Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
O fi deschisa sectia...dar nu e doctorita care trebuie acolo...se intoarce pe 4 sept. ceea ce e tarziu pt. mine!Eu am nevoie de ea in per. 28 aug-3 sept. max...
Tot nu m-am hotarat!
O sa-ti raspund pe PM mai detaliat!
Catty - te rog sa o treci tu pe Oana-Dana ca graviduta lunii august la cap. actual.
Dany

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUITITA cm meu tot 32 are.dar luna asta din cauza utrogestanului ar trebui sa vina pe 31.tot acolo.....

CATTY ...io sunt asa mandra de testu meu....chit ca l.am aruncat inainte sa ajunga barbatu ca sa nu creada ca s.a ales cu o dezaxata....pai nu pre ai ce sa iei...da eu sper ca in 4,5 z sa apara acolo liniuta...si sa fie bb.

a,temp mea e 37,5 acum.de ce mi.o tot masor...cand era TABI .uffffff,..stiti voi,avea dupa amiaza 37,8,si spunea ca nu o avusese atat de mare niciodata.

cam atat despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Catty, sa nu te aud de nici un rus...
Doamne, am ajuns sa facem concurs careia ii vin rushii mai repede!!!
Disperate suntem, fetelor!!!!
Capu' sus si 3 teste pozitive in acelasi timp!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Desi nu credeam in TB, atunci cand ovulezi si e demonstrat ecografic si nu ai vreo infectie/ raceala ceva...cred ca e relevanta!
Eu am avut TB dupa ovulatie dimineata 37,1-37,2 aprox. 14 zile... azi dimineata: 36,8...semn ca gata ...eeehhh un sfarsit e intotdeauna un nou inceput...am plans m-am isterizat dar nu am alta varianta... o iau de la capat! Sper sa am putere / sa rezist psihic la cat mai multe rezultate de inseminari nu tocmai dintre cele placute ochiului si sufletelului meu!
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care mai au ce astepta! Eu una...voi astepta din nou luna viitoare!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANY, am descoperit America ai am trecut-o la gravidute pe Oana- Dana. Mama ce desteapta sunt.
Imi pare rau ca dr-ta ta nu este pana pe 4 septembrie; poate nu va fi nevoie si e bebe si nu iti dai seama. Ce zici de asta? Dar nu o poti suna si sa te duci la un coleg de al ei care este la spital? Zic si eu.
CHIQI, ne-am dus rau de tot cu pluta. Stresul si venirea rushilor sunt de vina. Acu mai facem si noi haz de necaz ca nu avem incotro.
OANA, hai ca ai fost tare cu faza cu dezaxata. Lasa ca stiu eu ca e bebe acolo la tine.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BUBULINA1, am remediat problema si am trecut-o la gravidute pe Iube2001. Multumesc ca mi-ai atras atentia.
De ce nu ne mai scrii si noua nimic?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ce-mi faci tu mie catty? Eu stau deocamdata si nu am ce face, de aia nici nu scriu. Optimista nu sunt, nu-mi mai iau TB si nici monitorizari nu fac. Deocamdata stau pe bara. Nu trebuie nimeni sa se supere, imi sunteti la fel de dragi, dar va citesc din umbra.
Acum ca ai tracut-o pe Iube la mamici, scoate-o de la lista de gravidutze de noiembrie de sus. Daca nu ma insel, cand ne-a anuntat ca a nascut parca sa zic ca era in 5 saptamani? Deci ar putea fi graviduta de august 2006!
Va pup pe toate si raman alaturi de voi.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULINA da poti si asa sa vb cu noi.
asa...ca o pregatire pt cand vei reintra in lupta.poate e dureros sa vezi ca mai ai putin de asteptat,dar ai sa vezi ca timpul trece asa repede...la mine a trecut 1 an si 8 luni de cand am pierdut sarcina...si parca a fost ieri...

si sa nu te mai aud ca nu esti optimista...las ca optimismul va reveni in prima luna de incercari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Catty scuza-ma dar nu am gasit raspunsul. Poate nu am citit cu atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubulina1, ce ma bucur ca ai revenit,incet,incet o sa ne mai povestesti cite ceva.Dar te rog nu sta cu miinile in sin si apuca-te de treaba,ca esti o fire optimista dupa cite am citit eu despre tine.
Bubule draga,pe mine de vineri acum o sapt ma tin in continuu dureri parca ma taie cineva sub burta,ce naiba poate fi, daca asi putea sa vad cei acolo?
CM,trebuia sa-mi vina si uite ca iar am intrat in prelungiri si asteptari.Doamne ce ma pune pe ginduri,viata asta.
poate ai stii tu ce se intimpla?
,MONI

Mergi la inceput