Lotiune anticelulita
Ma bate gandul sa iau ceva mai scump anticelulita. Am mai citit ca-i numai reclama de toate dar poate stiti ceva mai bun. A incercat cineva Anew Lift&Tuck? E cel cu reclama de la t.v. care-ti remodeleaza corpul. Dar cica trebuie folosit 3 luni dimineata si seara
. Cam greu cu un bb de 4 luni pe langa mine. Si sa nu ma trimiteti la sala ca nu reusesc sa dau jos celulita asa. Am incercat multe metode si sport si diete dar alaptand nu-mi mai arde de yoga si montignac. Ma oftic pt ca n-am decat un kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina dar... unele dintre voi stiti la ce ma refer... lasa de dorit.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Raspunsuri
Luna75 spune:
Eu am incercat-o.E buna,dar bineinteles ca orice crema anticelulitica mai multa reclama decat rezultat.
In top in ceea ce priveste rezultatele obtinute de mine ramane crema anticelulitica de la Roc si fiolele zi si noapte de la Gallenic.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
anca tanasica spune:
o prietena a dat jos intr.o luna 2,5 cm pe solduri si burta...cu masaj cu anew lift and tuck...de doua ori pe zi...a consumat 2 tuburi...pe langa ca a scazut in cm se vede si pielea mai tonifiata...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Candy spune:
Depinde in ce stadiu e celulita. Daca e in stadiul I (adica superficiala, care devine vizibila doar atunci cand strangi pielea intre degete) ai ceva sanse cu anumite creme anticelulitice, insa daca ai depasit acest stadiu sunt bani aruncati, ti-o spun din proprie experienta, ca una care a incercat zeci de creme anticelulitice... degeaba.
Exista mai multe tipuri de celulita (adipoasa, edematoasa, fibroasa), la aia fibroasa, pe care o fac in general sportivii cremele n-au nici un efect.
Despre stadiile celulitei:
http://www.tonique.ro/celulita/stadii.html
daniella4 spune:
Eu am auzit ca e cam frectie la picior de lemn..si asta de la un distribuitor avon!
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Eu am auzit ca e cam frectie la picior de lemn..si asta de la un distribuitor avon!
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
ei...nu stiu dc un distribuitor isi permitea sa zica asta...in fine...e super testata in lab.din SUA si e cel mai vandut produs avon din 2006...totusi la cat costa clientii nu.l cumparau in disperarea cu care l.au cumparat dc nu dadea rezultate...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Clover spune:
Disperarea e tocmai raspunsul la intrebarea "de ce dau femeile bani pe un produs".
Hai sa facem analiza pe text:
ANEW CLINICAL Lift and Tuck Professional Body Shaper
WATER/EAU
ISODODECANE
PROPYLENE GLYCOL
GLYCERIN
DIMETHICONE
STEARETH-20
COLA NITIDA SEED EXTRACT
PERILLA SEED OIL (PURIFIED EGOMA OIL)
BUPLEURUM FALCATUM EXTRACT
GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT
SILYBUM MARIANUM EXTRACT
CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT
MACROCYSTIS PYRIFERA EXTRACT
GLYCINE MAX (SOYBEAN) SYMBIOSOME EXTRACT
CRATAEGUS MONOGINA FRUIT EXTRACT
PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE
FOENICULUM VULGARE (FENNEL) FRUIT EXTRACT
MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT
DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT
PALMITOYL TETRAPEPTIDE-3
CAFFEINE
STEARETH-2
CETEARYL ALCOHOL
GLYCERYL STEARATE
MENTHYL PCA
HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER
TRISILOXANE
PEG-8
ETHOXYDIGLYCOL
SQUALANE
CETEARETH-20
ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER
CARBOMER
DIMETHICONE CROSSPOLYMER
PHOSPHOLIPIDS
POLYSORBATE 60
MENTHOXYPROPANEDIOL
POTASSIUM HYDROXIDE
TETRASODIUM EDTA
METHYLPARABEN
CHLORPHENESIN
PARFUM/FRAGRANCE
RED 4
EXT. VIOLET 2
In afara de cafeina care ar fi ingredientul magic? Si nu ca ar fi asta prima crema cu cafeina.
Am avut curiozitatea sa citesc reviewuri despre produs si cei care au obtinut ceva rezultate spun ca acestea dispar odata cu incetarea folosirii produsului.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Luna75 spune:
Cum am spus si mai inainte crema in sine nu e rea,face cam tot ce ar putea sa faca o crema anticelulitica:netezeste si da fermitate pielii
reduce putin din stratul de grasime daca se aplica printr-un masaj de cel putin 10 minute dimineata si 10 seara.
Oricum sa nu se astepte nimeni la un efect "lift and tuck" pronuntat,asta o pot face,intr-o oarecare masura,doar chirurgii esteticieni.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lulu77 spune:
Asa cum probabil s-a mai discutat , nici o crema nu face minuni singura !
Pentru a scapa de celulita este nevoie de multa rabdare ,ambitie , de o dieta sanatoasa ,un consum mare de lichide , miscare (bicicleta ,inot , steper)si intr-adevar de aplicarea unei creme , dar combinata cu masaj .
Ptr mine si alte multe cunostinte ,crema care intr-adevar are randament( in combinatie cu cele specificate mai sus)este crema reductoare si anticelulitica de la Contrast Impex ,crema din gama profesionala ,se gaseste in saloane de remodelare sau chiar la cei de la Contrast .
Si Supliformul mi se pare super bun .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Candy spune:
Stati sa ne-ntelegem. Si eu am fost 4 ani distribuitor Avon, dar sa fim sinceri: produsele Avon disponibile in Ro nu sunt aceleasi cu cele distribuite in SUA, Canada si alte state. Cele disponibile la noi sunt produse in marea lor majoritate in Bulgaria si am mari indoieli ca au aceeasi compozitie si deci acelasi efect.
In cei 4 ani cand am fost distribuitor am prins mai multe serii de produse cu aceeasi eticheta dar cu compozitii diferite. Eu de ex. foloseam de la ei in mod constant o crema de ochi (Hydrofirming Eye Cream) si la un moment dat aceeasi crema pe care o folosisem cu rezultate excelente mi-a produs umflarea pleoapelor si mancarimi ingrozitoare incat am fost nevoita s-o arunc. (si era in termenul de garantie).
anielas spune:
Si eu votez PRO SUPLIFORM...deasemenea insotit de masaj dimineatza si seara
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Alexis 18 nov 2004