Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136
Bine ati venit! Sa fie cu noroc!
Continuare de la Cap.135
lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97
lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi - cap.98
ionica - cap.99
Princess - cap.103
Adriana mica - cap.103
mexxa-cap.103
lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori - cap 104
Mirona - cap 109
lunii martie 2006 este:
Danita - cap 116
lunii aprilie 2006 sunt:
ingeras26a - cap121
Madana - cap.122
Catalina - cap. 124
lunii mai 2006:
Cristinna- cap. 125
Kateryna - cap. 126
Oana Bucur - cap. 128
Megbeng - cap 129
lunii iulie 2006:
monica b - cap. 131
Karra80 - cap. 132
Alionushca - cap. 133
lunii august 2006
claubd - cap. 135
ellamiss - cap. 135
oana- dana - cap. 136
lista ramane deschisa
Urmam noi,cat de curand!
Avem si mamici,foste colege de "Endometru..."
Catrinel 17 (cap. 49) a nascut pe 23 martie o (Oana Carina)
CamiM (cap.58) a nascut pe 8 mai o (Sofia-Alexandra)
Virgi (cap.61) a nascut pe 17 mai o (Luana Claudia)
Shoricutza (cap.62) a nascut pe 26 mai o (Ana)
Alexia27 (cap.83) a nascut pe 18 iulie o (Eileen Nicole)
Iube2001 (cap.83)a nascut pe 3 august o (Ana- Daria)
Si fiindca sunt numai fetite nascute pana acum, Megbeng ca avea un baietel.
Sper din tot sufletul sa am manuta buna, si sa nu dati cu pietre pt ca este prima data cand deschid un capitol, asa ca DAU LIBER LA BEBEI
catalina
Raspunsuri
catty spune:
DANYALO, te rog frumos sa iesi din butoi. Nu ma face sa plang, te rog. ca sa ai puterea sa treci si peste asta. Va fi bine iubita.
Eu am de gand sa merg saptamana viitoare, asta daca nu imi vin scarbele, la Manastire la Frasinei si sa stau vreo 2 zile. Daca nu peste 2 saptamani vreau sa merg si daca vreti puteti sa imi trimiteti Acatiste si bani si le las cu cea mai mare placere.
catalina
clauclau spune:
CATTY, sa fie cu noroc capitolul deschis de tine si sa se lase cu cat mai multi bebei!
Sa dea D-zeu sa ramanem cat mai repede gravidute!
Succes tuturor!
CLAU
danyalo spune:
catty
scumpa mea...ti-am predat stafeta! Multumim de urari! Ar trebui sa faci o editare a textului copiat si sa mai modifici ceva pe acolo!
In alta ordine de idei... eu sunt in etapa premergatoare...pete maronii ce prevad stiti voi ce...Sunt cam cazuta putin...caci nush incotro sa ma indrept...Giulestiul e inchis cand am eu treaba cu el...si mai am 2 variante...sincera sa fiu inima-mi cam spune sa nu ma duc spre nici una...pt. IA nush deloc ce sa zic! Ma mai gandesc si va anunt ce am hotarat...
Va doresc sa aveti parte de un capitol mai norocos decat precedentul!
DANY
pozici
catty spune:
DANY, Giulestiul este inchis la sectia de fertilizare pana pe 27-28 august. Cel putin asa stiu eu de la dr meu. Asa ca urmatoarea IA o poti face tot acolo.
Gandeste-te si raspunde-mi daca vrei sa mergi cu mine. O sa iti faca bine. Eu asta vreau sa fac pt ca nu mai pot suporta stresul asta si vreau sa am sufletul curat.
catalina
oanabbb spune:
neata ,fetelor!
sa fie cu noroc!
eu am uitatazi dimineata sa.mi iau temp,dar acum e 37,3.
sper ca si dimineata era peste 37.sunt z 22...deci mai am de asteptat...
in rest..nimic nou,va tin pumnii tuturor sa nu vina fereasca.se ,si sa ploua cu bb.ii.
catty spune:
Trimise - 18/08/2006 : 11:25:58
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor ! Sunt noua in acest capitol si m-as bucura sa cumunicam.
Am 31 de ani si in iulie am facu fiv. Am avut 5 embrioni din care mi s-a transferat munai unu.Pe 14.08.2006 am aflat ca voi avea un bb.
In momentul in care am auzit ca mi se v-a transfera un singur embrion am plans si am fost distrusa.
Insa fetele de la FIV 81 m-au sustinut tot timpul.
Asa ca fetelor , parerea mea este ca cel mai mult conteaza credinta in DD.Si bineanteles in dr. tau.
Bafta tuturor si sper ca in curand sa va trag pe toate dupa mine.
unui sambure de struguras
Oana-Dana
Ultimul mesaj de la capitolul anterior
catalina
bubuleana spune:
chivuta: merci mult!
gata, de azi am inceput tratament cu Maca si extract de zmeur. Sper sa fie de bine!
draguta, daca esti in intarziere de ce nu faci un test?? Iti tin pumnii sa fie pozitiv!!
bubuleana
chiquitita spune:
OANA si eu sunt exact ziua 22 din CM de 32! CM tau cat tine?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
catty spune:
Chiqi, eu sunt Z23 din CM de 28-29 zile. Va-m batut. Rushii mei vor veni mai repede ca ai vostrii.
Hai ca am turbat de tot. In loc sa plang ca imi vin eu ma laud cu asta. Dar ce sa ii faci. Incepi sa te obisnuiesti cu situatia, nu?
catalina
catty spune:
OANA, de la tine m-am molipsit. Vreau sa vad si eu un test pozitiv, ca poate mi se mai ridica moralul. Ce anume sa iau? Ca pregnyl nu am de ce sa fac acum inainte de invazie.
catalina