Lotiune anticelulita
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Asa cum probabil s-a mai discutat , nici o crema nu face minuni singura !
Pentru a scapa de celulita este nevoie de multa rabdare ,ambitie , de o dieta sanatoasa ,un consum mare de lichide , miscare (bicicleta ,inot , steper)si intr-adevar de aplicarea unei creme , dar combinata cu masaj .
Ptr mine si alte multe cunostinte ,crema care intr-adevar are randament( in combinatie cu cele specificate mai sus)este crema reductoare si anticelulitica de la Contrast Impex ,crema din gama profesionala ,se gaseste in saloane de remodelare sau chiar la cei de la Contrast .
Si Supliformul mi se pare super bun .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Lulu, cat costa crema de care zici?
Crinuta si
Rayan
lulu77 spune:
Supliformul este in jur de 5-6 ron ,depinde de farmacie sau plafar .
Crema de la Contrast este in jur 80 ron - depinde de adaosul salonul , si are 500 gr . si este foarte consistenta .Crema se numeste Noche Y Dia .Are efect anticelulitic , reductor si termic.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by Candy
Stati sa ne-ntelegem. Si eu am fost 4 ani distribuitor Avon, dar sa fim sinceri: produsele Avon disponibile in Ro nu sunt aceleasi cu cele distribuite in SUA, Canada si alte state. Cele disponibile la noi sunt produse in marea lor majoritate in Bulgaria si am mari indoieli ca au aceeasi compozitie si deci acelasi efect.
In cei 4 ani cand am fost distribuitor am prins mai multe serii de produse cu aceeasi eticheta dar cu compozitii diferite. Eu de ex. foloseam de la ei in mod constant o crema de ochi (Hydrofirming Eye Cream) si la un moment dat aceeasi crema pe care o folosisem cu rezultate excelente mi-a produs umflarea pleoapelor si mancarimi ingrozitoare incat am fost nevoita s-o arunc. (si era in termenul de garantie).
avon nu are fabrici in bulgaria...ci in polonia...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Kya spune:
Eu am incercat si cu Supliform si cu Bye Bye Celulite de la Nivea. Amindoua bune, parca Nivea cu mai mult efect.
Cremele le-am combinat cu vibromasaj cu accesoriul in forma de clopot, si zic eu ca se vede ceva.
Kya - viitoare mamica in asteptare
J G spune:
Buna seara,
citesc a doua oara pe forum despre crema Noche Y Dia de la firma Contrast. Aceasta firma are reprezentanta, magazine, se poate comanda online? Va rog daca aveti detalii sa-mi dati si mie,
multumesc!
On-topic: NU recomand crema anticelulita de la Eucerin, este 0!
J si Carla (05.02.2006)
carola spune:
Contrastul stiu ca are magazin in spate la Unirea.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
lgireada spune:
Mi-am cumparat si eu gelul de la Avon, va tin la curent! 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
dana_ene spune:
Eu mi-am luat gelul anticelulitic de la Refan.
Trebuie dat dimineata, dupa dush.
Pana acum am reusit sa ma tin de program. Oricum efectele se vad dupa mai mult timp de utilizare (daca vor aparea).
Sper si eu, ce sa fac
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
J G spune:
Multumesc LindaZ si Carola. Mi-am facut cont la contrast dar nu mai au crema noche y dia... o s ale scriu si un mail sa-i intreb de ea.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)