Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136
Raspunsuri - Pagina 3
oanabbb spune:
MONI eu zic sa nu te mai tii inasemenea suspans si sa faci un test de sarcina.indiferent de rezultat,caci daca iti mai intarziie ca atunci 9 zile,ce faci?de ce sa stai cu incertitudini?
pai si daca ai asa mari dereglari este posibil sa nu ovulezi si sa ai nevoie de stimulare.
eu zic totusi sa consulti un dr,pt ca timpul trece,si ai putea sa incerci si ceva pastilute,daca plantele iti dau dereglari asa mari.nu mult ,macar 2 luni,sa vezi ce se intampla.
catty spune:
Trimise - 18/08/2006 : 09:51:37
--------------------------------------------------------------------------------
IASMIN, dr Soare din cate am inteles este in concediu luna asta. Nu stiu unde are cabinetul si cum se ajunge acolo pt ca nu am fost niciodata la el. Vezi pe google unde are cabinetul si nr de telefon.
Uite ti-am mai raspuns aici o data
catalina
oanabbb spune:
MONI si daca e atat de scump acolo,de ce nu veniti voi aici?
mai faceti o data analizele,mai faci niste investigatii...
faceti si un concediu cu ocazia asta........
bubuleana spune:
chivuta draga: repet: de ce nu faci un test de sarcina? mie mi se pare ca ai semne sigure de gravidutza!
bubuleana
Ioanatugs spune:
Bubulina_1 bine ai revenit draga!!! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si sa nu-ti pierzi speranta!!! Noi te iubim
Fetelor incep si eu numaratoarea inversa, sunt in z21 si aveam dim. TB 37.1 asa ca pina in z28 tot mai sper!!! Prin z19 am avut ceva pete roz, asa ca s-ar putea sa vina rushii mai devreme, nu stiu, sper sa nu fie asa!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
chivutamonica spune:
Bubule,azi de dim.am vrut sa fac test dar m-am oprit nu vreau sa ramin dezamagita,ca luna trecuta exact prin asa am trecut.
Oanabbb,zici tu bine dar nu e asa de usor sa vin,avem de rezolvat aici cu actele si nu vrem sa pierdem ocazia,cind vin ,parca vin toate odata.Sotul, zicea si el ca si tine ca o sa mergem acasa si o sa facem FIV sau in Budapesta pentru ca v-am spus ca aici ne-au zis ca costa 12 mii de dolari si nu-ti garanteaza nimeni ca iese din prima,asta-i problema mare.
Va multumesc de incurajare si va doresc un wee-kend placut la toate.,MONI
oanabbb spune:
MONI hai curaj,fa testul!
poate nu va mai fi nevoie de toate acele analize!poate plantutele au facut totusi minuni!!!!!
Bianca B spune:
MULTUMESC MULT pentru raspunsuri fetelor!
Danyola, e prima data cand am CM la 28 de zile, in mod normal e de 30 de zile, de asta sunt cam confuza acum
Felicia, aici cam greu dai de doctor(sunt in sistemul de stat nu cel particular) am vorbit cu secretara lui dar ... "s-a indesit ceata" , nu stie prea multe
Bubuleana, fata draga, in Bucuresti o fi Medsana, dar in Londra ioc, astea p'aci nu prea lucreaza in weekend
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
trust spune:
fetele astazi va dau o veste proasta mi-au venit rushii ,sa mai terminat un vis chiar inainte de a incepe.Dar asta este trebuie sa mergem inainte chiar daca ochii ne sunt plini de lacrimi.Am fost la medic si mi sa dat un tratament cu clostylbegit ,duphaston si vitamina E. A facut vre-una dintre voi un asemenea tratament ? Imi poate spune si mie cineva pentru ce se da acest tratament ?Daca acest tratament este pentru stimulare ovariana este obligatorie monitorizarea? ca pe mine doctorul nu ma chemat la monitorizari de loc.