" asa cum e, daca nu-ti mai convine, iesi din viata lui si pune-o la capitolul "amintiri frumoase la batranete!
Sa auzim de bine ;)
cataghe spune:
Eu sper sa iti raspunda un psiholog de profesie, pt ca chestiunea asta cu indragosteala pacientei de medicul ei e un capitol intreg in psihologie din cate stiu eu, se numeste "transfer de afectivitate" sau asa ceva, sper sa nu vb prostii. Nu incerc sa iti minimalizez problema, dar ar fi interesant de vazut ce zice un psiholog de toata povestea.
In alta ordine de idei, nu vreau sa te dezamagesc, dar daca nu ai auzit tu despre alte eventuale aventuri, nu inseamna ca nu exista. Nu stiu de ce, imi vine cam greu sa cred ca o persoana de varsta si pozitia celui descris de tine are o prima aventura la 54 de ani... hm!
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Hmmm
Vad ca esti super-indragostita!
Asta pana la urma nu e un lucru rau, sincer!
Am sa-ti raspund direct la dilema ta, dupa priceperea mea:
relatia voastra va dura atat cat vreti voi sa dureze, dar exista si posibilitatea ca unul din voi sa vrea mai mult si atunci...treburile se incurca ...!
Cam asa am auzit eu ca se intampla in genul asta de relatie.
Acum depinde mult si de ce vrei tu!
Adik , daca iti convine situatia asta, las-o sa "curga" asa cum e, daca nu-ti mai convine, iesi din viata lui si pune-o la capitolul "amintiri frumoase la batranete!
Sa auzim de bine ;)
Mare dreptate ai!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
axia spune:
E clar ca pe dl. Doctor l-ai urcat pe un piedestal. Faptul ca de acolo de sus se uita la la tine e magic.....
Stiu eu, poate sa mearga, poate ca nu.
Intrebarea este : el ce vrea ?
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
april spune:
Dar tu ce vrei? Vrei mai mult? Te multumesti cu atat? adica locul 2?
El vrea mai mult sau ii e bine asa?
Sunt multe intrebari, grele raspunsuri.
Orice am zice noi acum (cele ce vedem din afara) nu putem schimba situatia. Voi va iubiti. Cat? Cum se va finaliza? Nici voi nu stiti.
Insa fa in asa fel incat sa nu regreti peste ani.
Fa o radiografie a ultimilor tai 10 ani si incearca sa-ti "vizualizezi" viitorul pentru urmatorii 10 ani. Fa-ti cel putin 2 variante de viitor. Alege cea mai putin dureroasa.
Succes.
P.S. Sunt minunati fluturasii, nu?
fluturasul meu
crini spune:
Din cum expui tu problema, mi se pare ca esti in cautarea unei noi relatii, ca mai devreme sau mai tarziu tot vei pleca de langa sotul tau, pentru ca nu te satisface viata pe care o ai cu el. Daca nu va fi domnul doctor, va fi altcineva.
Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu sotul tau despre casnicia vostra si sa vezi cam ce gandeste si el, poate reusiti sa luati o hotarare impreuna, fara sa-si faca rau nimeni.
Libera fiind ai judeca mai limpede daca te intereseaza cu adevarat o persoana sau vrei doar sa rupi o legatura veche.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Eu sper sa iti raspunda un psiholog de profesie, pt ca chestiunea asta cu indragosteala pacientei de medicul ei e un capitol intreg in psihologie din cate stiu eu, se numeste "transfer de afectivitate" sau asa ceva, sper sa nu vb prostii. Nu incerc sa iti minimalizez problema, dar ar fi interesant de vazut ce zice un psiholog de toata povestea.
In alta ordine de idei, nu vreau sa te dezamagesc, dar daca nu ai auzit tu despre alte eventuale aventuri, nu inseamna ca nu exista. Nu stiu de ce, imi vine cam greu sa cred ca o persoana de varsta si pozitia celui descris de tine are o prima aventura la 54 de ani... hm!
_
"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti."
(Mircea Cartarescu)
pe linga asta mai era un cod de etica medic-pacient, sau oare ma insel eu?
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
goldi spune:
Fetelor, nu mai dati cu rosii ...
Daca privim la rece, Enina are o situatie proasta acasa si o situatie incurcata, dar mai placuta, in fata.
Nu cred, din ce am citit, ca este genul sa se arunce cu capul inainte ca sa se atarne de gatul unui barbat, fara sa gandeasca consecintele.Daca hotararea ei ar fi fost luata, nici nu ar fi scris.
Bun, sa fie fair play si sa ii spuna sotului ca e indragostita, sa se separe, sa ii ceara doctorului acelasi lucru, apoi, intr-un viitor fericit sa se mute impreuna ... si sa constate, poate, dezastrul: nu se potrivesc intim, in pijamale si nebarbierit omul nu e cea a visat, aura de mister si autoritate a disparut ...e jale!!!
Pai nu are dreptate sa sondeze intai terenul?!
Nu sunt pentru duplicitate dar consider ca nu putem risca totul dintr-o toana pe care toti o putem avea, sa recunoastem.Si acum le rog pe fetele cu relatii mai lungi de 10 ani sa se gandeasca.
Strict la subiect: Enina esti sigura-sigura-sigura ca nu este indragostirea de dragoste?
Nu e mirajul profesorului de muzica din clasa cincea?
Sau a doctorului "barbat care este privit ca un zeu " ?
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroequote:
Originally posted by cataghe
pe linga asta mai era un cod de etica medic-pacient, sau oare ma insel eu?
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
Cam asa... in Codul de deontologie medicala se spune asa: "Calitatea relatiei cu bolnavul si familia acestuia este extrem de importanta. In contact cu acestia, medicul va evita relatii in afara principiilor morale." Acuma, depinde ce se intelege prin relatii "in afara principiilor morale". Problema e oricum complicata cand e vorba de doi adulti care fac ceea ce fac din vointa proprie.
enina34 spune:
Doamnelor...eu va multumesc la toate ca mi-ati raspuns..si am cateva "adaogiri" sau "observatii"..luati-le cum vreti...in primul rand,nu ma aflu in situatia unei femei maritate de un car de ani si care viseaza in secret la o dragoste din povesti.Asta ca sa lamuresc tentatia indragostirii de dragoste.Sunt constienta de sentimentele mele si de ceea ce sunt..cat si de ceea ce am si ce nu am in viata.Asa ca nu am facut nici un transfer si nici nu incerc sa umplu obsesiv anumite goluri din viata mea (a se vedea...o casnicie care nu este ideala, asteptarea unui copil, etc.) Cat despre PSIHOLOG...COD DEONTOLOGIC sau anumite DIAGNOSTICE care mi s-ar putea pune..nici nu vreau sa comentez.Oare iubirea intra la capitolul patologic sau..si mai bine...iubirea dincolo de cadrele prestabilite ale societatii este incadrabila in coduri morale si culegeri de specialitate?Eu una cred ca nu...dar fiecare este libera sa-si spuna, din experienta si simtiri, parerile...doar de asta v-am si scris.Totodata, eu nu pe doctor il iubesc, ci pe barbat...Putea sa fie si Gicu zugravul..no ofense..pe care il puteam iubi si, in acelasi timp, sa ii admir foarte tare calitatile lui de dat cu bidineaua...Nu banalizez, dar cred ca este general valabil.Da, il admir pe acest doctor, dar il iubesc pe barbat.Si mai cred ca am trecut de epoca in care popa, invatatorul si doctorul erau varfurile sociale si toate femeile erau mandre sa fie alaturi de astfel de personaje..fie si in visele lor intime.Ei bine nu, nu l-am pus pe un piedestal, ii vad si bubele, dar si calitatile. De altfel, fara sa ma laud, sunt o femeie implinita si social si intelectual si fizic. Daca pe doctor l-as pune pe piedestal, atunci ce ziceti de un ministru secretar de stat cu care am o relatie exceptionala si oricand as putea sa am mai mult cu el.Lui ce sa-i fac..o statuie la Universitate? Nu vreau sa fiu inteleasa gresit de catre voi, eu chiar va multumesc, pretuiesc si ma gandesc la ce spuneti...dar cred ca exista un drept la replica:))altfel nu as fi decat un tintar pentru aruncat cu rosii..astept in continuare parerile voastre